Dan Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 To chyba w tej wersji R, która ma podobno całkiem niezłe sportowe właściwości. Sam mam motocykl w owiewkach, ale z kategorii classic ten mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 To nowa wersja Triumpha Thruxton 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 2 godziny temu, Styleman napisał: To nowa wersja Triumpha Thruxton Super. No i rzeczywiście w tej wersji R z zawieszeniem Ohlinsa, lepszymi hamulcami itd. Myślę że na torze mozna nim objechac wiele bardziej sportowo wyglądających motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2016 (edytowane) Panowie zapraszam gorąco do wzięcia udziału w Distinguished Gentlemans Ride .Tak jak na całym świecie odbędzie się ono rowniez w największych miastach Polski Info na stronie www.gentlemansride.com Parę zdjec ze spotkania z Jerzym Dziewulskim na którym omawiane było bezpieczeństwo uczestników Warszawskiego wydarzenia. fot. Krzysztof Andrzejewski Edytowane 16 Wrzesień 2016 przez Styleman 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 17 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Dzisjaj o 14,00 startuje Distinguished Gentlemans Ride Poland Warsaw 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Przyjechało ponad 120 uczestników,pogoda dopisała.dawno nie brałem udziału w tak doskonale zorganizowanym wydarzeniu. Pierwsz zdjecia tutaj https://www.facebook.com/events/1201478043237287/?active_tab=posts 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2016 Taki dress code obowiązywał dzisiaj. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przezdzwa Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2016 Stroju na zdjeciu nie ma, ale na koniec sezonu bardzo chetnie pochwalę się swoim BMW k75 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2016 @przezdzwa czy brałeś udział w Warszawskim DGR ? Jeszcze jedno zdjęcie na deszcz rowniez byliśmy przygotowani for. Krystian Bednarek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 27 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2016 Osobiście motorem nie jeżdżę i nie planuję, choć bardzo mi się podoba motorowa estetyka, w tym ta zaprezentowana w tym wątku. W związku z tym pozwalam sobie zapytać kolegów motocyklistów, jak znajdują te buty: http://www.bexley.fr/Bexley/chaussure-MMCVPRD-FR.htm?cdPrd=EnfieldGommeCountry&coloris=chocolat&tarification=NORMAL&&campagne=criteo&utm_source=criteo&utm_medium=remarketing&utm_campaign=remarketing&utm_content=bannieres To tylko Bexley, służyłyby mi jako buty na złą pogodę i do casualu, noszone w towarzystwie flanelowych spodni i kurtki typu café racer (nie motocyklowej, ale inspirowanej). Czy taki image "przejdzie", czy będzie za bardzo "phoney"? Może polecicie alternatywę dla tych butów w podobnej cenie (139 EUR)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 @swordfishtrombone Moim zdaniem taki image będzie jak najbardziej w porządku,fajnie do takiego zestawu wygladaja rowniez sztyblety. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Relacja z DGR Warszawa 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 Oficjalny film z DGR Warszawa 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 Junak na aukcje Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 Beret HD to tu sie nadaje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 2 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2017 Chyba bardziej tu niz w CMDCNS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2017 Z sesji dla Junaka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2017 Dzisjaj klasyczna elegancja na motocyklu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Borkowski Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 super inicjatywa, ciesze się ze się o niej dowiedziałem, jako 'parada' w garniturku bardzo fajnie ale na co dzień podstawa to porządne wysokie buty motocyklowe i przynajmniej jeansy z kevlarem, styl stylem ale najważniejsze jest bezpieczeństwo jazda 'na zdrapke' to proszenie się o kłopoty i nie przemawiają do mnie argumenty typu 'ja jeżdżę wolno i spokojnie' zawsze może się wydarzyć wszystko i nawet sam się o tym przekonałem nie raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 30 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2017 Na Distinguished Gentleman`s Ride to średnio z motocyklem pasujemy, no ale można nas chyba zakwalifikować do casualowej włoszczyzny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 Wczoraj odbyła się Warszawska edycja Distinguished Gentlmans Ride,mimo nie najlepszej pogody stawiło się 150 motocykli.. Na dzień dzisiejszy na całym świecie zebraliśmy 4 400 000 $ na rzecz fundacji Movember .Wkrótce więcej zdjec. Zdjecia https://www.facebook.com/pg/stylemanblog/photos/?tab=album&album_id=1529857580417136 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2017 4 godziny temu, Styleman napisał: Wczoraj odbyła się Warszawska edycja Distinguished Gentlmans Ride, Gratuluję! Imponująca impreza! Mam nadzieję, że kiedyś dołączę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 Film z wydzarzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi