damiance Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Koledzy, Dawno nie było spotkania w Warszawie - a Trójmiasto i Szczecin daleko przed nami. Aby nie marnować czasu na żmudne ustalenia proponuję spotkanie forumowe w najbliższy piątek podczas Warszawskiego Festiwalu Piwa - dobra okazja na niezobowiązujące spotkanie.Impreza może nie jest tak elegancka jak Pitu-Pitti, ale bez wątpienia męska. DC - dżinsy, aby nikt się nie wykręcał że nie ma smokingu i dlatego się nie pokaże. Wstępnie proponuję 18.00 - do ustalenia, gdzie dokładnie spotkamy się, aby nie zginąć w tłumie. Poniżej PrntScrn z najważniejszymi informacjami http://warszawskifestiwalpiwa.pl/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Wyjeżdżam w czwartek wieczorem z Warszawy, na cały weekend niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Pewnie dotrę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 eh, w czwartek będę - może jakiś biforek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 nie jestem dyspozycyjny w czwartek. Może jakiś inny forumowicz? Jeżeli zdołasz dotrzeć na imprezę w czwartek będziemy wdzięczni za wskazówki jakie browary obstawiać a które pomijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Skąd wziąć dżinsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 4 godziny temu, Clovis napisał: Skąd wziąć dżinsy? Od @benevento.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 Dnia 9.10.2016 o 19:24, damiance napisał: nie jestem dyspozycyjny w czwartek. Może jakiś inny forumowicz? Jeżeli zdołasz dotrzeć na imprezę w czwartek będziemy wdzięczni za wskazówki jakie browary obstawiać a które pomijać Planowałem powrót w czwarte, ale skoro o degustacji piwa piszesz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekSk Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 W piatek albo sobote bym byl... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 6 minut temu, WojtekSk napisał: W piatek albo sobote bym byl... rozpoczynając w piątek możesz zakończyć w sobotę (spójrz pls na godziny otwarcia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 A ja dodam ze w piątek i sobote jest festiwal whisky - Whisky Live Warsaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Niestety nie będzie mnie, życzę udanej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 21 godzin temu, Denior napisał: A ja dodam ze w piątek i sobote jest festiwal whisky - Whisky Live Warsaw Halo, co to Proszę Pana za konkurencja w wątku? mamy bardzo short listę: 1. MichałBrit 2. WojtekSk 3. Vit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Niestety, obowiązki związane z terminową pracą nie pozwolą mi na przybycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Sc. Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 i ja postaram się zjawić, chociaż na forum jestem stosunkowo krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Sc. Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 Finalnie spotkali się chyba tylko Damian z Michałem, ja przez okoliczności dotarłem trochę później ale udało mi się chociaż przywitać i zamienić kilka słów z Damianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2016 Pitbull bolesnego Windsora zawiązał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi