andershep Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 i jeszcze plakat promujący Royal Ascot, w strojach Gieves & Hawkes Cytuj
roland Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Na 2 zdjęciu L. Rubinacciego chyba mu się rękaw pruje Cytuj
Üxküll Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Co za maskarada: Pan R. w żakiecie, w szerokiej brustaszy dwie poszetki - biała i kolorowa, spodnie w krateczkę "Prince de Galles", krawacik w ciapeczki, cylinder i irchowe rękawiczki. Oczywiście dwa guziki w mankietach żakietu rozpięte, żeby angielskie chamy wiedziały, że mają do czynienia z bespoke. Cytuj
Jan Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Wiecej zdjec z Ascot http://www.metro.co.uk/news/866631-asco ... acing-fans Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 O tym już wspomniano na styleforum, ale spójrzcie na nogawki pana w szarych spodniach na ostatnim zdjęciu. Jego kompana obok zresztą też. Chciałbym myśleć, że to ochroniarze. Cytuj
roland Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 http://paimages.s3.amazonaws.com/catego ... 186935.jpg Cytuj
kset Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 ale żenada! on ma szlufki w spodniach! Cytuj
roland Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 taaaa ... istnieje domniemanie, że jest to działanie celowe. Cytuj
kset Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 akurat nie sądzę. ale i tak nie zrozumiałeś... Cytuj
mbs Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Był ktoś w niedziele na wyścigach oprócz mnie? ; ) Cytuj
Jan Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Był ktoś w niedziele na wyścigach oprócz mnie? ; ) Gdybym był, to na pewno bym juz sie podzielił wrazeniami Jak wrazenia? Jakies wygrane? Jakies zdjecia? Cytuj
mbs Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zdjęcia mogę później jakieś wrzucić. Obstawiałem chyba 3 gonitwy, w sumie wyszedłem jakieś 15 zł do przodu, więc na początek całkiem fajnie. Ogólnie spodobało mi się, jak będę następnym razem w Warszawie, to chętnie się przejdę. Cytuj
Jan Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zdjęcia mogę później jakieś wrzucić. Obstawiałem chyba 3 gonitwy, w sumie wyszedłem jakieś 15 zł do przodu, więc na początek całkiem fajnie. Ogólnie spodobało mi się, jak będę następnym razem w Warszawie, to chętnie się przejdę. To gratulacje Jesli masz jakies zdjecia to fajnie jesli je wrzucisz. Cytuj
macaroni Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 A ja mam taki pomysł, żeby umawiać się w sezonie na wyścigach na nieformalnych spotkaniach i robić sartorialny zamęt. Co wy na to? Cytuj
Jan Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 A ja mam taki pomysł, żeby umawiać się w sezonie na wyścigach na nieformalnych spotkaniach i robić sartorialny zamęt. Co wy na to? Ja jestem czesto, nie musze sie nawet wczesniej umawiac Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Na wyścigach się nie znam, ale mam duszę i doświadczenie rewolucjonisty (Kijów 2004), więc chętnie posieję trochę zamętu (Nic nie szkodzi, by w ten sposób zainteresować się wyścigami.) Cytuj
zaki Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Dziś Wielka Warszawska! Wybieram się. Na pewno mnie zauważycie http://torsluzewiec.pl/news/green/view/ ... ej-2011-2/ Cytuj
Jan Opublikowano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Ja już jestem i trafiłem zwyczajny i porządek w pierwszej gonitwie;) Cytuj
+Immune+ Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 http://www.szarmant.pl/konkurs-retro-wy ... -sluzewiec Dwóch naszych wyróżnionych w konkursie. Źródło: szarmant.pl Cytuj
pszemau Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Rozpoznaję tylko Zakiego. Kto drugi? Zapewne kolega w kaszkiecie? Cytuj
+Immune+ Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Rozpoznaję tylko Zakiego. Kto drugi? Zapewne kolega w kaszkiecie?Wydaje mi się, że jest to Jan. Cytuj
pirat Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Bardzo ładne zdjęcia, "słońce to świetny malarz" Pytanie natury formalnej: "konkurs na najlepszy ubiór z lat 40. ubiegłego wieku" jeśli dobrze rozumiem to chodzi o lata okupacji i początku budowy socjalizmu? Cytuj
zaki Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Pirat - nie raczej nie chodziło o początek budowy socjalizmu. Miało być retro, a że klasyczna męska elegancja jest postrzegana jako retro to nie było z tym problemu. Wygrał konkurs facet w smokingu Choć tu oczywiście ważniejsza była jego partnerka. Następnym razem przyjdę z Szarmantką Cytuj
kamil Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 Pirat - nie raczej nie chodziło o początek budowy socjalizmu. Miało być retro, a że klasyczna męska elegancja jest postrzegana jako retro to nie było z tym problemu. Wygrał konkurs facet w smokingu Choć tu oczywiście ważniejsza była jego partnerka. Następnym razem przyjdę z Szarmantką W smokingu w środku dnia? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi