Bartek Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Nadal piękne Garretty (szare i bordowe) po 150 funtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Nadal piękne Garretty (szare i bordowe) po 150 funtów Ale ze skóry gładkiej już a pół ceny: http://www.hudsonshoes.com/garrett-tan.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Na asosie są za 84 funty i wysyłka gratis. http://www.asos.com/H-By-Hudson/H-By-Hu ... -1&clr=Tan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Koledzy, w Vistuli dzisiaj przecena garniturów w ZT : wełna 130-140. Granat w prążki. Przecena 50%. Niestety nie miałem czasu mierzyć bo jestem przejazdem. Czasu tylko na dwie koszule i krawat z Wólczanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Koledzy, w Vistuli dzisiaj przecena garniturów w ZT : wełna 130-140. Granat w prążki. Przecena 50%. Niestety nie miałem czasu mierzyć bo jestem przejazdem. Czasu tylko na dwie koszule i krawat z Wólczanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 ta przecena trwa w najlepsze we wszystkich sklepach Vistuli. Notabene ma ktoś jakiegoś "insidera" czy planują dalsze obniżki i od kiedy ewentualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Kyle dobrze wiedzieć, pójdę do "swojego" sklepu we czwartek bo zestaw spodobał mi się. Również kilka marynarek jednak już nie po tak atrakcyjnej przecenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Drakes wystartował z wyprzedażą, radzę się pospieszyć jak ktoś na coś polował. Pieprzone wyprzedaze, moj portfel placze:( Nadal piękne Garretty (szare i bordowe) po 150 funtów Ale ze skóry gładkiej już a pół ceny: http://www.hudsonshoes.com/garrett-tan.html Te buty sa klejone, lepiej zainwestowac druga stowe i miec cos porzadnego szytego. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 1:0 dla forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Szkoda, że nie wiedziałem o tym we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Ciekawe jaką klasykę miał autor na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Ciekawe jaką klasykę miał autor na myśli + pewnie wszystko co nie jest ekstrawaganckie czy szalone. Pewnie spodnie w kolorze innym niz czarny, szary czy granatowy moga sie nie zalapac. a granatowe dresy z trzema bialymi paskami, pardon lampasami sa juz klasyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Kilka dni temu w M&S kupiłem wełnianą marynarkę (cena normalna: 589 zł). Nie miałem zamiaru w ogóle niczego kupować, szukałem prezentu, ale cena 15,90 zł minus 2% z karty rabatowej (marynarka w cenie pralni) spowodowała, że uległem. Jestem jednak słaba istotą, podatna na chwyty promocyjne. edit: literówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Kilka dni temu w M&S kupiłem wełnianą marynarkę (cena normalna: 589 zł). Nie miałem zamiaru w ogóle niczego kupować, szukałem prezentu, ale cena 15,90 zł minus 2% z karty rabatowej (marynarka w cenie pralni) spowodowała, że uległem. Jestem jednak słaba istotą, podatna na chwyty promocyjne. edit: literówki Psikusa im ktoś zrobił i przekleił cenę ze skarpetek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pnq Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Wczoraj kupiłem w H&M 2 wełniane marynarki przecenione z odpowiednio 599zł i 499zł na 60zł/sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 To na pewno było H&M? W życiu nie widziałem tam marynarek powyżej 300 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pnq Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Na 101% To nie są typowe odd jacket, one były w kolekcji garniturowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuM Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 @pnq a w którym H&M to było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Miałem taką sytuację w poprzednim sezonie. Spodnie 100% wełniane garniturowe (cena garnituru 600 zł) za 60 zł. To są ceny na zdekompletowane części garnituru. Fajna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Często się tam trafia taka okazja? Chyba się jutro po pracy przelecę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Często się tam trafia taka okazja? Chyba się jutro po pracy przelecę. Na sam finisz wyprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamola Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 1:0 dla forum [attachment=0]Armani`.JPG[/attachment] Mam znajomego który pracuje w "odzieżówce"(takiej bardziej dla ludu) na wysokim stanowisku i kiedy sobie teoretyzowaliśmy o sprzedazy eleganckich ubrań w Polsce powiedział mi jedno: Jeśli chcesz zarobic to jest jedna zasada- w Polsce dobrze sprzedaje się tylko to co jest najtańsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Mam znajomego który pracuje w "odzieżówce"(takiej bardziej dla ludu) na wysokim stanowisku i kiedy sobie teoretyzowaliśmy o sprzedazy eleganckich ubrań w Polsce powiedział mi jedno: Jeśli chcesz zarobic to jest jedna zasada- w Polsce dobrze sprzedaje się tylko to co jest najtańsze. To by wyjaśniało upadłość Royal Collection. Teraz pora na Mazgaja i setki innych marek. Znajomy faktycznie poteoretyzował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Ale to polska narodowa cecha, byle taniej. Po co lepiej, skoro może być taniej. Niestety przedkłada się to na jakość życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Ale to polska narodowa cecha, byle taniej. Po co lepiej, skoro może być taniej. Niestety przedkłada się to na jakość życia. I jeszcze antysemityzm i kołtuństwo Wydaje się, że parę osób powinno się palnąć w łeb, zamiast doszukiwać się zjawisk tam, gdzie ich nie ma, albo zupełnie myląc przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi