mr.vintage Napisano 24 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2013 W Bytomiu przy zakupie dwóch kurtek lub płaszczy, tańszą rzecz otrzymujemy w prezencie. Na uwagę zasługuje szczególnie płaszcz z wełny wielbłądziej: http://bytom.com.pl/kurtki-i-plaszcze,plaszcz-bc2-50-12a-86-k-980-6315-p Widziałem, mierzyłem. Robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 24 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2013 W Bytomiu przy zakupie dwóch kurtek lub płaszczy, tańszą rzecz otrzymujemy w prezencie. Na uwagę zasługuje szczególnie płaszcz z wełny wielbłądziej: http://bytom.com.pl/kurtki-i-plaszcze,plaszcz-bc2-50-12a-86-k-980-6315-p Widziałem, mierzyłem. Robi wrażenie. Jak z długością ? Nie powinien być trochę krótszy ? Bardziej przed kolano. Guziki na mankietach funkcyjne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2013 Ja mam nieodparte wrażenie, że płaszcz mógłby być ciut dłuższy niż jest, a guziki funkcjonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 Jak z długością ? Nie powinien być trochę krótszy ? Bardziej przed kolano. Guziki na mankietach funkcyjne ? Na mój wzrost (178 cm) długość była ok. Gdyby był krótszy, straciłby cały urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 Na mój wzrost (178 cm) długość była ok. Gdyby był krótszy, straciłby cały urok. Skąd Bytom ma tą wełnę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 Skąd Bytom ma tą wełnę? Z tego co pamiętam nie ma żadnej wszywki producenta tkaniny, więc trudno powiedzieć, ale wełna jest świetna. W dotyku bardziej przypomina kaszmir niż tradycyjną, dość sztywną wełnę płaszczową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 Z tego co pamiętam nie ma żadnej wszywki producenta tkaniny, więc trudno powiedzieć, ale wełna jest świetna. W dotyku bardziej przypomina kaszmir niż tradycyjną, dość sztywną wełnę płaszczową. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatostan Napisano 25 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2013 w Wólczance kolejne happy hours do jutra do południa - tym razem (jak parę tygodni temu) trzy krawaty w cenie 99.90 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 w Wólczance kolejne happy hours do jutra do południa - tym razem (jak parę tygodni temu) trzy krawaty w cenie 99.90 zł Ta akcja jest co jakiś czas tylko "happy hours" od niedawna się nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Mnie zastanawia, czy te krawaty są warte nawet tej ceny, w internecie niestety dokładnie nie widać ich chociażby jakości wykonania, czasem trafiają się takie solidne grube krawaty Lamberta, ale zazwyczaj są one chyba takie sobie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 hmmm szukasz krawata, aby się móc powiesić? najprościej iść do dowolnego większego centrum handlowego i ocenić osobiście. Zapewne promocja dużo mówi o marży sprzedawcy, ale jeśli chodzi o branżę odzieżową to chyba nie dziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 To wcale nie musi być wyznacznik marży. Krawat w tej cenie może mieć nadaną rolę z punktu widzenia marki (trial builder) lub sprzedaży (traffic builder). Coś jak schab w gazetce Carrefour. A może idę za daleko - nakupili krawatów, rotacja jest słaba, a CFO potrzebuje uwolnić working capital. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Mnie zastanawia, czy te krawaty są warte nawet tej ceny, w internecie niestety dokładnie nie widać ich chociażby jakości wykonania, czasem trafiają się takie solidne grube krawaty Lamberta, ale zazwyczaj są one chyba takie sobie .. Lambert za 33zł to nie jest jakaś zaporowa cena. Mam kilka krawatów z tej "promocji" i są ok. Inna bajka jest z koszulami Wólczanki i Vistuli które idą na wyprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael34 Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Ja też korzystałem już z tej oferty i nie wiem czy znajdzie się w Polsce inne krawaty o tak dobrym stosunku ceny do jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 @Bartek - myślę, że oddając krawaty za ułamek regularnej ceny, to nie zbudują wizerunku marki - myślę, że oni celują w raczej zamożnego klienta. Być może działa im ta promocja na Polaków, bo Ci jak kupują krawat to najczęściej z koszulą (tak się przyjęło w sklepach z męską odzieżą, że przy kupnie koszuli oferują krawat). Oczywiście to tylko moje przypuszczenia. Jednak marża w sieciach odzieżowych to spory udział w cenie - np. Inditex ma ok. 60%, a przywołana Vistula/Wólczanka w 2012 osiągnęła poziom 52,4%. Z tym, że to poziom średni - na jednym asortymencie wychodzą lepiej, a na drugim gorzej. Krawaty jedwabne z Chin na eBay to 5-10$ na szt. w detalu - nie zauważyłem specjalnej różnicy z tymi oferowanymi w "polskich" sieciówkach. @123/@michael34 - relacja jest super, choć ja dla siebie nie znalazłbym 3, które bym potrzebował. Jednak dużo lepiej z wyborem jest na serwisach aukcyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Z wyborem faktycznie jest ciężko, ja miałem spory problem wybrać te 3 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Z wyborem faktycznie jest ciężko, ja miałem spory problem wybrać te 3 sztuki. Ja poległem... Chyba jednak wolę kupić jeden ale za to dokładnie taki jak chcę niż trzy "może założę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Kto ma kartę od Kruka ma taniej w Vistuli http://s.enewsletter.pl/n/119/DE5E1/vl.5071a5a713dfb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 27 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2013 William Hunt Grey Check Patterned Suit - na jeden guzik: http://www.tkmaxx.com/view-all-mens-new-in/grey-check-patterned-suit/invt/23624258&bklist=icat,4,shop,21,2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 Ktos moze zerkal na ten "z prawdziwej skóry" budzetowy paseczek (taki casual w dobrej cenie)? http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-C67D7030-BD16B703/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=1433 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 28 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2013 W Bytomiu przy zakupie dwóch kurtek lub płaszczy, tańszą rzecz otrzymujemy w prezencie. Na uwagę zasługuje szczególnie płaszcz z wełny wielbłądziej: http://bytom.com.pl/kurtki-i-plaszcze,plaszcz-bc2-50-12a-86-k-980-6315-p Widziałem, mierzyłem. Robi wrażenie. Nie rozumiem jak można wrzucić na stronę zdjęcia modela w płaszczu, który źle na nim leży. Niestety jest więcej takich zdjęć na stronie Bytomia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Panowie, był ktoś może w Outlet Park Szczecin i może polecić, które sklepy warto odwiedzić żeby kupić koszulę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornes Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2013 Byłem w Outlet Park Szczecin może dwa razy. Nie przeglądałem wielu koszul. Są tam polskie marki jak Bytom, Lavard, Lancerto, Pako Lorente. Nie wiem jak z jakością bo nie mam koszul z żadnego z wymienionych sklepów. Część koszul z tego co pamiętam raczej bardziej modowa niż klasyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 Dla wybierających się / przebywających w tym czasie na Wyspach, a konkretniej w Northampton lub okolicach... Edward Green - Factory Shop Sale Start: sobota, tj. 12.10.2013 od godziny 08:30 Ceny zostaną obniżone do / o 60% ...brak możliwości jakiegokolwiek zakupu online :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 I znowu wyścig rozpoczęty http://www.wolczanka.com.pl/s,happy-hours-3-za-199 Chyba ciężko przędą w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi