Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy, w Vistuli dzisiaj przecena garniturów w ZT : wełna 130-140. Granat w prążki. Przecena 50%. Niestety nie miałem czasu mierzyć bo jestem przejazdem. Czasu tylko na dwie koszule i krawat z Wólczanki.

Opublikowano

Koledzy, w Vistuli dzisiaj przecena garniturów w ZT : wełna 130-140. Granat w prążki. Przecena 50%. Niestety nie miałem czasu mierzyć bo jestem przejazdem. Czasu tylko na dwie koszule i krawat z Wólczanki.

Opublikowano

Ciekawe jaką klasykę miał autor na myśli :)

+ pewnie wszystko co nie jest ekstrawaganckie czy szalone. Pewnie spodnie w kolorze innym niz czarny, szary czy granatowy moga sie nie zalapac. :twisted: a granatowe dresy z trzema bialymi paskami, pardon lampasami sa juz klasyczne
Opublikowano

Kilka dni temu w M&S kupiłem wełnianą marynarkę (cena normalna: 589 zł). Nie miałem zamiaru w ogóle niczego kupować, szukałem prezentu, ale cena 15,90 zł minus 2% z karty rabatowej (marynarka w cenie pralni) spowodowała, że uległem. Jestem jednak słaba istotą, podatna na chwyty promocyjne.

edit: literówki

Opublikowano

Kilka dni temu w M&S kupiłem wełnianą marynarkę (cena normalna: 589 zł). Nie miałem zamiaru w ogóle niczego kupować, szukałem prezentu, ale cena 15,90 zł minus 2% z karty rabatowej (marynarka w cenie pralni) spowodowała, że uległem. Jestem jednak słaba istotą, podatna na chwyty promocyjne.

edit: literówki

Psikusa im ktoś zrobił i przekleił cenę ze skarpetek :)

Opublikowano

1:0 dla forum :!:

:)[attachment=0]Armani`.JPG[/attachment]

Mam znajomego który pracuje w "odzieżówce"(takiej bardziej dla ludu) na wysokim stanowisku i kiedy sobie teoretyzowaliśmy o sprzedazy eleganckich ubrań w Polsce powiedział mi jedno:

Jeśli chcesz zarobic to jest jedna zasada- w Polsce dobrze sprzedaje się tylko to co jest najtańsze.

Opublikowano

Mam znajomego który pracuje w "odzieżówce"(takiej bardziej dla ludu) na wysokim stanowisku i kiedy sobie teoretyzowaliśmy o sprzedazy eleganckich ubrań w Polsce powiedział mi jedno:

Jeśli chcesz zarobic to jest jedna zasada- w Polsce dobrze sprzedaje się tylko to co jest najtańsze.

To by wyjaśniało upadłość Royal Collection. Teraz pora na Mazgaja i setki innych marek.

Znajomy faktycznie poteoretyzował.

Opublikowano

Ale to polska narodowa cecha, byle taniej. Po co lepiej, skoro może być taniej. Niestety przedkłada się to na jakość życia.

I jeszcze antysemityzm i kołtuństwo :idea:

Wydaje się, że parę osób powinno się palnąć w łeb, zamiast doszukiwać się zjawisk tam, gdzie ich nie ma, albo zupełnie myląc przyczyny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.