Jan Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Jak ktoś szuka torby i nie jest spłukany to polecam http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dl ... 969689977+
proceleusmatyk Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Nereuszu, ja zamówiłem 3 tygodnie temu i dwa tygodnie temu dzwonili, że co prawda zamówiłem i zapłaciłem, ale nie mają w magazynie i muszą sprowadzać z daleka i chcieli mi oddać pieniądze, a ja im na to, że niech spadają na drzewo i szukają tego paska i niech wysyłają. Mija trzeci tydzień...
Bartek Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 A powiedzieli, że za "Chiny Ludowe szybciej nie da rady"?
QuaD Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 To widocznie miałem duże szczęście, bo do mnie zamówiony dwa tygodnie temu pasek doszedł.
michal. Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Tez nie mialem problemu z dostawa paska. 4 dni od zamowienia do drzwi zapukal kurier. Wszystko jest ok, tyle ze informacje jakoby byl zrobiony z jednego paska skory mozna wlozyc miedzy bajki.
abishai Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Nereuszu, ja zamówiłem 3 tygodnie temu i dwa tygodnie temu dzwonili, że co prawda zamówiłem i zapłaciłem, ale nie mają w magazynie i muszą sprowadzać z daleka i chcieli mi oddać pieniądze, a ja im na to, że niech spadają na drzewo i szukają tego paska i niech wysyłają. Mija trzeci tydzień...Ja zamówiłem 15.02, 16.02 dostałem informację że wysyłają, 5 minut później że wstrzymują; 17.02 że realizują a dwie godziny później że wysyłają(czyli działo się to w okresie cytowanego zamówienia). Skoro każdy ma inaczej jest to widocznie loteria i mają bałagan z tym towarem. BTW pasek jak pasek, za te pieniądze faktycznie jest to okazja.
Gość Nereusz Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Nereuszu, ja zamówiłem 3 tygodnie temu i dwa tygodnie temu dzwonili, że co prawda zamówiłem i zapłaciłem, ale nie mają w magazynie i muszą sprowadzać z daleka i chcieli mi oddać pieniądze, a ja im na to, że niech spadają na drzewo i szukają tego paska i niech wysyłają. Mija trzeci tydzień... Ja dostałem bez problemu. Skoro znowu sprzedają, to może Tobie w końcu wyślą.
proceleusmatyk Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Nie spieszy mi się specjalnie
Krzysiek_W Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 to chyba nie wyprzedaż? ale jak ktoś szuka guzików obciągniętych skórą do marynarki to tu są dość fajne i w śmiesznej cenie (wysyłka 2pln)
mr.vintage Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 W sklepie internetowym Vistuli wełniane knity z rabatem 50%.
patton Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 http://www.groupon.pl/deals/warszawa/ms ... 0_68&a=397 promocja na garnitur MS Fashion
lysocikuba Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Czy ktoś widział/wie cokolwiek nt tej firmy i jej oferty. Cenowo wygląda doś interesująco. Na pierwszy rzut oka to raczej MTM a nie bespoke (choć oczywiście mówią o szyciu na miarę...). Podany przez nich producent tkanin zdaje się wyglądać na stara-dobrą-angielską przędzalnię (http://newsomemill.wordpress.com/mill/-znalazłem między innymi coś takiego). Nie zostało dużo czasu i zastanawiam sie nad tym ale trochę ciężko ryzykować taką kasę w ciemno (choć w porównaniu z warszawskimi krawcami jest to w sumie niewiele...).
damiance Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 MTM jak wiele innych. 1500 to b. atrakcyjna cena. Przy standardowej sylwetce ryzyko warte poniesienia.
zaki Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 MTM jak wiele innych. 1500 to b. atrakcyjna cena. Przy standardowej sylwetce ryzyko warte poniesienia. Pogrubienie moje. Z tym nie mogę się zgodzić. Szkoda zachodu na MTM. Nawet moja sylwetka została spieprzona, a do trudnych nie należy. Garnitury MTM Macaroniego też nie prezentują się za dobrze. Liczy się jedynie dobre bespoke albo dobre RTW. W miarówce jestem bardzo sceptyczny do takich akcji promocyjnych.
zaki Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 MTM jak wiele innych. 1500 to b. atrakcyjna cena. Przy standardowej sylwetce ryzyko warte poniesienia. Pogrubienie moje. Z tym nie mogę się zgodzić. Szkoda zachodu na MTM. Nawet moja sylwetka została spieprzona, a do trudnych nie należy. Garnitury MTM Macaroniego też nie prezentują się za dobrze. Liczy się jedynie dobre bespoke albo dobre RTW. W miarówce jestem bardzo sceptyczny do takich akcji promocyjnych. Macaroni już oferuje? Nie Jego garnitury mtm prezentowane na blogu.
Adamz Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 MTM jak wiele innych. 1500 to b. atrakcyjna cena. Przy standardowej sylwetce ryzyko warte poniesienia.No i kto wszedł w to? Promocja będzie jeszcze trwała raczej kilka dni. Mają całkiem sporo grouponów do dyspozycji jeszcze. Kiedys szyłem u nich i jestem całkiem zadowolony. Jest to zwykły mtm a nie żaden bespoke. Materiał to 120's
mr.vintage Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Ponad 100 kuponów sprzedane. Ciekawe czy zmieszczą się w deklarowanym czasie realizacji. Swoją drogą ponad 150 000 zł przychodu z jednej akcji, to dobry wynik.
zaki Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Jeśli się im opłaca za 1500 (a z pewnością nie dotują) to nie chce nawet myśleć jak niskie są koszty produkcji i materiału. Produkcja musi być maszynowa i na klejonce w dużej fabryce. Dla mnie to raczej ogłoszenie ku przestrodze.
Koval Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Ponad 100 kuponów sprzedane. Ciekawe czy zmieszczą się w deklarowanym czasie realizacji. Swoją drogą ponad 150 000 zł przychodu z jednej akcji, to dobry wynik. Panowie - 'haracz', jaki pobiera Groupon powoduje, że przychód w tym wypadku będzie zdecydowanie poniżej 100 tys. ...
Adamz Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Ponad 100 kuponów sprzedane. Ciekawe czy zmieszczą się w deklarowanym czasie realizacji. Swoją drogą ponad 150 000 zł przychodu z jednej akcji, to dobry wynik. Panowie - 'haracz', jaki pobiera Groupon powoduje, że przychód w tym wypadku będzie zdecydowanie poniżej 100 tys. ... Skąd ta wiedza o haraczu?
mr.vintage Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Ponad 100 kuponów sprzedane. Ciekawe czy zmieszczą się w deklarowanym czasie realizacji. Swoją drogą ponad 150 000 zł przychodu z jednej akcji, to dobry wynik. Panowie - 'haracz', jaki pobiera Groupon powoduje, że przychód w tym wypadku będzie zdecydowanie poniżej 100 tys. ... Rozumiem, że osoby, które kupiły kupony płacą na konto Groupona, następnie Groupon potrąca prowizję i przelewa dalej?
Adamz Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Ponad 100 kuponów sprzedane. Ciekawe czy zmieszczą się w deklarowanym czasie realizacji. Swoją drogą ponad 150 000 zł przychodu z jednej akcji, to dobry wynik. Panowie - 'haracz', jaki pobiera Groupon powoduje, że przychód w tym wypadku będzie zdecydowanie poniżej 100 tys. ... Rozumiem, że osoby, które kupiły kupony płacą na konto Groupona, następnie Groupon potrąca prowizję i przelewa dalej? tak
ejzojeden Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 czytałem że grupon wymaga promocji min 50% a sam bierze połowę z końcowej oferty czyli tutaj 50% z 50% więc producent dostanie 750zł za garnitur czy tak jest w rzeczywistości tego nie wiem podobno nie jedna frma się przejechała na gruponie standard to robienie usług po kosztach czasem ze stratą czasem do bankructwa
pirat Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 MTM jak wiele innych. 1500 to b. atrakcyjna cena. Przy standardowej sylwetce ryzyko warte poniesienia. Pogrubienie moje. Z tym nie mogę się zgodzić. Szkoda zachodu na MTM. Nawet moja sylwetka została spieprzona, a do trudnych nie należy. Garnitury MTM Macaroniego też nie prezentują się za dobrze. Liczy się jedynie dobre bespoke albo dobre RTW. W miarówce jestem bardzo sceptyczny do takich akcji promocyjnych. Jeśli się im opłaca za 1500 (a z pewnością nie dotują) to nie chce nawet myśleć jak niskie są koszty produkcji i materiału. Produkcja musi być maszynowa i na klejonce w dużej fabryce. Dla mnie to raczej ogłoszenie ku przestrodze. Roman, - szyłeś tylko w jednym MTMie; - moja sylwetka jest chyba trudniejsza od Twojej, a garnitur od Nicka leży zdecydowanie lepiej niż Twój z Van Thorna; - Macaroni na oficjalnych imprezach pojawia się w Scabalu 12 (link 1 oraz, jak sądzę link 2) a nie w garniturze od Zaremby. - był o nich forum: viewtopic.php?f=2&t=188; - zgadzam się, że kalesonów u nich nie uszyjesz; - jak sobie wyraźnie zażyczysz na płótnie to dostaniesz w przypadku cięższych materiałów say >330, z lżejszymi może być problem; Istnieje ryzyko że "płótno" może być poza "specyfikacją" tej promocji - ich garnitury (i koszule) są sygnowane "hand made", są szyte na dalekim wchodzie a tam rąk do pracy jest dużo; - a oszczędności są na materiale, o firmie T&L można znaleźć jakieś informacje w sieci. Wynika z nich że to raczej stare dzieje. Stąd jest to tkane gdzieś na dalekim wschodzie, pewnie blisko HKG ;)albo tak jakieś vintage bunche The mill was founded by John Taylor in 1827 and was a working woolen textile mill right up until 1983 [...] When the mill celebrated its 150th anniversary in 1977, it was the oldest privately owned fine worsted manufacturing company in Huddersfield with its own weaving and spinning plants. Taylor & Littlewood’s order books were still full in 1978. EDIT: A standardowa cena u nich to 600$ + 20-30$ za przesyłkę. A to jest bliżej promocyjnych 1500 niż "regularnych" 3000...
Koval Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Ponad 100 kuponów sprzedane. Ciekawe czy zmieszczą się w deklarowanym czasie realizacji. Swoją drogą ponad 150 000 zł przychodu z jednej akcji, to dobry wynik. Panowie - 'haracz', jaki pobiera Groupon powoduje, że przychód w tym wypadku będzie zdecydowanie poniżej 100 tys. ... Skąd ta wiedza o haraczu? primo - znajoma ma salon kosmetyczny i robiła z gruponem jedną akcję; secundo - kiedyś kupiłem grupopna na paintball i właściciel firmy się 'pochwalił'...
Rekomendowane odpowiedzi