Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

Drakes wystartował z wyprzedażą, radzę się pospieszyć jak ktoś na coś polował.

Pieprzone wyprzedaze, moj portfel placze:(

Nadal piękne Garretty (szare i bordowe) po 150 funtów :(

Ale ze skóry gładkiej już a pół ceny:

http://www.hudsonshoes.com/garrett-tan.html

Te buty sa klejone, lepiej zainwestowac druga stowe i miec cos porzadnego szytego.

Pozdrawiam,

dsc.

Kilka dni temu w M&S kupiłem wełnianą marynarkę (cena normalna: 589 zł). Nie miałem zamiaru w ogóle niczego kupować, szukałem prezentu, ale cena 15,90 zł minus 2% z karty rabatowej (marynarka w cenie pralni) spowodowała, że uległem. Jestem jednak słaba istotą, podatna na chwyty promocyjne.

edit: literówki

Kilka dni temu w M&S kupiłem wełnianą marynarkę (cena normalna: 589 zł). Nie miałem zamiaru w ogóle niczego kupować, szukałem prezentu, ale cena 15,90 zł minus 2% z karty rabatowej (marynarka w cenie pralni) spowodowała, że uległem. Jestem jednak słaba istotą, podatna na chwyty promocyjne.

edit: literówki

Psikusa im ktoś zrobił i przekleił cenę ze skarpetek :)

1:0 dla forum :!:

:)[attachment=0]Armani`.JPG[/attachment]

Mam znajomego który pracuje w "odzieżówce"(takiej bardziej dla ludu) na wysokim stanowisku i kiedy sobie teoretyzowaliśmy o sprzedazy eleganckich ubrań w Polsce powiedział mi jedno:

Jeśli chcesz zarobic to jest jedna zasada- w Polsce dobrze sprzedaje się tylko to co jest najtańsze.

Mam znajomego który pracuje w "odzieżówce"(takiej bardziej dla ludu) na wysokim stanowisku i kiedy sobie teoretyzowaliśmy o sprzedazy eleganckich ubrań w Polsce powiedział mi jedno:

Jeśli chcesz zarobic to jest jedna zasada- w Polsce dobrze sprzedaje się tylko to co jest najtańsze.

To by wyjaśniało upadłość Royal Collection. Teraz pora na Mazgaja i setki innych marek.

Znajomy faktycznie poteoretyzował.

Ale to polska narodowa cecha, byle taniej. Po co lepiej, skoro może być taniej. Niestety przedkłada się to na jakość życia.

I jeszcze antysemityzm i kołtuństwo :idea:

Wydaje się, że parę osób powinno się palnąć w łeb, zamiast doszukiwać się zjawisk tam, gdzie ich nie ma, albo zupełnie myląc przyczyny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.