Placebo Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Przyznam szczerze, że umknął mojej uwadze ten wątek. Ciekawa sprawa z tymi kodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 W łódzkim TKMaxx sporo butów, bez rewelacji, ale jest jedna para czarnych penny loafers Florsheim, rozmiar 10, kopyto 4005. Stary model, z 2005, pewnie stąd cena - 143 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esperal Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 ASOS- dodatkowe 20% do przecenionego asortymentu, można sprawdzić czy wciąż aktualny (maila dostałem kilka dni temu): "GET AN EXTRA 20% OFF FINAL CLEARANCE ENTER PROMO CODE EXTRA20 AT CHECKOUT" Czyli przy checkoucie należy wpisać EXTRA20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphta Napisano 31 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2011 Powyższy kod zniżkowy w Asosie już nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Kupilem te marynarke. http://sklep.vistula.pl/product-pol-108 ... ntier.html Cena smieszna, material dobrej jakosci, odszyta tez niczego sobie, lezy bardzo dobrze. Dopasowanie i dlugosc rekawa na mnie doskonała, wzialem rozmiar 182/108/54L przy moich wymiarach: 188 cm/110 w klatce. jak ktos ma podobne warunki fizyczne moze w ciemno brac, czesto vistula to badziew , ale w tym wypadku jestem pozytywnie zaskoczony materialem i krojem za tak niewielkie pieniadze. Przeceniona z 899, na 599, a nastepnie 299. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Kupilem te marynarke. http://sklep.vistula.pl/product-pol-108 ... ntier.html Cena smieszna, material dobrej jakosci, odszyta tez niczego sobie, lezy bardzo dobrze. Dopasowanie i dlugosc rekawa na mnie doskonała, wzialem rozmiar 182/108/54L przy moich wymiarach: 188 cm/110 w klatce. jak ktos ma podobne warunki fizyczne moze w ciemno brac, czesto vistula to badziew , ale w tym wypadku jestem pozytywnie zaskoczony materialem i krojem za tak niewielkie pieniadze. Przeceniona z 899, na 599, a nastepnie 299. Bardzo sympatyczna marynarka, czy podszewka jest "pełna" czy "skrócona" (kark, rękawy itd.) oraz z jakiego materiału jest wykonana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esperal Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Powyższy kod zniżkowy w Asosie już nie działa. To szkoda, sam chciałem go jeszcze użyć, ale widocznie działał ok. tygodnia. Sądziłem, że będzie aktualny aż do zakończenia wyprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Kupilem te marynarke. http://sklep.vistula.pl/product-pol-108 ... ntier.html Cena smieszna, material dobrej jakosci, odszyta tez niczego sobie, lezy bardzo dobrze. Dopasowanie i dlugosc rekawa na mnie doskonała, wzialem rozmiar 182/108/54L przy moich wymiarach: 188 cm/110 w klatce. jak ktos ma podobne warunki fizyczne moze w ciemno brac, czesto vistula to badziew , ale w tym wypadku jestem pozytywnie zaskoczony materialem i krojem za tak niewielkie pieniadze. Przeceniona z 899, na 599, a nastepnie 299. Bardzo sympatyczna marynarka, czy podszewka jest "pełna" czy "skrócona" (kark, rękawy itd.) oraz z jakiego materiału jest wykonana? skrócona, kark, przód, rekawy; bawełna z lnem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 skrócona, kark, przód, rekawy; bawełna z lnem... Nie sprecyzowałem, miałem na myśli materiał podszewki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electro Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 skrócona, kark, przód, rekawy; bawełna z lnem... Nie sprecyzowałem, miałem na myśli materiał podszewki. 100% wiskoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flors Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Na stronie Charles Tyrwhitt większość towaru za 50% ceny. np. buty: http://www.ctshirts.co.uk/men's-shoes/v ... &browse=Y# Nie wiem czy to stala oferta, ale można wybrać ciekawy model w dobrej cenie. Podobnie poszetki, koszule (4 slim za 100 funtów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Na CT, TM Lewin itp. wyprzedaże są chyba cały rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 http://www.thetiebar.com/categoryPages/ ... quares.asp Polecam ten sklep - tanio i duzy wybór. A jak z jakością poszetek i krawatów? $8 i $15 to jednak b. niskie ceny jak za produkty z jedwabiu - szczególnie przy krawatach (wersja wydłużona $20). Zastanawiam się właśnie nad paroma lecz jeśli pod niską ceną kryje się średnia jakość to zrezygnuję. Zależy mi na krawacie aby był mięsisty a nie plaskacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flors Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Na CT, TM Lewin itp. wyprzedaże są chyba cały rok Zinkar: Żebyśmy się dobrze zrozumieli: nie miałem na myśli zakładki SALE, tylko zwykłe oferowane produkty (chyba, że miałeś też ten asortyment na myśli). Cieawe optycznie buty można kupić za ok 100-120 funtów - jakoś może nie powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2011 W CT brak wyprzedaży to wyjątkowa sytuacja. Oprócz zakładki SALE, wszystko jest tam zawsze 50% "tańsze" - ceny oryginalne są z sufitu. Na temat jakości tamtejszych butów było już na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 2 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Buy More Save More Details: Valid now through Monday, September 5th Take 20% off orders over $125 with code SPEND125 Take 30% off orders over $250 with code SPEND250 http://eu.tommy.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 3 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Bielski TKmaxx: - niezła marynarka z Harris Tweed (rozm. 42, jedna jedyna sztuka), - kilka ciekawych marynarek w kratę (wełna, różne rozmiary, dominują szrości, cena od 149zł) - trochę ciekawych swetrów (kaszmirowych ledwo kilka sztuk). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Łukasz, czy pamiętasz czy była to marynarka Barutti (mówię o tej z Harris Tweed)? W łódzkim TKMaxx taka była, też jedna. Za duża dla mnie, ale nawet myślałem żeby wziąć do przeróbki. Trochę zraziły mnie plastikowe (udające skórzane) guziki, ale to nie problem, można wymienić. Były również wyśmienite swetry z czystego kaszmiru, firmy Refectory London, jedyne 289zł, rozmiary M i XL. Następnego dnia albo już ich nie było, albo akurat ktoś je przymierzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 3 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2011 Jeśli dobrze pamiętam to była to ta firma, o której piszesz. Marynarka miała dodatkowo taki rodzaj podpinki na zamek. Jeśli chodzi o swetry Refectory, to w zeszłym roku kupiłem sobie właśnie taki kaszmirowy za bodajże 130zł (w TKMaxxie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Dzięki, ale to jednak nie ta marynarka, ta z Łodzi nie miała podpinki. Jeżeli kupiłeś 100% kaszmirowy sweter za 130zł, to count yourself lucky: ja myślałem, że te niecałe 300zł to dobra oferta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Tak było i to właśnie produkcji Refectory. Niebieski crew neck. Fotka na życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2011 Zazdraszczam, za fotkę dziękuję, chyba wiem jak wygląda. Może i mnie się uda trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Wyprzedaż bawełnianych chinosów w Sunset Suits. Całkiem spory wybór i o dziwo dobry krój w stylu włoskim - wąskie nogawki, spodnie sięgają maksymalnie do połowy cholewki butów, niektóre odsłaniają kostki. Kolorystyka standardowa - różne odcienie szarości, beżów i brązów + trochę błękitów i bieli. Przeważa raczej grubsza bawełna, z cieńszej są 2-3 wzory. Cena jak dla mnie naprawdę atrakcyjna - 51 zł/sztuka. Kupiłem od razu trzy pary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Wyprzedaż bawełnianych chinosów w Sunset Suits. Całkiem spory wybór i o dziwo dobry krój w stylu włoskim - wąskie nogawki, spodnie sięgają maksymalnie do połowy cholewki butów, niektóre odsłaniają kostki. Kolorystyka standardowa - różne odcienie szarości, beżów i brązów + trochę błękitów i bieli. Przeważa raczej grubsza bawełna, z cieńszej są 2-3 wzory. Cena jak dla mnie naprawdę atrakcyjna - 51 zł/sztuka. Kupiłem od razu trzy pary Po pracy jadę zobaczyć Zbieram się już trzeci tydzień z zakupami chinosów, a to jest baardzo dobry bodziec! Co prawda ostatnio w tkmaxx kupiłem nowe chinosy GANT za 6zł, ale z przeróbkami wyszło 41zł, więc już prawie tyle, co tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 5 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2011 Wyprzedaż w Gieves&Havkes on line. Trzeba się spieszyć. Rano upatrzyłem sobie piękny kaszmirowy knit, a teraz już go niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi