damiance Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2016 marka ikona - warto zwrócić uwagę, że firma z Londynu i Paryża to współcześnie dwa odrębne biznesy, od roku 1976 roku, kiedy to Hermes stał się właścicielem francuskiego "oddziału". John Lobb należący do Hermesa produkuję więcej butów (głównie RTW), z nimi spotykamy się najczęściej. http://www.johnlobb.com Model Easton 2 Cytuj
Wodzu Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Parę dni temu Skoaktiebolaget wprowadził je do swojej oferty: https://www.skoaktiebolaget.se/collections/john-lobb 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 4 Czerwca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2020 Takie cudeńka kurier dzisiaj przywiózł. 16 5 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2020 Gratulacje, piękne są! Na rzucają się w oczy, choć są w każdym calu szczególne. Klasa sama w sobie. Jakiś rok temu mierzyłem u Hirmera w Monachium lazy man za mniej niż pół ceny, ale odłożyłem zakup na lepsze czasy. To był błąd. Lepsze czasy już były. ? Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2020 Dzięki Darku! Zgadzam się, dyskretny ale oryginalny model. Niecodziennie widuje się two-eyelet austerity derby Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2020 11 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Dzięki Darku! Zgadzam się, dyskretny ale oryginalny model. Niecodziennie widuje się two-eyelet austerity derby ... z gładką piętą ... 1 Cytuj
musa19 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2020 W dniu 4.06.2020 o 21:45, Midlife-Crisis napisał: ... z gładką piętą ... Zgadzam się, że zacna robota. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 18 Lipca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2020 Kupiłem dwie pary MTO split toe od John Lobb Paris 10 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi