andershep Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 i jeszcze plakat promujący Royal Ascot, w strojach Gieves & Hawkes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Na 2 zdjęciu L. Rubinacciego chyba mu się rękaw pruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Co za maskarada: Pan R. w żakiecie, w szerokiej brustaszy dwie poszetki - biała i kolorowa, spodnie w krateczkę "Prince de Galles", krawacik w ciapeczki, cylinder i irchowe rękawiczki. Oczywiście dwa guziki w mankietach żakietu rozpięte, żeby angielskie chamy wiedziały, że mają do czynienia z bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Wiecej zdjec z Ascot http://www.metro.co.uk/news/866631-asco ... acing-fans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 O tym już wspomniano na styleforum, ale spójrzcie na nogawki pana w szarych spodniach na ostatnim zdjęciu. Jego kompana obok zresztą też. Chciałbym myśleć, że to ochroniarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 http://paimages.s3.amazonaws.com/catego ... 186935.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 ale żenada! on ma szlufki w spodniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 taaaa ... istnieje domniemanie, że jest to działanie celowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 akurat nie sądzę. ale i tak nie zrozumiałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 20 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Był ktoś w niedziele na wyścigach oprócz mnie? ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Był ktoś w niedziele na wyścigach oprócz mnie? ; ) Gdybym był, to na pewno bym juz sie podzielił wrazeniami Jak wrazenia? Jakies wygrane? Jakies zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 20 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Zdjęcia mogę później jakieś wrzucić. Obstawiałem chyba 3 gonitwy, w sumie wyszedłem jakieś 15 zł do przodu, więc na początek całkiem fajnie. Ogólnie spodobało mi się, jak będę następnym razem w Warszawie, to chętnie się przejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Zdjęcia mogę później jakieś wrzucić. Obstawiałem chyba 3 gonitwy, w sumie wyszedłem jakieś 15 zł do przodu, więc na początek całkiem fajnie. Ogólnie spodobało mi się, jak będę następnym razem w Warszawie, to chętnie się przejdę. To gratulacje Jesli masz jakies zdjecia to fajnie jesli je wrzucisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 Derby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 3 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 A ja mam taki pomysł, żeby umawiać się w sezonie na wyścigach na nieformalnych spotkaniach i robić sartorialny zamęt. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 A ja mam taki pomysł, żeby umawiać się w sezonie na wyścigach na nieformalnych spotkaniach i robić sartorialny zamęt. Co wy na to? Ja jestem czesto, nie musze sie nawet wczesniej umawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 3 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 Na wyścigach się nie znam, ale mam duszę i doświadczenie rewolucjonisty (Kijów 2004), więc chętnie posieję trochę zamętu (Nic nie szkodzi, by w ten sposób zainteresować się wyścigami.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Dziś Wielka Warszawska! Wybieram się. Na pewno mnie zauważycie http://torsluzewiec.pl/news/green/view/ ... ej-2011-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2011 Ja już jestem i trafiłem zwyczajny i porządek w pierwszej gonitwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 http://www.szarmant.pl/konkurs-retro-wy ... -sluzewiec Dwóch naszych wyróżnionych w konkursie. Źródło: szarmant.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 Rozpoznaję tylko Zakiego. Kto drugi? Zapewne kolega w kaszkiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2011 Rozpoznaję tylko Zakiego. Kto drugi? Zapewne kolega w kaszkiecie?Wydaje mi się, że jest to Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 18 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2011 Bardzo ładne zdjęcia, "słońce to świetny malarz" Pytanie natury formalnej: "konkurs na najlepszy ubiór z lat 40. ubiegłego wieku" jeśli dobrze rozumiem to chodzi o lata okupacji i początku budowy socjalizmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 18 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2011 Pirat - nie raczej nie chodziło o początek budowy socjalizmu. Miało być retro, a że klasyczna męska elegancja jest postrzegana jako retro to nie było z tym problemu. Wygrał konkurs facet w smokingu Choć tu oczywiście ważniejsza była jego partnerka. Następnym razem przyjdę z Szarmantką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 18 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2011 Pirat - nie raczej nie chodziło o początek budowy socjalizmu. Miało być retro, a że klasyczna męska elegancja jest postrzegana jako retro to nie było z tym problemu. Wygrał konkurs facet w smokingu Choć tu oczywiście ważniejsza była jego partnerka. Następnym razem przyjdę z Szarmantką W smokingu w środku dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi