Do_Diabła Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Za 20-40zł to w TK można coś ciekawego wyrwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Kupiłem w zeszłym roku 7 krawatów po 9,99 w Peek and Cloppenburg. Leżało tego pełno... Mozna zaryzykować stwierdzenie, że stosunek ceny do jakości w trzech przypadkach był ok. Także ja bym jeszcze poczekał, aż w Lidlu cena spanie do 5 zł... ... tylko, czy u nich są wyprzedaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kot~ Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 W T.M. Lewin znowu jest 5 koszul za 100 funtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Dzięki Wypłata powinna być w poniedziałek to pewnie coś u nich zamówię. Jakby ktoś był chętny dołączyć się do zakupów w TM Lewin to proszę o info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 http://bytom.com.pl/szalony-weekend-cenowy-51-k M.in. kurtka pikowana w kolorze oliwkowym za 149zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Dla wizualizacji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Szkoda, że na granatową pikowaną nie dali takiej ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 http://bytom.com.pl/szalony-weekend-cenowy-51-k M.in. kurtka pikowana w kolorze oliwkowym za 149zł. Kiepsko wygląda część z tych rzeczy na żywo. Pikowana kurtka gruba, jak puchowa, nieprzyjemny materiał, Płaszcz wielkiego wrażenia nie robi. Kapelusz ciekawy, choć największy rozmiar był na mnie zdecydowanie za mały . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 http://bytom.com.pl/szalony-weekend-cenowy-51-k M.in. kurtka pikowana w kolorze oliwkowym za 149zł. Kiepsko wygląda część z tych rzeczy na żywo. Pikowana kurtka gruba, jak puchowa, nieprzyjemny materiał, a jak z rozmiarówką, trzyma się to normy czy raczej M jest w rozmiarze XL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 (...)a jak z rozmiarówką, trzyma się to normy czy raczej M jest w rozmiarze XL? Rozmiary są dobre, jakość fatalna (niestety to nie ten BYTOM co 5-6 lat temu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 prosze panstwa! wyprzedaz u pana ralpha laurena z okazji swieta dziekczynienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 http://www.fashiondays.pl/product/danie ... y-1455091/ Nie znam jakości, może ktoś coś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mercer Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Pytanie bardzo ogolne, czy warto "hurtem" wyposazyc sie w takie krawaty, szaliki, skarpetki ? Wszystko do stylu casual, preppy. Przepraszam za brak liter PL, goscinny komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Niestety, ale na tablecie nie wiem jak zalaczyc zdjecie, więc tylko krótko napisze. 28 listopad NOC ZAKUPÓW na Placu Trzech Krzyży - w opisie jest ze w godzinach 18-23 do 50% na kolekcje jesień-zima i są wymienione chyba wszystkie marki jakie są na placu 3+++ i w okolicy. Jak mi sie uda to jutro spróbuje wkleic ulotkę, chyba ze ktoś to zrobi wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Lidl wprowadza znane marki na swoje półki, na początek Wittchen: http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,1 ... tchen.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 No wreszcie Wittchen będzie tam gdzie jego miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prozac Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Wierzę w to, że ktoś z Witchen miał w tym jakiś wyższy cel. Jednak za cholerę nie mogę go dojrzeć. Marka która kreuje się na "eksluziw" nagle ląduje między ziemniakami i płynem do mycia szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Można produkować dobrze lub sprzedawać tak aby wyglądało na dobre. Z galanterii Witchena jestem naprawde niezadowolony. Bardzo słusznie, że wędruje między ziemniaki. Swoją drogą jak kupujemy markowe produkty wysokiej jakości w bardzo przystępnej cenie w zagranicznych stronach lub na zagranicznych aukcjach, nie pytamy czy przypadkiem np. pudełko z Crockett & Jones nie leży obok płynu do mycia szyb, bo ten fakt nie wpływa na stan faktyczny sprzedawanego produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 W Polsce ciągle mamy problem z tworzeniem marki "ekskluzywnej dlatego, że jest ekskluzywna", co moim zdaniem jest całkowitym zaprzeczeniem normalnej kolei rzeczy, że wpierw zaczyna się na normalnym poziomie, a jak robi się produkty dobre jakościowo, to w końcu się zwiększa cenę i marka sama z siebie buduje prestiż latami. Do czasu aż ostatecznie przechodzi kryzys, zarząd jest zmuszony do obniżenia jakości mając nadzieję, że przed definitywną śmiercią jeszcze uda się parę lat pociągnąć na naiwności ludzi Ilu to aktorów wtopiło pieniądze w otwieranie nowych, "luksusowych" restauracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Tak, czy inaczej sama informacja jest dla mnie zasmucająca i zadziwiająca. Wittchen już dawno przestał być dla mnie synonimem dobrej jakości, ale jakiś sentyment pozostał. Swoją drogą mam od nich buty (swego czasu najdroższa para na ich www kupiony na wyprzedaży), które bardzo lubię i jestem zadowolony z ich jakości. Ale to zdecydowanie wyjątek, niż reguła przy produktach tej marki. Szczególnie po ostatnich podwyżkach cen... Zgadzam się, że W. trafi teraz na właściwe sobie miejsce, o ile będzie na półce z produktami premium. W końcu w Polsce mamy jeszcze kilka marek gorszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Dla wizualizacji: dzisiaj przyszła pikowana. Na dwóch monitorach wyglądała na jasnobrązową, ew. jasnozieloną, w paczce bardzo ciemnozielona w dodatku M jakoś duża, nawet po założeniu na marynarkę. Zatem napisałem do nich pytanie i oddzwonił sympatyczny pan, że to ciemno zielona, brązowych nie mają, że to kwestia karty graficznej, że wybierali najlepsze zdjęcie no i przede wszystkim że M to najmniejszy rozmiar (mimo że w ofercie mogłem wybrać S) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Wierzę w to, że ktoś z Witchen miał w tym jakiś wyższy cel. Jednak za cholerę nie mogę go dojrzeć. Marka która kreuje się na "eksluziw" nagle ląduje między ziemniakami i płynem do mycia szyb. Dziś w spożywczaku między Super Expressem a Panią Domu widziałem marynarkę Makarona Ale to akurat fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 To aż dwie tak poczytne gazety wchodzą do kieszeni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Nie, ale marynarka jest na okładce pewnego poczytnego szmatławca. I jest zagadka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 tjaa, tez widzialem. stanie w kolejkach ksztalci - czyzby chodzilo nam o szary windowpane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi