Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

Kupilem te marynarke.

http://sklep.vistula.pl/product-pol-108 ... ntier.html

Cena smieszna, material dobrej jakosci, odszyta tez niczego sobie, lezy bardzo dobrze. Dopasowanie i dlugosc rekawa na mnie doskonała, wzialem rozmiar 182/108/54L przy moich wymiarach: 188 cm/110 w klatce.

jak ktos ma podobne warunki fizyczne moze w ciemno brac, czesto vistula to badziew , ale w tym wypadku jestem pozytywnie zaskoczony materialem i krojem za tak niewielkie pieniadze. Przeceniona z 899, na 599, a nastepnie 299.

Kupilem te marynarke.

Cena smieszna, material dobrej jakosci, odszyta tez niczego sobie, lezy bardzo dobrze. Dopasowanie i dlugosc rekawa na mnie doskonała, wzialem rozmiar 182/108/54L przy moich wymiarach: 188 cm/110 w klatce.

jak ktos ma podobne warunki fizyczne moze w ciemno brac, czesto vistula to badziew , ale w tym wypadku jestem pozytywnie zaskoczony materialem i krojem za tak niewielkie pieniadze. Przeceniona z 899, na 599, a nastepnie 299.

Bardzo sympatyczna marynarka, czy podszewka jest "pełna" czy "skrócona" (kark, rękawy itd.) oraz z jakiego materiału jest wykonana?

Kupilem te marynarke.

Bardzo sympatyczna marynarka, czy podszewka jest "pełna" czy "skrócona" (kark, rękawy itd.) oraz z jakiego materiału jest wykonana?

skrócona, kark, przód, rekawy; bawełna z lnem...

http://www.thetiebar.com/categoryPages/ ... quares.asp

Polecam ten sklep - tanio i duzy wybór.

A jak z jakością poszetek i krawatów? $8 i $15 to jednak b. niskie ceny jak za produkty z jedwabiu - szczególnie przy krawatach (wersja wydłużona $20). Zastanawiam się właśnie nad paroma lecz jeśli pod niską ceną kryje się średnia jakość to zrezygnuję. Zależy mi na krawacie aby był mięsisty a nie plaskacz :)

Na CT, TM Lewin itp. wyprzedaże są chyba cały rok :)

Zinkar: Żebyśmy się dobrze zrozumieli: nie miałem na myśli zakładki SALE, tylko zwykłe oferowane produkty (chyba, że miałeś też ten asortyment na myśli).

Cieawe optycznie buty można kupić za ok 100-120 funtów - jakoś może nie powala.

Łukasz, czy pamiętasz czy była to marynarka Barutti (mówię o tej z Harris Tweed)? W łódzkim TKMaxx taka była, też jedna. Za duża dla mnie, ale nawet myślałem żeby wziąć do przeróbki. Trochę zraziły mnie plastikowe (udające skórzane) guziki, ale to nie problem, można wymienić.

Były również wyśmienite swetry z czystego kaszmiru, firmy Refectory London, jedyne 289zł, rozmiary M i XL. Następnego dnia albo już ich nie było, albo akurat ktoś je przymierzał.

Wyprzedaż bawełnianych chinosów w Sunset Suits. Całkiem spory wybór i o dziwo dobry krój w stylu włoskim - wąskie nogawki, spodnie sięgają maksymalnie do połowy cholewki butów, niektóre odsłaniają kostki. Kolorystyka standardowa - różne odcienie szarości, beżów i brązów + trochę błękitów i bieli. Przeważa raczej grubsza bawełna, z cieńszej są 2-3 wzory. Cena jak dla mnie naprawdę atrakcyjna - 51 zł/sztuka. Kupiłem od razu trzy pary :-)

Wyprzedaż bawełnianych chinosów w Sunset Suits. Całkiem spory wybór i o dziwo dobry krój w stylu włoskim - wąskie nogawki, spodnie sięgają maksymalnie do połowy cholewki butów, niektóre odsłaniają kostki. Kolorystyka standardowa - różne odcienie szarości, beżów i brązów + trochę błękitów i bieli. Przeważa raczej grubsza bawełna, z cieńszej są 2-3 wzory. Cena jak dla mnie naprawdę atrakcyjna - 51 zł/sztuka. Kupiłem od razu trzy pary :-)

Po pracy jadę zobaczyć :) Zbieram się już trzeci tydzień z zakupami chinosów, a to jest baardzo dobry bodziec!

Co prawda ostatnio w tkmaxx kupiłem nowe chinosy GANT za 6zł, ale z przeróbkami wyszło 41zł, więc już prawie tyle, co tutaj ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.