Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, Krzysiek_W napisał:

@Serwacy szybciutko ;)

patrząc na kaledarz, przypuszczalny termin rozstrzygnięcia, to tak się tylko głośno zastanawiam, czy @Benevento nie powinien zmienić nagród, z flanelowych na lniane? :mrgreen:

Eee, dlaczego? Zapominasz o procesie szycia!  Na listopad będą  jak znalazł?

Opublikowano

Ogłaszamy wyniki i tym samym podejmujemy próbę identyfikacji charakterologicznej szanownych forumowiczów i tak:

1. I miejsce @Zajac Poziomka za jakość zdjęć i przedstawione spodnie, pański wkład w konkurs po prostu rzuca się w oczy, przez co zgadujemy, że Pan Zając to profesjonalista, któremu zależy na wizerunku osobistym i biznesowym, perfekcjonista, który podchodzi rzeczowo do podejmowanych zadań :) 

2. II Miejsce @dariopol znowu za pomysł, za dowcip i miłe odniesienie do naszego sklepu online i za włożoną pracę przez co wnioskujemy, że jest pan skrupulatny i ma wnikliwe oko (zauważył pan i docenił sposób składania spodni), humor tylko na plus

3. III Miejsce  @Machiavelli  tutaj robimy wyjątek, ale zasłużony. Nagroda za nietuzinkowe podejście do konkursu, za pomysł i wykonanie i za czas poświęcony zadaniu. Zgadujemy, że pan @Machiavelli to osoba z wielką wyobraźnią i poczuciem humoru zarazem, ciekawa osobowość, erudyta i czytany jegomość, na pewno miły do spędzania wspólnie czasu :)

+ wyróżnienie dla @dziko i @lubo69 za wkład pracy :) (prosimy o PM)

+ nagrody pocieszenia dla wszystkich biorących udział w konkursie (prosimy o PM)

Ps. Czy odkrycie cech charakterów się zgadza?

Pozdrawiam,

Katarzyna Fulara

• Like 3
Opublikowano

Gratulacje dla zwycięzców.
Czy Szanowne Jury dopuszcza, aby wyróżnienie cedować na innego uczestnika? W moim przekonaniu Jego praca jest lepsza niż moja, a nie został wyróżniony. Nie jestem w żaden sposób zakolegowany z tym uczestnikiem. Jeśli byłoby to możliwe, proszę o PM.

Opublikowano

No proszę, to mnie werdykt zaskoczył! Skupiłem się, (zgodnie z intencjami organizatorów rzecz jasna ;) ) na dobrej zabawie i nie sądziłem, że moje zgłoszenie będzie brane na poważnie. :D. Bardzo dziękuję za docenienie mojej skromnej powiastki, oraz gratuluję zwycięstwa @Zajac Poziomka, @dariopol oraz wyróżnień @dziko i @lubo69. Naprawdę świetne prace Panowie (i nie tylko Wasze zresztą)!

@Benevento  gratuluję umiejętnej analizy mojej osoby. Niełatwej tym bardziej, że poprzez sam opis i to w dodatku nie moich spodni, a pewnego jowialnego, brytyjskiego męża stanu. ;)Rzeczywiście od dzieciństwa z namiętnością pochłaniam książki (powieści Christie czytywałem w gimnazjum do poduszki), a do życia staram się podchodzić kreatywnie i z dystansem. Czy to miły typ do spędzania z nim czasu, nie wiem, ale może będzie kiedyś okazja się przekonać, podczas jakiegoś spotkania forumowego/ wydarzenia sartorialnego. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Benevento napisał:

2. II Miejsce @dariopol wnioskujemy, że jest pan skrupulatny i ma wnikliwe oko (zauważył pan i docenił sposób składania spodni)

Ps. Czy odkrycie cech charakterów się zgadza?

Pozdrawiam,

Katarzyna Fulara

Pani Katarzyno, chyba za bardzo się uzewnętrzniłem, ponieważ rzeczywiście jestem skrupulatny i mam wnikliwe oko (przynajmniej od strony zawodowej).

Doprawdy? Wygrałem?  Jestem w totalnym szoku, fajnie, że ten pierwszy raz jest z @Benevento

Szczerze gratuluję pozostałym wygranym i wyróżnionym @Zajac Poziomka @Machiavelli @dziko @lubo69 oraz wszystkim uczestnikom konkursu dziekuję za dobrą zabawę. 

Tak jak obiecałem swoje pierwsze spodnie Benevento zakupię w najbliższej przyszłości.  Natomiast wygraną chciałbym przeznaczyć na forumową licytację, a dochód przekazać na leczenie jeszcze nienarodzonego chłopczyka. Może i on kiedyś w przyszłości zostanie miłośnikiem klasycznej męskiej elegancji, tylko musi mieć na to szansę. 

Bartuś Paliga

Jeżeli ktoś jeszcze nie przekazał 1% przy rozliczeniu, może ten cel również wziąć pod rozwagę.

Dziękuję 

• Like 5
  • Oceniam pozytywnie 3