eye_lip Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Zależy jakie goodies Dobra to jutro o 20, pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Bartkowi chyba chodziło o to, że motywacja ludzi do przyjścia na takie spotkanie powinna wykraczać poza chęć odbioru zamówionych goodies... Dla kontrastu, znam przypadek forumowicza, który na spotkania dojeżdżał, bagatela, 350 km z Wrocławia. Znam ten przypadek dogłębnie. Bardzo ciężki... Przeprowadził się do W-wy, żeby mieć bliżej na spotkania forumowe! Mnie 20:00 pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Mi także pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 20:00 jest OK. Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Bartkowi chyba chodziło o to, że motywacja ludzi do przyjścia na takie spotkanie powinna wykraczać poza chęć odbioru zamówionych goodies... Dla kontrastu, znam przypadek forumowicza, który na spotkania dojeżdżał, bagatela, 350 km z Wrocławia. Znam ten przypadek dogłębnie. Bardzo ciężki... Przeprowadził się do W-wy, żeby mieć bliżej na spotkania forumowe! Mnie 20:00 pasuje. Kamilu, czy to dość spektakularne info jak na 2000 wpis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Proponuję w jakiejś wybitnie nieeleganckiej dziupli. Trochę chaosu wprowadzimy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Znasz jakąś spelunę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Mieszkam po praskiej stronie - tylko w takich bywam. Ale jak przyjdzie Don Kamillo to mogą nas tam pozabijać z zazdrości o goodies i różnej maści błyskotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 No właśnie, może gdzieś na Pradze, tam jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Mieszkam po praskiej stronie - tylko w takich bywam. Ale jak przyjdzie Don Kamillo to mogą nas tam pozabijać z zazdrości o goodies i różnej maści błyskotki. Będziemy się bronić używając prawideł jako oręża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 To może przed Dworcem Wileńskim o 20.00 i zdecydujemy co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Ok, w tym czasie Bartek zorganizuje budkę z piwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Taki w końcu obrotny jest i potem oddział marsz do parku na ławeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 No masz, akurat jutro kończę pracę o 20.25... Ale też mieszkam na prawobrzeżu, więc będzie mi łatwo wrócić do mieszkania. Zadzwonię do Bartka krótko po tej godzinie (jeśli nie masz nic przeciwko), żeby dowiedzieć się, w jakim kierunku się zataczacie i dołączę do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 5 osób - jeszcze 5 i na Pradze albo będziemy się dobrze bawić, albo inna grupka spuści nam porządny *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 13 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2011 Tym bardziej że będziemy prowokować klasycznie eleganckim dyskretnym ubiorem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Szkoda że te spotkania organizujecie tak tylko z myślą o warszawiakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Cholera, tak blisko mnie, ale myślałem, że spotkania nie będzie i już się umówiłem. Ale dojadę trochę później, dajcie tylko znać gdzie jesteście, w razie gdyby nie było tam zasięgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Panowie, chciałem tylko zwrócić uwagę, że na wieczór zapowiadją gradobicia i gwałtowne burze, więc opcja laweczka... raczej odpada. A może Bierhalle na NŚ? Dobre piwo, nie jest fency, a w razie nawałnicy można się schować w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Faktycznie od 21 ma mocno padać. To proszę podjąć decyzję. Opcja NŚ jest o tyle dobra, że jest dużo knajp w okolicy. Choć na Pragdze PN też się znajdą. Może sen pszczoły na Pradze Pn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Jak domowe MSW wyda mi przepustkę to będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Jestem za Nowym Światem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 No w sumie mi też bliżej na nś i łatwiej wrócić stamtąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 Czyli jak? Bierhalle na Nowym Świecie godzina 20? Dziś w czwartek 14.07.2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2011 tak na pohybel żabojadom napijemy się piwa w święto Republiki Czyli jak? Bierhalle na Nowym Świecie godzina 20? Dziś w czwartek 14.07.2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi