eye_lip Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Mnie się może uda na 19 lub wczesniej zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 Mnie niestety nie będzie ale życzę wszystkim udanego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Dziękuję za miłe spotkanie. Dziękuję Bartkowie (+Immune+) za inicjatywę i zorganizowanie spotkania. A obecnym i nieobecnym życzę: Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Dziękuję za miłe spotkanie. Dziękuję Bartkowie (+Immune+) za inicjatywę i zorganizowanie spotkania. A obecnym i nieobecnym życzę: Wesołych Świąt! Prawdziwy dziennikarz - wrócił ledwo żywy z pola boju, ale zanim udał się na zasłużony odpoczynek - dał znak życia Wesołych i spokojnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Dziękuję wszystkim za udane spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Przyłączam się do podziękowań i ze swojej strony pragnę pozdrowić grupę 'after party', której członkowie w przeważającej większości zdychają teraz w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Przyłączam się do podziękowań i ze swojej strony pragnę pozdrowić grupę 'after party', której członkowie w przeważającej większości zdychają teraz w pracy.I ja, i ja! Już się pozbierałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 A co się działo? Gdzieś jeszcze byliście po wyjściu z Żytniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi