Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem w zeszłym roku 7 krawatów po 9,99 w Peek and Cloppenburg. Leżało tego pełno... Mozna zaryzykować stwierdzenie, że stosunek ceny do jakości w trzech przypadkach był ok. Także ja bym jeszcze poczekał, aż w Lidlu cena spanie do 5 zł...

... tylko, czy u nich są wyprzedaże :(

http://bytom.com.pl/szalony-weekend-cenowy-51-k

M.in. kurtka pikowana w kolorze oliwkowym za 149zł.

Kiepsko wygląda część z tych rzeczy na żywo. Pikowana kurtka gruba, jak puchowa, nieprzyjemny materiał, Płaszcz wielkiego wrażenia nie robi. Kapelusz ciekawy, choć największy rozmiar był na mnie zdecydowanie za mały :(.

Niestety, ale na tablecie nie wiem jak zalaczyc zdjecie, więc tylko krótko napisze.

28 listopad NOC ZAKUPÓW na Placu Trzech Krzyży - w opisie jest ze w godzinach 18-23 do 50% na kolekcje jesień-zima i są wymienione chyba wszystkie marki jakie są na placu 3+++ i w okolicy.

Jak mi sie uda to jutro spróbuje wkleic ulotkę, chyba ze ktoś to zrobi wcześniej

Można produkować dobrze lub sprzedawać tak aby wyglądało na dobre.

Z galanterii Witchena jestem naprawde niezadowolony. Bardzo słusznie, że wędruje między ziemniaki.

Swoją drogą jak kupujemy markowe produkty wysokiej jakości w bardzo przystępnej cenie w zagranicznych stronach lub na zagranicznych aukcjach, nie pytamy czy przypadkiem np. pudełko z Crockett & Jones nie leży obok płynu do mycia szyb, bo ten fakt nie wpływa na stan faktyczny sprzedawanego produktu.

W Polsce ciągle mamy problem z tworzeniem marki "ekskluzywnej dlatego, że jest ekskluzywna", co moim zdaniem jest całkowitym zaprzeczeniem normalnej kolei rzeczy, że wpierw zaczyna się na normalnym poziomie, a jak robi się produkty dobre jakościowo, to w końcu się zwiększa cenę i marka sama z siebie buduje prestiż latami.

Do czasu aż ostatecznie przechodzi kryzys, zarząd jest zmuszony do obniżenia jakości mając nadzieję, że przed definitywną śmiercią jeszcze uda się parę lat pociągnąć na naiwności ludzi ;)

Ilu to aktorów wtopiło pieniądze w otwieranie nowych, "luksusowych" restauracji ;)

Tak, czy inaczej sama informacja jest dla mnie zasmucająca i zadziwiająca. Wittchen już dawno przestał być dla mnie synonimem dobrej jakości, ale jakiś sentyment pozostał. Swoją drogą mam od nich buty (swego czasu najdroższa para na ich www kupiony na wyprzedaży), które bardzo lubię i jestem zadowolony z ich jakości. Ale to zdecydowanie wyjątek, niż reguła przy produktach tej marki. Szczególnie po ostatnich podwyżkach cen...

Zgadzam się, że W. trafi teraz na właściwe sobie miejsce, o ile będzie na półce z produktami premium. ;) W końcu w Polsce mamy jeszcze kilka marek gorszej jakości.

Dla wizualizacji:

Dołączona grafika

dzisiaj przyszła pikowana. Na dwóch monitorach wyglądała na jasnobrązową, ew. jasnozieloną, w paczce bardzo ciemnozielona :) w dodatku M jakoś duża, nawet po założeniu na marynarkę. Zatem napisałem do nich pytanie i oddzwonił sympatyczny pan, że to ciemno zielona, brązowych nie mają, że to kwestia karty graficznej, że wybierali najlepsze zdjęcie no i przede wszystkim że M to najmniejszy rozmiar (mimo że w ofercie mogłem wybrać S) :shock:

Wierzę w to, że ktoś z Witchen miał w tym jakiś wyższy cel. Jednak za cholerę nie mogę go dojrzeć. Marka która kreuje się na "eksluziw" nagle ląduje między ziemniakami i płynem do mycia szyb. :)

Dziś w spożywczaku między Super Expressem a Panią Domu widziałem marynarkę Makarona :D Ale to akurat fajnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.