Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co za maskarada: Pan R. w żakiecie, w szerokiej brustaszy dwie poszetki - biała i kolorowa, spodnie w krateczkę "Prince de Galles", krawacik w ciapeczki, cylinder i irchowe rękawiczki. Oczywiście dwa guziki w mankietach żakietu rozpięte, żeby angielskie chamy wiedziały, że mają do czynienia z bespoke. :lol:

Opublikowano

Zdjęcia mogę później jakieś wrzucić. Obstawiałem chyba 3 gonitwy, w sumie wyszedłem jakieś 15 zł do przodu, więc na początek całkiem fajnie. Ogólnie spodobało mi się, jak będę następnym razem w Warszawie, to chętnie się przejdę.

Opublikowano

Zdjęcia mogę później jakieś wrzucić. Obstawiałem chyba 3 gonitwy, w sumie wyszedłem jakieś 15 zł do przodu, więc na początek całkiem fajnie. Ogólnie spodobało mi się, jak będę następnym razem w Warszawie, to chętnie się przejdę.

To gratulacje :)

Jesli masz jakies zdjecia to fajnie jesli je wrzucisz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam taki pomysł, żeby umawiać się w sezonie na wyścigach na nieformalnych spotkaniach i robić sartorialny zamęt. Co wy na to?

Ja jestem czesto, nie musze sie nawet wczesniej umawiac :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pirat - nie raczej nie chodziło o początek budowy socjalizmu. Miało być retro, a że klasyczna męska elegancja jest postrzegana jako retro to nie było z tym problemu. Wygrał konkurs facet w smokingu :) Choć tu oczywiście ważniejsza była jego partnerka. Następnym razem przyjdę z Szarmantką ;)

post-235-13658920873679_thumb.jpg

Opublikowano

Pirat - nie raczej nie chodziło o początek budowy socjalizmu. Miało być retro, a że klasyczna męska elegancja jest postrzegana jako retro to nie było z tym problemu. Wygrał konkurs facet w smokingu :) Choć tu oczywiście ważniejsza była jego partnerka. Następnym razem przyjdę z Szarmantką ;)

W smokingu w środku dnia? :?