Velahrn Napisano 21 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2013 Jedyny przykład z cyklu "Szorty z marynarką", który mi się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Znasz circa datowanie tego zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Nie byłem pytany, ale odpowiem: 1956 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondynka Napisano 25 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2014 Mam pytanie: W co ubrac 2-letnigo synka na slub w wakacje? Czy sie nie 'ugotuje' w koszuli na dlugi rekaw? Jesli bedzie cieplo lepszy bylby krotki rekaw.. I powstaje dylemat, co jest gorsze: koszula na krotki rekaw czy koszulka polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 To jest raczej wyimaginowany problem Sugerowałbym ubrać małego tak aby czuł się przede wszystkim wygodnie i nie zrobił zadymy w środku imprezy z powodu tego, że się ugotował. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Mam pytanie: W co ubrac 2-letnigo synka na slub w wakacje? Czy sie nie 'ugotuje' w koszuli na dlugi rekaw? Jesli bedzie cieplo lepszy bylby krotki rekaw.. I powstaje dylemat, co jest gorsze: koszula na krotki rekaw czy koszulka polo W ogóle nie zabierać małego dziecka na taką imprezę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondynka Napisano 28 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2014 To jest raczej wyimaginowany problem Sugerowałbym ubrać małego tak aby czuł się przede wszystkim wygodnie i nie zrobił zadymy w środku imprezy z powodu tego, że się ugotował. Oczywiscie, ze ranga problemu jest wielka Nie chce dziecka przebierac jako doroslego w poliestrowy garnitur. Pytaniem jest od jakiego wieku zaczynaja obowiazywac klasyczne kanony jako przyjete podczas oficjalnych okazji. Na codzien ubiera koszule i chinosy (a proba nalozenia t-shirtu powoduje atak wscieklosci) bo tata tak chodzi ubrany. Wiec spodziewam sie ze za X lat dolaczy do forum W ogóle nie zabierać małego dziecka na taką imprezę. Na slub bliskiej rodziny? Uroczystosc ktora trwa 30 minut + obiad po niej? Mlody potrafi zachowac sie w restauracji ale jakby szalal to sie 'ulotnimy'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2014 Oczywiscie, ze ranga problemu jest wielka Nie chce dziecka przebierac jako doroslego w poliestrowy garnitur. Pytaniem jest od jakiego wieku zaczynaja obowiazywac klasyczne kanony jako przyjete podczas oficjalnych okazji. Na codzien ubiera koszule i chinosy (a proba nalozenia t-shirtu powoduje atak wscieklosci) bo tata tak chodzi ubrany. Wiec spodziewam sie ze za X lat dolaczy do forum Na slub bliskiej rodziny? Uroczystosc ktora trwa 30 minut + obiad po niej? Mlody potrafi zachowac sie w restauracji ale jakby szalal to sie 'ulotnimy'. Ja będę stał na stanowisku, że nie ma takiego wieku przyjętego w kanonach. Co więcej, jestem zwolennikiem tezy, że to sam młody człowiek musi dojrzeć do tego. Natomiast rodzice, otoczenie mogą go kształtować, wychowywać tak aby wiedział co uchodzi, a co nie. Jaka okazja jest ważna a jaka nie. Co jest ładnym połączeniem jak np. granatowe chino i biała koszula dla chłopaka, a co jest strojem do zabawy w piaskownicy. Zabrałbym na taka imprezę, bo o ile ślub to wydarzenie w przede wszystkim w życiu młodożeńców, o tyle dla reszty jest to przede wszystkim okazja do spotkania się w gronie przyjaciół czy rodziny z bliższych i dalszych okolic. Inna sprawa czy młody wytrzyma ciotunie i wujków http://vod.tvp.pl/seriale/komediowe/rodzinkapl/wideo/odc44/5562479 mniej więcej od 8 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 28 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2014 Nie widzę sensu ciągać dziecka na imprezę, na której tylko się wynudzi, a do tego jeszcze może zmusić rodziców do szybszej ewakuacji niżby planowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 28 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2014 Pytanie było o ubranie. Nie pouczajmy koleżanki na jakie imprezy ma zabierać własne dziecko Co do meritum, to zgadzam się z piratem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 10 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2021 Czy komuś się udało w ostatnim czasie kupić jakąś sensowną białą koszulę dla chłopca? Mój ma siedem lat i chciałbym, żeby wyglądał jak człowiek, a wszystko, co znajduję, to szmatława tkanina, mały, niezgrabny kołnierzyk... Dopasowanie to najmniejszy problem, najwyżej skorygujemy u krawcowej. Będę wdzięczny za każdą podpowiedź, a pewnie nie tylko ja, bo rozpoczęcie roku szkolnego za pasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 10 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2021 Schiesser potrafi mieć dobre. Swojej 2 latce piżamę kupiłem i jestem zadowolony. https://www.schiesser.com/en/children-themes-95-5-short-sleeved-shirt-with-crew-neck-white-95-5.html Na Zalando Lounge często pojawiają się ich produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 10 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2021 Eduardo, dzięki, ale chyba nie doczytałeś Nie wytrzymałem presji i kupiłem Etona za 90eur... Mam nadzieję, że wart swojej ceny. Cenę dzielę przez dwa, bo za sześć lat młodszy będzie "donaszał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 10 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2021 Chyba, że starszy zje w niej zupę pomidorową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 10 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2021 8 minut temu, pablocito napisał: Chyba, że starszy zje w niej zupę pomidorową Nie takie rzeczy po sobie człowiek dopierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 10 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2021 A borówki próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giacomo de Taglia Napisano 13 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2021 Przyszła dzisiaj koszula Eton dla młodego, przymierzył i jestem w szoku jak ładnie leży. Jest drobnej budowy, 125 cm wzrostu i 23 kg, wziąłem rozmiar 6-8y, 122-128. Koszula jest slim, leży gładko wszędzie, na plecach, w ramionach nie za duża, rękawy idealne. Trochę nawet jestem zawiedziony, bo brak luzów i może nie starczyć na zakończenie roku szkolnego. Ale przede wszystkim widać, że mają ogarnięte wykroje dziecięce. Polecam dla szczupłego dziecka. Tkanina to taki royal oxford. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi