eye_lip Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Widziałem ostatnio jeden garnitur MS i wyglądał bardzo dobrze - na płótnie, ręcznie obszywane dziurki, ładny materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 czytałem że grupon wymaga promocji min 50% a sam bierze połowę z końcowej oferty czyli tutaj 50% z 50% więc producent dostanie 750zł za garnitur czy tak jest w rzeczywistości tego nie wiem podobno nie jedna frma się przejechała na gruponie standard to robienie usług po kosztach czasem ze stratą czasem do bankructwa Nie sądzę by w przypadku takich kwot wchodziła w grę prowizja 50%. Jak sprzedają kupony na siłownię czy do kosmetyczki, to pewnie tak, ale nie w tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Groupon istotnie pobiera prowizję w wysokości takiej, że razem z podatkiem vat wychodzi około 53%, które trzeba oddać Grouponowi. Tym samym kończymy offtopic o Grouponie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 czytałem że grupon wymaga promocji min 50% a sam bierze połowę z końcowej oferty czyli tutaj 50% z 50% więc producent dostanie 750zł za garnitur czy tak jest w rzeczywistości tego nie wiem podobno nie jedna frma się przejechała na gruponie standard to robienie usług po kosztach czasem ze stratą czasem do bankructwa mniej, bo na producencie ciąży obowiązek zapłacenia podatku VAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Pirat, na oficjalnych imprezach pojawiam się w garniaku MTM bo to jedyny zwykły granatowy jaki mam. Nie znaczy to, że darzę MTM jakąś wielką estymą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 9 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2012 Panowie, jako że pracuje w MyDeal.pl - konkurencji Groupona - rozwieje wątpliwości dot. Groupona. W Polsce ich prowizja to od 5-50%. to zależy od tego jak bardzo im zależy na usługodawcy. Śr. to 30-40% Myślę, że mogli się zgodzić nawet na 15-20%, bo szycia na miarę wcześniej nie było. A więc Groupon kasuje pewnie ok. 300 zł netto od kuponu, reszta idzie do krawca. A więc spokojnie da się to spiąć, jeśli M&S ma zawyżone ceny materiałów tak jak większość krawców:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Pirat, na oficjalnych imprezach pojawiam się w garniaku MTM bo to jedyny zwykły granatowy jaki mam. Nie znaczy to, że darzę MTM jakąś wielką estymą. Co tu dużo mówić… marynarka jest świetna. Przyznam, że od momentu odebrania maltretuję ją prawie co dnia. Zdążyłem ją już mocno ubrudzić (ach te noce w „Warszawa Powiśle“), odebrać z pralni i jeszcze raz ubrudzić. Tak często nosi się tylko ubrania, które się lubi. źródło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Jeśli ktoś przymierza się do zakupów w TM Lewin to może dostać dodatkowe 10% obniżki wpisując kod QPR2012. Źródło: http://www.qpr.co.uk/page/NewsDetail/0, ... 20,00.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Na http://www.savilerowco.com/products/men ... fit-shirts wyprzedaż na koszule w stylu TM Lewin. Ktoś wie jak wypadają jakościowo w porównaniu do TM Lewin/CT ? (szukajka niestety nie wyskoczyła z niczym sensownym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 Pamiętam z dawnych czasów czyjś post, jakoby wypadały gorzej, ale nie pamiętam szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2012 W RC w Panoramie obniżka 50% na kilka ostatnich modeli luksusowego obuwia (Church's, Santoni). Jest m.in. model Chetwynd 8.5G w nieprzesadnej cenie 1350 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 Jeśli ktoś przymierza się do zakupów w TM Lewin to może dostać dodatkowe 10% obniżki wpisując kod QPR2012. Źródło: http://www.qpr.co.uk/page/NewsDetail/0, ... 20,00.html W TMLewin wyprzedaż na wybrane białe koszule. - przecena do Ł25. Niestety nie ma fully fitted. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daneeka Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 Promocja Wólczanki. 3 koszule Wólczanka za 199 zł 3 koszule Lambert za 299 zł http://wolczanka.com.pl/Promocje-cabout-pol-16.html Jestem chyba "niepełnosprytny" dodaje 3 koszule z promocyjnym emblematem - wchodzę do koszyka - cena ponad 1000 złotych. Ktoś z was może korzystał z tego sklepu internetowego i wie kiedy cena powinna sie zaktualizować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 Promocja Wólczanki. 3 koszule Wólczanka za 199 zł 3 koszule Lambert za 299 zł http://wolczanka.com.pl/Promocje-cabout-pol-16.html Jestem chyba "niepełnosprytny" dodaje 3 koszule z promocyjnym emblematem - wchodzę do koszyka - cena ponad 1000 złotych. Ktoś z was może korzystał z tego sklepu internetowego i wie kiedy cena powinna sie zaktualizować? Cenę aktualizuje ręcznie pracownik, trzeba czasem poczekać do następnego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 kiermasz do 70%. http://www.sklep.wittchen.com/ Jest specjalna zakładka z produktami: http://www.sklep.wittchen.com/sale.html W przypadku butów rozważnie podejmujcie decyzję, najlepiej najpierw zobaczyć model w sklepie, potem kupić w net, a jeśli nie, to zadzwonić do b. obsługi i dopytać się o specyfikację: czy szyte, czy na skórze, itd. Inaczej może Was czekać "niespodzianka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 Ja zamawiając w ich sklepie internetowym dostałem buty z odklejoną już na starcie podeszwą. Rozpatrzenie reklamacji składanej w stacjonarnym salonie i zwrot gotówki (innej pary w moim rozmiarze ponoć nie mieli) zajął im ponad miesiąc. Oczywiście zdaje sobie sprawę, że to tylko jednostkowy przypadek, ale pewien niesmak pozostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 Jak ja kupowałem przez net, to zdarzyło mi się na wyprzedaży dwukrotnie kupić buty w rozmiarze, którego (jak się później okazało) nie było na stanie. Gdzieś znalazłem na forum, że jeden z kolegów miał podobny problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoshi Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 W Wólczance dodatkowy 30% rabat na wszystkie produkty po wpisaniu kodu promocyjnego "wiosna". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 http://www.sklep.wittchen.com/product/3 ... eskie.html Klasyczne, eleganckie, wsuwane półbuty męskie typu Oxford. Elegancka, ozdobna klamra dodaje butom elegancji i oryginalności. Idealne zarówno do biura jak i do stroju codziennego typu casual. Wykonane z najlepszych, włoskich skór. W każdym zdaniu co najmniej jedna nieprawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 http://www.sklep.wittchen.com/product/3251/buty-meskie.html Klasyczne, eleganckie, wsuwane półbuty męskie typu Oxford. Elegancka, ozdobna klamra dodaje butom elegancji i oryginalności. Idealne zarówno do biura jak i do stroju codziennego typu casual. Wykonane z najlepszych, włoskich skór. W każdym zdaniu co najmniej jedna nieprawda. Pojechali po bandzie trochę. A może oni wstawiają ten sam opis do każdego buta? No i czemu nie ma znaczka Wittchena na czubku? Jeszcze ktoś pomyśli, że to nie oryginalny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 [...]W przypadku butów rozważnie podejmujcie decyzję, najlepiej najpierw zobaczyć model w sklepie, potem kupić w net, a jeśli nie, to zadzwonić do b. obsługi i dopytać się o specyfikację: czy szyte, czy na skórze, itd. Inaczej może Was czekać "niespodzianka".Na szczęście nie ma zagrożenia, że buty będą szyte bo Wittchen takich butów nigdy nie oferował i nie oferuje. Jestem natomiast ciekawy jaka odpowiedź padnie w przypadku pytania o to czy "na skórze". Co autor miał na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 [...]W przypadku butów rozważnie podejmujcie decyzję, najlepiej najpierw zobaczyć model w sklepie, potem kupić w net, a jeśli nie, to zadzwonić do b. obsługi i dopytać się o specyfikację: czy szyte, czy na skórze, itd. Inaczej może Was czekać "niespodzianka".Na szczęście nie ma zagrożenia, że buty będą szyte bo Wittchen takich butów nigdy nie oferował i nie oferuje. Jestem natomiast ciekawy jaka odpowiedź padnie w przypadku pytania o to czy "na skórze". Co autor miał na myśli? W. ma buty klejone i (częściowo?) szyte. Sam mam takie z poprzedniej kolekcji. "Na skórze" - skórzana podeszwa. Często w opisie nie ma mowy o podeszwie (starsze modele) i niedoświadczony klient może pomyśleć, że płaci za skórzaną podeszwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 Wittchen nie ma w swojej ofercie ani butów szytych, ani też częściowo szytych (co to w ogóle znaczy?). Wrzuć zdjęcie, bo przypuszczam że po prostu zobaczyłeś nitkę na podeszwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 23 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2012 No właśnie, natknąłem się na tą dyskusję i jestem w trakcie kupowanie Graftonów, i ciekawe zobaczyłem w Wittchenie. Czy warto zakupić właśnie w tym sklepie? Może macie inne sklepy z owym obuwiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 może kogoś zainteresuje, http://www.asos.com/Grenson/Grenson-Sha ... -1&clr=Tan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi