Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2017 Stało się, konkurs przeniesiony w odpowiednie miejsce Wyzwanie dla naszych Klientów i użytkowników Forum BwB, w którym do zdobycia wyjątkowe nagrody: 1. Wydruki (50 x 50 cm) naszych poszetkowych projektów: - Polska wg Jan Kallwejt, - rysunek Mikołaja / @blueloafers z krawatem wool challis, - przyszły projekt poszetki nawiązujący do lotników z Dywizjonu 303 (obydwa projektu Jonny Leigh) 2. Bonus: 3 poszetki "Dywizjonu 303", premiera na przełomie lutego / marca Zasady:W komentarzach w tym temacie przedstawcie nam swoje poszetkowe zdjęcie. Nie jest to konkurs stylizacyjny, nie oceniamy detali i dodatków. Chodzi nam o historię, wydarzenie, emocje, związane z naszą firmą. Wiemy, że wielu z Was ma pokaźny zbiór naszych krawatów, poszetek … może zdjęcie tej kolekcji ? Propozycje proszę wrzucać w tym temacie. Jest to niezależny konkurs od tego na Facebooku.Wybór Laureatów: Wśród propozycji, które zyskały najwięcej "forumowych lajków", wybierzemy 6 laureatów. O zwycięstwie nie decyduje jednak największa ilość polubień (jest to drugie kryterium), ostateczny głos pozostawcie nam (Tomek, Asia + @damiance). Na Wasze propozycję czekamy do środy / 9 stycznia 2017. Ogłoszenie wyników: 11 stycznia, br. REGULAMIN: Do konkursu mogą przystąpić pełnoletni użytkownicy forum BwB, zarejestrowani przed dniem ogłoszenia konkursu, honorujący zasady fair play i uczestniczący w konkursie dla dobrej zabawy, a nie wyłącznie dla nagród! Organizatorzy i sponsorzy konkursu: Poszetka.com Każdy uczestnik może zaprezentować dowolną ilość zgłoszeń konkursowych w każdej "dyscyplinie". Jednak jedna osoba może wygrać jedynie jedną nagrodę. Konkurs rozpoczyna się w chwili ogłoszenia na Forum i trwa do środy (11.01.2017) do godziny 23:59:59. Wyniki zostaną ogłoszone w tym wątku w ciągu 2 dni od zakończenia konkursu. Pamiętajmy, że to tylko zabawa, a ocena będzie subiektywna - nie każdy musi się z nią zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 12 godzin temu, Krzysiek_W napisał: @poszetka.com Sylwester jeszcze trzyma - Środa to 11.01, a 9.01 to poniedziałek. do środy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Konkurs na czasie, bo akurat parę dni temu wstawiałem swoją stylizację ślubną do tematu "CMDNS" na forum, więc nie pozostaje mi nic innego, jak wrzucić ją tutaj ponownie. Tak wyjątkowemu dniu w moim życiu musiał towarzyszyć też wyjątkowy strój. Zdecydowałem się więc na kamizelkę bespoke według mojego projektu w Poszetce. Była to zresztą pierwsza kamizelka tego typu szyta przez Was, bo posiada dwa wyłogi na dole, zamiast prostej linii. Krawiec poradził sobie jednak świetnie i moim zdaniem efekt wyszedł znakomity. Całość dopełniła Wasza lniana poszetka i burgundowa mucha, pierwsza w mojej kolekcji, którą musiałem sam wiązać. Zdjęcie pokazuje zresztą wyższość much ręcznie wiązanych, nad tymi fabrycznie sklejonymi. I dzięki temu już zawsze, oglądając zdjęcia i film z tego dnia, będę myślami związany również z Poszetką. Pozdrawiam:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Szanowni Forumowicze, proszę zamieszczać tutaj TYLKO stylizacje do konkursu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 11 Styczeń 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 Zapytawszy mego 5 letniego syna co można zrobić z mało używanymi poszetkami, bez zastanowienia padła propozycja: "pościel dla Ratatujka" taka sytuacja... łóżko - James Button.com kołdra - Poszetka.com dla Chronos24.pl prześcieradło - Feraud poduszka - Jamesbutton.com główny bohater - Gosig Mus z ikea, aka. Ratatujek (z filmu Ratatuj) tło Picasso - Brink & Campman 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2017 To ja wrzucę zdjęcie swojej zwierzakowej kolekcji, w której skład wchodzą aż dwie rzeczy od Poszetki. Aż, bo interesuję się ubraniami od niedawna, i tak nawet wyszło, że moja pierwsza mucha to właśnie ta w liski, a pierwsza poszetka inna niż nieśmiertelna biała, lniana, to Wasza puszcza. Potem jeszcze dostałem od lubej* burgundowy szantung w żółte grochy, a od siostry kolejne muchy - ancient madder i kaszmir z wełną. Zakupiłem nawet od jednego z forumowiczów dwa krawaty: granatowy z grenadyny i szary w kratkę księcia Walli z wełny i angory. Także spokojnie z połowę akcesoriów mojej skromnej kolekcji mam od Was. No i kaszkiet Scabal, który dopiero co zawitał do wrocławskiego Brogsa, i od razu znalazł we mnie właściciela w chyba najwietrzniejszy dzień w roku. *w sumie to na tapecie w telefonie mam właśnie Olgę z pożyczoną ode mnie muchą w liski, ale to już prywatne. PS Poliestrowy krawat w ostrygojady dostałem kiedyś jako gratis na Allegro - nie noszę go, ale i jakoś nie mam serca wyrzucić, niech ma swoje pięć minut na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 Szanowni Panowie, przedstawiamy wyniki konkursu: celahim aver krzysiek_w Z uwagi na to że mamy 3 grafiki, które mogą mięć różną wartość dla danej osoby, proponujemy by wybór rysunku był wg kolejności: celahin > aver > krzysiek_w. Proszę wysłać adres oraz formę dostawy (fedex, paczkomat, polska) na marketing@poszetka.com Z gratulacjami Asia / Damian / Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2017 @xkoziol kryteria wyboru są opisane w 1 poście. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Dzięki:) W takim razie wybieram Polskę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Dziękuję. To ja poproszę Dywizjon 303. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 @Krzysiek_W rozwalił system 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Godzinę temu, Jamjest napisał: @Krzysiek_W rozwalił system Chyba jednak nie skoro zająłem 3 miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Żarty żartami, ale @Krzysiek_W nie wybrał jeszcze nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 11 minut temu, Wodzu napisał: Żarty żartami, ale @Krzysiek_W nie wybrał jeszcze nagrody. Nie wiem na co się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 5 godzin temu, xkoziol napisał: Nie narzekaj, jesteś na podium, a @Aver jest przedostatni Przecież nie narzekam, konkurencja mnie wykosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2017 Tak z ciekawości - czy nagrody zostaną wysłane? Trochę już minęło, a tu cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2017 Jak swoją odebrałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 2 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2017 O proszę, to napiszę do Poszetki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi