CzyDe Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Na telefonie wygląda jak efekt czyde. Słucham? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azaghal Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Wprowadziliśmy do oferty kolejną nowość: krawat w okulary. Sam noszę (okulary) więc dla mnie jest idealny:) G.png Jako osoba darząca swoje okulary dużą sympatią - wzór jest świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Dzisiaj debiut krawatu w grochy, świetny, będzie jednym z ulubionych. Faktycznie produkt sprawia wrażenie dużo droższego niż jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 22 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Blondas, dziękujemy za zakupy i życzymy udanego użytkowania! Ps. Kiedy wiele miesięcy temu zaczęliśmy myśleć o tym biznesie, ten własnie wzór był jednym z czterech, które zamówiliśmy na pierwsze testy. Fajnie teraz widzieć je na kimś, nawet na zdjęciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Z tej perspektywy kiepsko widać węzeł, jakoś tak się światło źle ułożyło. A wiąże się dobrze. I granat w oryginale też jest ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solkan Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Krawat w lisy doszedł, wysyłka, jak już pisałem, błyskawiczna. Moim zdaniem krawat jest wyjątkowy, nie widziałem drugiego takiego o takim wzorze, ale trudno też znaleźć w ogóle krawat w takim rdzawym kolorze, stąd pewnie tak duża jego popularność. Ja jestem może mało wymagającym klientem, przynajmniej porównując z wymaganiami innych forumowiczów, ale dla mnie krawat jest wykonany bez zarzutu, może rzeczywiście wkład mógłby być nieco miększy jak dla mnie, ale uważam to za raczej cechę tego krawatu - która ma też swoje plusy - a nie za wadę. Krawat wiąże się i wygląda świetnie. Zdecydowanie polecam te lisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 26 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2016 Witamy po krótkiej przerwie. Solkan - dziękujemy i cieszymy się, że krawat się podoba! Forumowiczów z Trójmiasta i okolic informujemy, że możecie obejrzeć i nabyć nasze krawaty i spinki w sklepie NIE tylko dla Dżentelmenów (Wrzeszcz, Gdańsk ul Klonowa 4). Zapraszamy! https://www.facebook.com/nietylkodladzentelmenow/posts/1660103977576325 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 11 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Panowie, Długo oczekiwane krawaty z mieszanki jedwabno-wełnianej są już dostępne w naszej ofercie. Trzeba było na nie trochę poczekać, ponieważ dość gruntownie je testowaliśmy. Analizując feedback testerów zdecydowaliśmy się wprowadzić je w cenie 79zl za sztukę. Jesteśmy przekonani, że ich walory estetyczne i użytkowe są warte tej ceny a jednocześnie, że jest ona nadal ceną atrakcyjną na naszym rynku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 liski!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Krawaty zamówiłem we wtorek. Otrzymałem miły rabat. Dziś dosłownie 5 minut temu kurier zawitał w drzwiach mojej pracy. Szybki podpis, otwieranie pudełka i jest. Krawaty super. Nie jestem znawcą, mam kilka krawariw od Szarmanta i Millera ale większość to Vistula i Wolczanka. Te co dostałem dziś biją wyglądem wszystkie. Są piekne. Od razu poszło wiązanie lisów. Mistrzem w wiązania nie jestem, szczególnie bez lustra. Ale jak na szybko to wyszło nawet, nawet. Chyba te lisy będą moim ulubionym krawatem. Ocena moja, nie każdy musi się z nią zgadzać. Ja na pewno jeszcze zawitam do tego sklepu nie raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 17 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 Dziękujemy i cieszymy się, że Klient jest zadowolony:) Nowe krawaty jedwabno-wełniane wiążą się bardzo dobrze (jak widać nawet na T-shirt), przetestowaliśmy to gruntownie na obu nowych modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 17 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2016 W pracy niestety muszę być w takim stroju. A że dopiero o 17 ją kończę a czekanie byłoby dość uciążliwe musiałem zawiązać co tak. Ale wieczorem będzie okazją założyć już do garnituru więc krawat będzie na swoim miejscu. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lapser Napisano 18 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Do mnie także dotarły liski i przyznam, że jestem zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 18 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2016 Lapser, dzięki za zakupy i życzymy miłego użytkowania! A dziś mamy kolejną nowość z serii zwierzęta - rekiny. Zapowiada się hit na miarę lisów, bo dziś rano weszły do oferty i już kilka wypłynęło:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Ciekawe i nietypowe A Okulary będą w kolorze niebieskim czy granatowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 19 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Miro, Okulary w granacie / niebieskim planujemy ale nie nastąpi to szybko. Mamy kolejkę nowości w planach i w trakcie projektowania, okulary w innych kolorach muszą poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Dzięki! To poczekam Bo rekiny fajne bardzo, ale okulary jeszcze lepiej mi będą leżeć Na razie myślę nad wełno/jedwabiem granatowym w grochy. Jakie są proporcje wełny i jedwabiu? Ta tkaniny chyba nie jest nadmiernie gruba - węzeł na cztery nie wyjdzie pękaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 19 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2016 Przyjęliśmy, że wszystkie krawaty w trakcie testów wiążemy: - Four in hand - Victoria - Windsor Wszystkie wyszły bardzo dobrze. Skład to ok 50/50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 jak odwzorowane są barwy na stronie , czy ten granat http://republicofties.com/pl/p/Krawat-jedwabny-jednolity-granat/86 w rzeczywistości jest taki sam ? czy ciemniejszy? jasniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 29 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Wkleiłeś link do granatu a zdjęcie niebieskiego krawata:) Na moim monitorze granatowy krawat jest trochę jaśniejszy niż w rzeczywistości. Krawat na zdjęciu nr 2 (załączam) ma bardziej zbliżony odcień do "realu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 29 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Wkleiłeś link do granatu a zdjęcie niebieskiego krawata:) Na moim monitorze granatowy krawat jest trochę jaśniejszy niż w rzeczywistości. Krawat na zdjęciu nr 2 (załączam) ma bardziej zbliżony odcień do "realu". Navy.jpg tak ,o ten mi chodziło , dziękuję . Czy w taki wzór bedzie lepiej pasował do gladkiej błekitnej koszuli , czy z błekitną koszulą o tym samym splocie jodełki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 29 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2016 Ten krawat jest bardzo uniwersalny, zarówno do koszul gładkich jak i z fakturą / wzorem. Natomiast nie łączyłbym go właśnie z koszulą w jodełkę, aby uniknąć powielania jodełki na obu elementach garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Republic of Ties Napisano 30 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Zmiany zmiany zmiany! Poniżej kilka ważnych informacji. 1. Zmieniliśmy ceny wszystkich naszych produktów na 79 zł. Nie ukrywamy że podejmując tę decyzje sugerowaliśmy się także wpisami na forum dotyczącymi ceny oraz relacji jakości do ceny naszych produktów. Wierzymy, że cena 79 zł jest nadal atrakcyjna biorąc pod uwagę zarówno konkurencję jak i jakość naszych produktów. 2. Rabat dla forumowiczów pozostaje oczywiście bez zmian i wynosi 10%. 3. Na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy stale zmienialiśmy nasza stronę internetową, zapraszamy do podzielania się informacją jak Wam się podoba obecna odsłona strony. 4. Postanowiliśmy zastąpić wkłady poliestrowe w krawatach wkładami wełnianymi. Wkłady wełniane testowaliśmy od początku naszej działalności, jednakże przy pierwszej cenie z jaką wystartowaliśmy z produktami, uznaliśmy, że nie damy rady ich zaoferować z powodów ekonomicznych. Podnosząc cenę postanowiliśmy dokonać od razu zmiany w tym zakresie. Niektóre modele dostępne w sprzedaży, już teraz są dostępne w z wkładem wełnianym (informacja o tym znajduje się w opisie produktu). W przypadku braku informacji, należy przyjąć, że wkład jest poliestrowy. 5. Wraz z nową dostawą, poszerzyliśmy nieznacznie krawat w lisy (brąz), szerokość krawata to obecnie 8,5cm w najszerszym miejscu, „wyższa” partia krawata także jest proporcjonalnie szersza. Przetestujemy informacje zwrotne dotyczące tego wymiaru i możliwe, że kolejne krawaty też będziemy oferować w szerokości 8,5cm. 6. Poszerzyliśmy ofertę lisów – obecnie mamy już 4 krawaty z motywem lisa, z tego 3 dostępne w sprzedaży (zdjęcie poniżej). 7. Krawat w Anioły (jednak zostawiliśmy tę nazwę) wrócił w wersji jedwabno-wełnianej (z wełnianym wkładem). Załączone poniżej zdjęcie to jeszcze zdjęcie w wersji 100% jedwab, nowe zdjęcie będzie wkrótce. 8. Nowe krawaty (z wełnianym wkładem), które uzupełniły wyprzedane zapasy: - krawat jedwabny w białe kropki na zielonym tle, - krawat jedwabny w białe kropki na bordowym tle, - krawat jedwabny paisley, - krawat jedwabny w skutery na ciemnoniebieskim tle, Dziękujemy za wszystkie Wasze komentarze, uwagi, głosy krytyczne i propozycje zgłaszane zarówno publicznie jak i w rozmowach prive, które są bardzo pomocne. Marcin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azaghal Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 4. Postanowiliśmy zastąpić wkłady poliestrowe w krawatach wkładami wełnianymi. Wkłady wełniane testowaliśmy od początku naszej działalności, jednakże przy pierwszej cenie z jaką wystartowaliśmy z produktami, uznaliśmy, że nie damy rady ich zaoferować z powodów ekonomicznych. Podnosząc cenę postanowiliśmy dokonać od razu zmiany w tym zakresie. Niektóre modele dostępne w sprzedaży, już teraz są dostępne w z wkładem wełnianym (informacja o tym znajduje się w opisie produktu). W przypadku braku informacji, należy przyjąć, że wkład jest poliestrowy. Czy docelowo wszystkie krawaty będą miały wkłady wełniane? Innymi słowy, jeśli podoba mi się krawat, który obecnie nie ma w opisie wzmianki o wełnianym wkładzie, czy mogę liczyć, że w przyszłości będę mógł go zakupić w wersji z wkładem z wełny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Czy na zdjęciu z krawatem w rekiny jest marynarka "dresowa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi