Pepo Napisano 13 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 Czarny struś i English Bridle by Sedgwick 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Fotograf ze mnie żaden, ale chyba prezentacja naturszczyka też ma jakiś walor W każdym razie odebrałem właśnie przesyłkę od forumowego kolegi @Pepo. Nie ma co ukrywać, ten pasek to naprawdę kawał dobrej roboty, jestem bardzo zadowolony, a mimo początkowych obaw uważam, że pięknie leży ze Speedym. Z czystym sumieniem polecam! 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 PoTo ja dorzuce swoje zdjecia. Paczka rowniez odebrana wczoraj. Bridle leather w kolorze australian nut na zegarku Orient Bambino. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 10 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Taki czarno-żółty rally, jakby ktoś był zainteresowany to jest wrzucony na sprzedaż w odpowiednim dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 13 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Jego wysokość, słoń Mam nadzieję, że się polubi z Paneraiem @Tanatos70 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 20 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 21 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2018 Tym razem pasek wykonany z legendarnej Barenii, z garbarni Haas. Wiele już o niej pisał Skalpel, więc nie będę powtarzał. Niesamowita skóra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 Za każdym razem jak dostaje zdjęcia, jak prezentuje się zegarek z paskiem wykonanym przeze mnie, utwierdzam się w przekonaniu że jestem fatalnym fotografem :D jestem szczerze zaskoczony jak świetnie zagrała ta para :) 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 26 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Pozwolę sobie wrzucić link do zapisu wczorajszego live z malowania wykonanego przeze mnie paska przez Andrzeja @arsen z The Shine Jak zwykły pasek może stać się niezwykłym, dzięki wprawnym ruchom pędzla ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 @Pepo dzięki za wklejenie relacji tym razem już w pełnej krasie po małej sesji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Ja już odbierając ten pasek od kolegi @Pepo widziałem, jak bardzo pasuje charakterem (Panerai to też taki słoń wśród zegarków), fakturą i kolorem do mojego tytanowego Luminora. Wersja tytanowa ma matową, szczotkowaną powierzchnię i tabakową tarczę stąd wszystkie paski w "barwach ziemi" świetnie się z nim zgrywają. Dziurkę zrobiłem sobie sam, żeby..... zdobyć nowe doświadczenie i dopasować pasek jak najlepiej się da. Skóra pochodzi od Kielmana, a że kolega @Whitesnakejest jedynym, o którym wiem, że ma takie słoniowe "kielmany"... Adam, być może ten pasek to efekt uboczny Twojego zamówienia . Jak zwykle, zdjęcia nie oddają całego piękna.... itd., itp. (jutro w świetle dziennym w dziale jzmdns) : 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blochu Napisano 16 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2018 Dzień dobry, Co Pan może zaproponować dla zegarka atlantic worldmaster 21 jewels, jasna tarcza (szerokość 18mm)? Preferowane kolory paska to brązowy, koniakowy lub pochodne. Ew. rozważę jakąś inną, ciekawą propozycję kolorystyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2018 Ta dwójka jutro wyruszy do swoich nowych właścicieli A za jakiś czas @arsen dokona cudów z tymi trzema 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 26 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 Pierwszy pasek już wyszedł spod pędzla @arsen , ale chyba słowa są tutaj zbędne 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 26 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2018 @Pepo pasek prima sort, tylko ten zegarek - nawet godziny nie pokazuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 27 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2018 Godzinę można sprawdzić w telefonie. A nic tak nie odwraca uwagi od popsutego zegarka, jak piękny pasek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 2 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 Czas na jakiś większy pasek tym razem English Bridle i mosiężna klamra, dodatkowo mała personalizacja edit: wrzuciłem trochę lepszą jakość zdjęć, wcześniej wrzucałem z telefonu i jakieś miniaturki mi się pobrały ^^ 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 9 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2018 Panowie, zapraszam do zapoznania się z tym postem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 15 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 Nowe skóry prosto ze słonecznej Italii Wspaniałe, niezwykle przyjemne w dotyku lico 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 O, i 'Ktoś' nad zdjęciami popracował! Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 16 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2018 @Koval czasami mam wenę Teraz w końcu zaczął się ten okres, że można dobre światło złapać większość dnia, to będę się starał to wykorzystywać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2018 Z takimi zdjęciami to i cenę można podnieść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 17 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 @Koval będę pamiętał ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 Piękna płaszczka od kol. @Pepo, która dała nowe życie starej żoninej "kwarcówce": 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 2 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2018 @Tanatos70 żona się przekonała do zdejmowania paska? Ja dzisiaj dokończyłem taki komplecik, bo ten Lorus przeleżał chyba z pół roku bez paska. Jednak na niedostatek portfeli nie cierpię, więc jakby komuś się spodobał to zapraszam 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi