Krzysiek_W Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 @Serwacy szybciutko patrząc na kaledarz, przypuszczalny termin rozstrzygnięcia, to tak się tylko głośno zastanawiam, czy @Benevento nie powinien zmienić nagród, z flanelowych na lniane? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 12 godzin temu, Krzysiek_W napisał: @Serwacy szybciutko patrząc na kaledarz, przypuszczalny termin rozstrzygnięcia, to tak się tylko głośno zastanawiam, czy @Benevento nie powinien zmienić nagród, z flanelowych na lniane? Eee, dlaczego? Zapominasz o procesie szycia! Na listopad będą jak znalazł😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benevento Napisano 5 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Ogłaszamy wyniki i tym samym podejmujemy próbę identyfikacji charakterologicznej szanownych forumowiczów i tak: 1. I miejsce @Zajac Poziomka za jakość zdjęć i przedstawione spodnie, pański wkład w konkurs po prostu rzuca się w oczy, przez co zgadujemy, że Pan Zając to profesjonalista, któremu zależy na wizerunku osobistym i biznesowym, perfekcjonista, który podchodzi rzeczowo do podejmowanych zadań 2. II Miejsce @dariopol znowu za pomysł, za dowcip i miłe odniesienie do naszego sklepu online i za włożoną pracę przez co wnioskujemy, że jest pan skrupulatny i ma wnikliwe oko (zauważył pan i docenił sposób składania spodni), humor tylko na plus 3. III Miejsce @Machiavelli tutaj robimy wyjątek, ale zasłużony. Nagroda za nietuzinkowe podejście do konkursu, za pomysł i wykonanie i za czas poświęcony zadaniu. Zgadujemy, że pan @Machiavelli to osoba z wielką wyobraźnią i poczuciem humoru zarazem, ciekawa osobowość, erudyta i czytany jegomość, na pewno miły do spędzania wspólnie czasu + wyróżnienie dla @dziko i @lubo69 za wkład pracy (prosimy o PM) + nagrody pocieszenia dla wszystkich biorących udział w konkursie (prosimy o PM) Ps. Czy odkrycie cech charakterów się zgadza? Pozdrawiam, Katarzyna Fulara 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Gratulacje dla zwycięzców. Czy Szanowne Jury dopuszcza, aby wyróżnienie cedować na innego uczestnika? W moim przekonaniu Jego praca jest lepsza niż moja, a nie został wyróżniony. Nie jestem w żaden sposób zakolegowany z tym uczestnikiem. Jeśli byłoby to możliwe, proszę o PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 No proszę, to mnie werdykt zaskoczył! Skupiłem się, (zgodnie z intencjami organizatorów rzecz jasna ) na dobrej zabawie i nie sądziłem, że moje zgłoszenie będzie brane na poważnie. . Bardzo dziękuję za docenienie mojej skromnej powiastki, oraz gratuluję zwycięstwa @Zajac Poziomka, @dariopol oraz wyróżnień @dziko i @lubo69. Naprawdę świetne prace Panowie (i nie tylko Wasze zresztą)! @Benevento gratuluję umiejętnej analizy mojej osoby. Niełatwej tym bardziej, że poprzez sam opis i to w dodatku nie moich spodni, a pewnego jowialnego, brytyjskiego męża stanu. Rzeczywiście od dzieciństwa z namiętnością pochłaniam książki (powieści Christie czytywałem w gimnazjum do poduszki), a do życia staram się podchodzić kreatywnie i z dystansem. Czy to miły typ do spędzania z nim czasu, nie wiem, ale może będzie kiedyś okazja się przekonać, podczas jakiegoś spotkania forumowego/ wydarzenia sartorialnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Dziękuję za wyróżnienie, bardzo mi miło. Mam nadzieję, że spodnie uszyte w systemie MTM będą leżeć na mnie równie dobrze jak spodnie prezentowane przez kolegę @dziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Gratulacje dla @Zajac Poziomka (szczerze mówiąc, podejrzewałem, że stanie na szczycie podium) oraz dla kolegów @dariopol, @Machiavelli i @lubo69. Dzięki za dobrą zabawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 1 godzinę temu, Benevento napisał: 2. II Miejsce @dariopol wnioskujemy, że jest pan skrupulatny i ma wnikliwe oko (zauważył pan i docenił sposób składania spodni) Ps. Czy odkrycie cech charakterów się zgadza? Pozdrawiam, Katarzyna Fulara Pani Katarzyno, chyba za bardzo się uzewnętrzniłem, ponieważ rzeczywiście jestem skrupulatny i mam wnikliwe oko (przynajmniej od strony zawodowej). Doprawdy? Wygrałem? Jestem w totalnym szoku, fajnie, że ten pierwszy raz jest z @Benevento Szczerze gratuluję pozostałym wygranym i wyróżnionym @Zajac Poziomka @Machiavelli @dziko @lubo69 oraz wszystkim uczestnikom konkursu dziekuję za dobrą zabawę. Tak jak obiecałem swoje pierwsze spodnie Benevento zakupię w najbliższej przyszłości. Natomiast wygraną chciałbym przeznaczyć na forumową licytację, a dochód przekazać na leczenie jeszcze nienarodzonego chłopczyka. Może i on kiedyś w przyszłości zostanie miłośnikiem klasycznej męskiej elegancji, tylko musi mieć na to szansę. Bartuś Paliga Jeżeli ktoś jeszcze nie przekazał 1% przy rozliczeniu, może ten cel również wziąć pod rozwagę. Dziękuję 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Moja nagroda (Spodnie flanela) dostępna na aukcji charytatywnej. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 38 minut temu, dariopol napisał: Moja nagroda (Spodnie flanela) dostępna na aukcji charytatywnej. No to lecimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2018 @Benevento Chyba umknęła Wam moja ostatnia wiadomość na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2018 @Benevento a i moja pozostała bez odpowiedzi, dobry człowiek już na konto fundacji przelew zrobił i pewnie chciałby spodnie dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benevento Napisano 18 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2018 W dniu 16.03.2018 o 20:44, dariopol napisał: @Benevento a i moja pozostała bez odpowiedzi, dobry człowiek już na konto fundacji przelew zrobił i pewnie chciałby spodnie dostać... Proszę sprawdzić PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi