astaroth Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 @ Whitesnake Efekt niesamowity Do uzyskania takiego efektu używasz kremu i wosku, czy samego wosku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Mi to wyglada na patynę przy użyciu barwników Ps. Bardzo ładnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 @astaroth To było robione w pracowni, nie przez Whitesnake'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 16 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2016 Patynowanie samo w sobie świetne, ale jednak zgadzam się z @Zając Poziomka, że pierwsza wersja była lepsza. Przepiękna w swojej prostocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szpila Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Obie wersje wyglądają świetnie! Chyba trzeba będzie zmodyfikować forumowe motto. Od teraz dołóż trochę i kup kielmany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Obie wersje wyglądają świetnie! Chyba trzeba będzie zmodyfikować forumowe motto. Od teraz dołóż trochę i kup kielmany Niestety takie motto się nie sprawdzi... no chyba, że takie: "sprzedaj nerkę, kup Kielmany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 17 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Rzeczywiście, wersja bez podbarwień bardziej mnie przekonuje. Panowie - nikt nie odpowiedział na moje pytanie - ile lotników rocznie może robić Kielman? Nie chodzi mi o precyzyjną odpowiedź, ale wasze domysły. Wg mnie nie więcej niż 100 par. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 17 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2016 Rzeczywiście, wersja bez podbarwień bardziej mnie przekonuje. Panowie - nikt nie odpowiedział na moje pytanie - ile lotników rocznie może robić Kielman? Nie chodzi mi o precyzyjną odpowiedź, ale wasze domysły. Wg mnie nie więcej niż 100 par. Nikt nie odpowiedział, bo pewnie nikt nie zna odpowiedzi - najlepiej zadzwonić do zakładu. Jeśli chodzi o lotniki bezszwowe to myślę, że robią zaledwie kilka, może kilkanaście par. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 22 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2016 Co Panowie powiedzą na mały tunning? LotnikiSL.jpg Zamówiłeś drugą parę? Bardzo słuszne podejście - jeśli masz wątpliwości, które Kielmany będą ładniejsze, weź dwie pary:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi