Krzysiek_W Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 @Serwacy szybciutko patrząc na kaledarz, przypuszczalny termin rozstrzygnięcia, to tak się tylko głośno zastanawiam, czy @Benevento nie powinien zmienić nagród, z flanelowych na lniane? 2 Cytuj
NieMy Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 12 godzin temu, Krzysiek_W napisał: @Serwacy szybciutko patrząc na kaledarz, przypuszczalny termin rozstrzygnięcia, to tak się tylko głośno zastanawiam, czy @Benevento nie powinien zmienić nagród, z flanelowych na lniane? Eee, dlaczego? Zapominasz o procesie szycia! Na listopad będą jak znalazł? Cytuj
Benevento Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 Ogłaszamy wyniki i tym samym podejmujemy próbę identyfikacji charakterologicznej szanownych forumowiczów i tak: 1. I miejsce @Zajac Poziomka za jakość zdjęć i przedstawione spodnie, pański wkład w konkurs po prostu rzuca się w oczy, przez co zgadujemy, że Pan Zając to profesjonalista, któremu zależy na wizerunku osobistym i biznesowym, perfekcjonista, który podchodzi rzeczowo do podejmowanych zadań 2. II Miejsce @dariopol znowu za pomysł, za dowcip i miłe odniesienie do naszego sklepu online i za włożoną pracę przez co wnioskujemy, że jest pan skrupulatny i ma wnikliwe oko (zauważył pan i docenił sposób składania spodni), humor tylko na plus 3. III Miejsce @Machiavelli tutaj robimy wyjątek, ale zasłużony. Nagroda za nietuzinkowe podejście do konkursu, za pomysł i wykonanie i za czas poświęcony zadaniu. Zgadujemy, że pan @Machiavelli to osoba z wielką wyobraźnią i poczuciem humoru zarazem, ciekawa osobowość, erudyta i czytany jegomość, na pewno miły do spędzania wspólnie czasu + wyróżnienie dla @dziko i @lubo69 za wkład pracy (prosimy o PM) + nagrody pocieszenia dla wszystkich biorących udział w konkursie (prosimy o PM) Ps. Czy odkrycie cech charakterów się zgadza? Pozdrawiam, Katarzyna Fulara 3 Cytuj
lubo69 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 Gratulacje dla zwycięzców. Czy Szanowne Jury dopuszcza, aby wyróżnienie cedować na innego uczestnika? W moim przekonaniu Jego praca jest lepsza niż moja, a nie został wyróżniony. Nie jestem w żaden sposób zakolegowany z tym uczestnikiem. Jeśli byłoby to możliwe, proszę o PM. Cytuj
Machiavelli Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 No proszę, to mnie werdykt zaskoczył! Skupiłem się, (zgodnie z intencjami organizatorów rzecz jasna ) na dobrej zabawie i nie sądziłem, że moje zgłoszenie będzie brane na poważnie. . Bardzo dziękuję za docenienie mojej skromnej powiastki, oraz gratuluję zwycięstwa @Zajac Poziomka, @dariopol oraz wyróżnień @dziko i @lubo69. Naprawdę świetne prace Panowie (i nie tylko Wasze zresztą)! @Benevento gratuluję umiejętnej analizy mojej osoby. Niełatwej tym bardziej, że poprzez sam opis i to w dodatku nie moich spodni, a pewnego jowialnego, brytyjskiego męża stanu. Rzeczywiście od dzieciństwa z namiętnością pochłaniam książki (powieści Christie czytywałem w gimnazjum do poduszki), a do życia staram się podchodzić kreatywnie i z dystansem. Czy to miły typ do spędzania z nim czasu, nie wiem, ale może będzie kiedyś okazja się przekonać, podczas jakiegoś spotkania forumowego/ wydarzenia sartorialnego. Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 Dziękuję za wyróżnienie, bardzo mi miło. Mam nadzieję, że spodnie uszyte w systemie MTM będą leżeć na mnie równie dobrze jak spodnie prezentowane przez kolegę @dziko Cytuj
dziko Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 Gratulacje dla @Zajac Poziomka (szczerze mówiąc, podejrzewałem, że stanie na szczycie podium) oraz dla kolegów @dariopol, @Machiavelli i @lubo69. Dzięki za dobrą zabawę! Cytuj
dariopol Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 1 godzinę temu, Benevento napisał: 2. II Miejsce @dariopol wnioskujemy, że jest pan skrupulatny i ma wnikliwe oko (zauważył pan i docenił sposób składania spodni) Ps. Czy odkrycie cech charakterów się zgadza? Pozdrawiam, Katarzyna Fulara Pani Katarzyno, chyba za bardzo się uzewnętrzniłem, ponieważ rzeczywiście jestem skrupulatny i mam wnikliwe oko (przynajmniej od strony zawodowej). Doprawdy? Wygrałem? Jestem w totalnym szoku, fajnie, że ten pierwszy raz jest z @Benevento Szczerze gratuluję pozostałym wygranym i wyróżnionym @Zajac Poziomka @Machiavelli @dziko @lubo69 oraz wszystkim uczestnikom konkursu dziekuję za dobrą zabawę. Tak jak obiecałem swoje pierwsze spodnie Benevento zakupię w najbliższej przyszłości. Natomiast wygraną chciałbym przeznaczyć na forumową licytację, a dochód przekazać na leczenie jeszcze nienarodzonego chłopczyka. Może i on kiedyś w przyszłości zostanie miłośnikiem klasycznej męskiej elegancji, tylko musi mieć na to szansę. Bartuś Paliga Jeżeli ktoś jeszcze nie przekazał 1% przy rozliczeniu, może ten cel również wziąć pod rozwagę. Dziękuję 5 3 Cytuj
dariopol Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Moja nagroda (Spodnie flanela) dostępna na aukcji charytatywnej. 2 1 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 38 minut temu, dariopol napisał: Moja nagroda (Spodnie flanela) dostępna na aukcji charytatywnej. No to lecimy 1 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2018 @Benevento Chyba umknęła Wam moja ostatnia wiadomość na PW Cytuj
dariopol Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2018 @Benevento a i moja pozostała bez odpowiedzi, dobry człowiek już na konto fundacji przelew zrobił i pewnie chciałby spodnie dostać... Cytuj
Benevento Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 W dniu 16.03.2018 o 20:44, dariopol napisał: @Benevento a i moja pozostała bez odpowiedzi, dobry człowiek już na konto fundacji przelew zrobił i pewnie chciałby spodnie dostać... Proszę sprawdzić PM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi