Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dom kupiony, czas na nowe biuro do pracy z domu. Upgrade z szerokim monitorem LG. Standing desk i fotel kupiłem na Amazonie za mniej więcej $1000 i jestem bardzo zadowolony. Przy moim wzroście 197cm standing desk musi być bardzo wysokie. To biurko na najwyższym levelu daje radę. Polecam. Ergonomia i wygoda pracy bez porównania. Tablica pomaga budować strategie i portfolia dla klientów. Dwa duże okna dają dużo światła cały dzień.

28672AD3-D446-4CD4-BFC9-857F7968B6D2.jpeg

3ADC16B1-E259-4CBD-AC2B-92AC2054CCAC.jpeg

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 2
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sytuacja mieszkaniowa w 1,3-milionowym mieście Monachium. stolicy Bawarii jest bardzo napięta. Cenny w ostatnich latach podskoczyły tak, że trudno utrzymać mieszkanie z przeciętnych zarobków. W obliczu pandemii i z niej wynikających zmian w technice pracy większe firmy planują wykorzystać biurowce jako domy mieszkalne. W przeciągu czterech lat jest planowana przebudowa ich części na mieszkania dla pracowników. 

Czyli nie będzie już pracy zdalnej z domu, tylko mieszkanie w pracy. Zastanawiam się, czy ma to na celu, że pracownik będzie do dyspozycji na zmianę online lub fizycznie. :)

.

• Oceniam pozytywnie 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 10.09.2020 o 17:04, Beny23 napisał:

Dom kupiony, czas na nowe biuro do pracy z domu. Upgrade z szerokim monitorem LG. Standing desk i fotel kupiłem na Amazonie za mniej więcej $1000 i jestem bardzo zadowolony. Przy moim wzroście 197cm standing desk musi być bardzo wysokie. To biurko na najwyższym levelu daje radę. Polecam. Ergonomia i wygoda pracy bez porównania. Tablica pomaga budować strategie i portfolia dla klientów. Dwa duże okna dają dużo światła cały dzień.

Jakoś klaustrofobicznie masz ustawione te monitory :D Tablica na własność super sprawa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie niedawno dokonał się upgrade domowego biura, pojawiło się standing desk i nowe krzesło (którego tu nie widać). Ponoć na łóżku i na butach nie powinno się oszczędzać - do tej listy dodałbym krzesło biurowe - w zasadzie w każdym momencie mam styczność z jednym z tych przedmiotów;)

IMG_3691.jpg

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 2