Rodezjan Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Wczorajszy nabytek od Bielenia szycie na miarę w Warszawie. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Dużo w nich chodziłeś od wczoraj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Wyglądają jakby było bardzo mocno użytkowane, a nie od wczoraj. Niefajnie jeżeli to nowe buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 To chyba wina zdjecia, buty nowe, na żywo super, noszą sie tez dobrze, od rana na nogach Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Ostatnia rzecz, którą bym chciał zrobić, to psuć Ci radość z nowego zakupu, ale ja wpisuje ten sklep na listę "TAM NIE KUPUJEMY". Biorąc wszekie poprawki na jakość zdjęcia, oświetlenie itp. nie wygląda to dobrze. Powiększyłem kawałek i nic mnie nie przekona, że tak ma prawo wyglądać but kupiony wczoraj (chyba, że przebiegłeś w nim dziś ultramaraton). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 U mnie dzis Meermin LWB Cordovan 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Ostatnie kilka dni i dziś klasyczne czarne adelaide AS Moore, z prawej Szarmant i jego sprezaturowe monki: Filip czarne Moore prezentuja sie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Dziękuję razy dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 U mnie dzis Meermin LWB Cordovan Ładny ten cordovan! Napiszesz kilka słów o tym jak się sprawuje? Żałuje, że się nie skusiłem na te buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 24 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 U mnie umiarkowane lato i Cheaney. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 U mnie dzisiaj shoepassion Wysłane za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Ja mam dzis sredniobrazowe derby z Partenope. Na zdjeciu wyszly sporo ciemniej niz w rzeczywistosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 @Whitesnake - piękne spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 @Whitesnake - piękne spodnie. Dziękuję. Lubię je tak bardzo, że to już druga para w tym samym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Odnośnie spodni, mógłbyś napisać jakie marynarki nosisz do tych spodni? Mam podobne spodnie i ciężko dobrać do niej odpowiednią marynarkę i przeważnie zakładam granatową gładką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 U mnie umiarkowane lato i Cheaney. Cheaney-loafers.jpg Piękne tassel loafers i świetnie dobrany zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Mam podobne spodnie i ciężko dobrać do niej odpowiednią marynarkę i przeważnie zakładam granatową gładką. Bardzo dobry wybór! Te konkretne spodnie mają niebieski overcheck i wykończone są niebieskimi detalami, więc najchętniej noszę je z niebieską, koniecznie dwurzędową marynarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Piękne tassel loafers i świetnie dobrany zestaw. Dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Janki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Dzisiaj podwójne monki od Beckett SimononSent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 C&J 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech.G Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Świeżo odebrane Loake Rotschild. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 No jak G&B, jak Loake Swoją drogą, to jest kopyto Duke (E)? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Na pierwszy rzut oka łudząco podobne, ale doczytałem i wyedytowałem posta:) Wyjątkowo powoli się dziś budzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Dzisiaj Florsheim w czarnym cielaku w drodze z pracy na lot do Polski. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi