Whitesnake Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 3 minuty temu, Friedman napisał: Przejrzałem zdjęcia z Pitti wrzucone tutaj i przez p. Adamskiego i jedyna osoba, którą uważam za ubraną dobrze (choć bez szału), jest pan stojący obok Zaremby: To już kwestia gustu. Mi się podoba to co ma na sobie zespół Zaremby, tym bardziej, że to własne produkty. Z resztą, Aleks chyba też ma spodnie od Zaremby - był ostatnio w W-wie u Kielmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 ...a sieciówki skąd czerpią pomysły? Skąd się wzięły krawaty, czy marynarki w H&M, czy Zarze? Dlaczego sieciówki zaprzestały próby wskrzeszenia subkultur, a podzieliły swoją przestrzeń na odzież każualowo/sportową i elegancką? Sieciówki biorą czynny udział w promowaniu trendów i to dotyczy także mody na elegancję. Może po różnych ulicach chodzimy?Jaką część sprzedaży stanowią marynarki vs bluzy w HM czy zarze?Ilu ludzi zakłada choć raz w tygodniu marynarkę? Nie wspominam nawet o krawacie. Nawet wąskim śledziu.Z moich obserwacji z naszych klimatów do mainstreamu w pl weszło niewiele. Np. chinosy, kolorowe skarpety i być może poszetki.Większość ulicy to jednak nadal bluzy, dziurawe spodnie, buty z suwakiem czy fikuśne koszule z podwójnym kołnierze i kolorowymi guzikami.Klimat ala Ekskluzywny Menel a nie Zack Roman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 7 minut temu, michau napisał: Może po różnych ulicach chodzimy? Z moich obserwacji z naszych klimatów do mainstreamu w pl weszło niewiele. Np. chinosy, kolorowe skarpety i być może poszetki. Pewnie chodzimy po innych ulicach, ale jesteśmy na tym samym forum. Na forum, na które młodzi uczestnicy fejsbukowych społeczności klną za brak wskazówek dotyczących np. białych, dwurzędowych marynarek z Mango. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Pewnie chodzimy po innych ulicach, ale jesteśmy na tym samym forum. Na forum, na które młodzi uczestnicy fejsbukowych społeczności klną za brak wskazówek dotyczących np. białych, dwurzędowych marynarek z Mango. Hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 2 godziny temu, Whitesnake napisał: To już kwestia gustu. Mi się podoba to co ma na sobie zespół Zaremby, tym bardziej, że to własne produkty. Z resztą, Aleks chyba też ma spodnie od Zaremby - był ostatnio w W-wie u Kielmana. Wydaje mi się, że płaszcz Aleksa pochodzi z pracowni Zaremby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Co się najbardziej rzuca w oczy na tym filmiku to ilość ludzi patrzących na ekran telefonów albo z telefonem przy uchu. Ja wiem, że to znak czasów, ale zawsze zwraca to moją uwagę. Pierwsze skojarzenie mam takie "Co mam ze sobą zrobić? A wiem, wezmę telefon" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diminished Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Ja z kolei nie wiem co mam robić na tym telefonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Telefon to teraz taka tabletka uspokajająca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 2 godziny temu, pershing napisał: Co się najbardziej rzuca w oczy na tym filmiku to ilość ludzi patrzących na ekran telefonów albo z telefonem przy uchu. Jort już komentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Jort już komentował Szarmant w oczekiwaniu na fotki, wywiady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 11 godzin temu, lubo69 napisał: Im dalej w prawo na zdjęciu, tym krótsze spodnie; nie wiem ile lat na forum jeszcze potrzebuję, by się przyzwyczaić do takiej długości. Ja chyba nigdy nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Pan "dobrze ubrany" jest w golfie i płaszczu, ale płaszcz jest rozpięty, a na nogach ma loafersy. Czyli trochę jest mu za zimno, a trochę za ciepło. A tak na serio - kiedyś się oburzałem, teraz traktuję to z przymrużeniem oka i jako inspirację. Wśród mężczyzn ubranych przesadnie, niekonsekwentnie, czy wręcz dziwnie staram się wyłapać świetnie leżącą marynarkę, harmonijne zestawienia kolorystyczne itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 21 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Na polskiej ulicy nawet najprostszy garnitur wygląda nietypowo Zgadzam się, powyższa stylizacja na pewno zwróciłaby uwagę, natomiast myślę, że z pozytywnymi emocjami. Jest w tym wszystkim sporo luzu. Układ cardigan + marynarka jest mocno lansowany ostatnimi czasy i popularny. Dla kontrastu poniżej zdjęcia chyba dosyć popularnego blogera, pojawia się często na zdjęciach. Tutaj już jest inna sytuacja - pomimo, że na zdjęciach to wygląda fajnie, to sam takiej stylizacji bym nie zaryzykował na żadną okazję Drugie zdjęcie : Tkanina do szycia zasłon została użyta do garnituru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi