Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

czytałem że grupon wymaga promocji min 50% a sam bierze połowę

z końcowej oferty czyli tutaj 50% z 50% więc producent dostanie 750zł za garnitur

czy tak jest w rzeczywistości tego nie wiem podobno nie jedna frma się przejechała

na gruponie standard to robienie usług po kosztach czasem ze stratą czasem do bankructwa

Nie sądzę by w przypadku takich kwot wchodziła w grę prowizja 50%. Jak sprzedają kupony na siłownię czy do kosmetyczki, to pewnie tak, ale nie w tej sytuacji.

czytałem że grupon wymaga promocji min 50% a sam bierze połowę

z końcowej oferty czyli tutaj 50% z 50% więc producent dostanie 750zł za garnitur

czy tak jest w rzeczywistości tego nie wiem podobno nie jedna frma się przejechała

na gruponie standard to robienie usług po kosztach czasem ze stratą czasem do bankructwa

mniej, bo na producencie ciąży obowiązek zapłacenia podatku VAT.

Panowie,

jako że pracuje w MyDeal.pl - konkurencji Groupona - rozwieje wątpliwości dot. Groupona. W Polsce ich prowizja to od 5-50%. to zależy od tego jak bardzo im zależy na usługodawcy. Śr. to 30-40% Myślę, że mogli się zgodzić nawet na 15-20%, bo szycia na miarę wcześniej nie było. A więc Groupon kasuje pewnie ok. 300 zł netto od kuponu, reszta idzie do krawca. A więc spokojnie da się to spiąć, jeśli M&S ma zawyżone ceny materiałów tak jak większość krawców:)

Pirat, na oficjalnych imprezach pojawiam się w garniaku MTM bo to jedyny zwykły granatowy jaki mam. Nie znaczy to, że darzę MTM jakąś wielką estymą.

Co tu dużo mówić… marynarka jest świetna. Przyznam, że od momentu odebrania maltretuję ją prawie co dnia. Zdążyłem ją już mocno ubrudzić (ach te noce w „Warszawa Powiśle“), odebrać z pralni i jeszcze raz ubrudzić. Tak często nosi się tylko ubrania, które się lubi.

:arrow:źródło

Promocja Wólczanki.

3 koszule Wólczanka za 199 zł

3 koszule Lambert za 299 zł

http://wolczanka.com.pl/Promocje-cabout-pol-16.html

Jestem chyba "niepełnosprytny" dodaje 3 koszule z promocyjnym emblematem - wchodzę do koszyka - cena ponad 1000 złotych. Ktoś z was może korzystał z tego sklepu internetowego i wie kiedy cena powinna sie zaktualizować?

Gość Nereusz

Promocja Wólczanki.

3 koszule Wólczanka za 199 zł

3 koszule Lambert za 299 zł

http://wolczanka.com.pl/Promocje-cabout-pol-16.html

Jestem chyba "niepełnosprytny" dodaje 3 koszule z promocyjnym emblematem - wchodzę do koszyka - cena ponad 1000 złotych. Ktoś z was może korzystał z tego sklepu internetowego i wie kiedy cena powinna sie zaktualizować?

Cenę aktualizuje ręcznie pracownik, trzeba czasem poczekać do następnego dnia.

• 2 weeks later...

kiermasz do 70%.

http://www.sklep.wittchen.com/

Jest specjalna zakładka z produktami:

http://www.sklep.wittchen.com/sale.html

W przypadku butów rozważnie podejmujcie decyzję, najlepiej najpierw zobaczyć model w sklepie, potem kupić w net, a jeśli nie, to zadzwonić do b. obsługi i dopytać się o specyfikację: czy szyte, czy na skórze, itd. Inaczej może Was czekać "niespodzianka".

Ja zamawiając w ich sklepie internetowym dostałem buty z odklejoną już na starcie podeszwą. Rozpatrzenie reklamacji składanej w stacjonarnym salonie i zwrot gotówki (innej pary w moim rozmiarze ponoć nie mieli) zajął im ponad miesiąc. Oczywiście zdaje sobie sprawę, że to tylko jednostkowy przypadek, ale pewien niesmak pozostał.

http://www.sklep.wittchen.com/product/3 ... eskie.html

Klasyczne, eleganckie, wsuwane półbuty męskie typu Oxford. Elegancka, ozdobna klamra dodaje butom elegancji i oryginalności. Idealne zarówno do biura jak i do stroju codziennego typu casual. Wykonane z najlepszych, włoskich skór.

W każdym zdaniu co najmniej jedna nieprawda.

http://www.sklep.wittchen.com/product/3251/buty-meskie.html

Klasyczne, eleganckie, wsuwane półbuty męskie typu Oxford. Elegancka, ozdobna klamra dodaje butom elegancji i oryginalności. Idealne zarówno do biura jak i do stroju codziennego typu casual. Wykonane z najlepszych, włoskich skór.

W każdym zdaniu co najmniej jedna nieprawda.

:shock:

Pojechali po bandzie trochę. A może oni wstawiają ten sam opis do każdego buta? No i czemu nie ma znaczka Wittchena na czubku? Jeszcze ktoś pomyśli, że to nie oryginalny...

[...]W przypadku butów rozważnie podejmujcie decyzję, najlepiej najpierw zobaczyć model w sklepie, potem kupić w net, a jeśli nie, to zadzwonić do b. obsługi i dopytać się o specyfikację: czy szyte, czy na skórze, itd. Inaczej może Was czekać "niespodzianka".

Na szczęście nie ma zagrożenia, że buty będą szyte bo Wittchen takich butów nigdy nie oferował i nie oferuje. Jestem natomiast ciekawy jaka odpowiedź padnie w przypadku pytania o to czy "na skórze". Co autor miał na myśli?

[...]W przypadku butów rozważnie podejmujcie decyzję, najlepiej najpierw zobaczyć model w sklepie, potem kupić w net, a jeśli nie, to zadzwonić do b. obsługi i dopytać się o specyfikację: czy szyte, czy na skórze, itd. Inaczej może Was czekać "niespodzianka".

Na szczęście nie ma zagrożenia, że buty będą szyte bo Wittchen takich butów nigdy nie oferował i nie oferuje. Jestem natomiast ciekawy jaka odpowiedź padnie w przypadku pytania o to czy "na skórze". Co autor miał na myśli?

W. ma buty klejone i (częściowo?) szyte. Sam mam takie z poprzedniej kolekcji. "Na skórze" - skórzana podeszwa. Często w opisie nie ma mowy o podeszwie (starsze modele) i niedoświadczony klient może pomyśleć, że płaci za skórzaną podeszwę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.