Luca Napisano 24 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2021 phanton spodnie to poszetka? Fajna marynarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 24 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2021 13 minut temu, Luca napisał: phanton spodnie to poszetka? Fajna marynarka Cześć, tak - spodnie i koszula z Poszetki, marynarka z Zack Roman. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2021 13 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarcinJarosz Napisano 2 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2021 W zeszły piątek Marynarka - Dom Krawca w Katowicach. Jak będę mieć czasu wrzucę dokładne zdjęcia całego zamówienia w dziale bespoke. Przepraszam za jakość. Na razie mam tylko takie zdjęcie. 24 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 2 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2021 To w sumie taki stresemann, tak? Dobra opcja na porzedpołudniowe white tie. Może nieco mniej szykowna i formalana od żakietu ale w naszej rzeczywistości na pewno bezpretensjonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 2 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2021 Marcinie, gratulacje. To kolejny ślub w ostatnich tygodniach. Dzieje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2021 marynarka Andells, koszula Camiceria Olga, krawat i poszetka od Poszetki, Benevenot, TLB Mallorca 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 3 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2021 @pablocito tak, to stresemann, czy jak kto woli stroller w Domu Krawca zamówiłem cały garnitur, z którego wykorzystałem marynarkę do tego zestawu. Spodnie są od CT a kamizelka od SuSu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 4 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 Praktyczne rozwiazanie. No i gratuluję oczywiście i życzę wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 4 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2021 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2021 marynarka Suitsupply, koszula Osovski, 2x Poszetka, spodnie Dawid Kukliński, Alfred Sargent 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michasacuer Napisano 11 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2021 18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 12 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2021 23 godziny temu, michasacuer napisał: Świetna koszula! Zdradzisz źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 12 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2021 5 minut temu, JDC napisał: Świetna koszula! Zdradzisz źródło? Koszula z Mango, polecam przeglądać outlet. Trafiają się ciekawe rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 12 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2021 7 minut temu, michasacuer napisał: Koszula z Mango, polecam przeglądać outlet. Trafiają się ciekawe rzeczy. Znam doskonale sam trafiłem w zeszłym roku fajną denimową koszulę, ale ta wygląda świetnie. Pochodzi z tegorocznej kolekcji czy z lat poprzednich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 12 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2021 24 minuty temu, JDC napisał: Znam doskonale sam trafiłem w zeszłym roku fajną denimową koszulę, ale ta wygląda świetnie. Pochodzi z tegorocznej kolekcji czy z lat poprzednich? Kupiłem ją w tamtym roku. Nie wiem jaka to kolekcja 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 12 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2021 Dziś: 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 17 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2021 W dniu 12.08.2021 o 16:07, phantom napisał: Dziś: Jak zawsze świetny zestaw mankiet wygląda bardzo okazale, 5,5-6 cm? Czy to kwestia perspektywy/jasnej tkaniny, że wydaje się wyższy niż w innych Twoich prezentowanych spodniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2021 @phantom - nie zastanawiałeś się nad innym węzłem? Twoje zestawy są super pod każdym właściwie względem, poza długością krawata. Dla mnie wkładanie go za pasek wygląda po prostu niedobrze i niestety mocno psuje odbiór całości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 17 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2021 Dzięki za komentarze. @JDC Dzięki za pozytywną opinię. Tak jak wspomniałem w wątku Benevento, spodnie zostały zamówione (jak zwykle zresztą) z manszetem na 5 cm. Być może są szersze - muszę zmierzyć🙂 @blekit Dzięki również. Podwójny węzeł stosuje przy lżejszych tkaninach (garza fina, jedwab bez wypełnień) i wtedy długość jest odpowiednia. Gdy zwiąże grubszy jedwab czy garze grossa podwójnie, robi się już „buła” pod szyja - z dwojga złego wole krawat włożyć za pasek przy rozpiętej marynarce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 24 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2021 Jesień? Mam nadzieję, że jeszcze nie... 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 26 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2021 Zakup z pandemicznego outletu, trochę musiał poczekać na debiut garnitur i koszula Suitsupply, krawat i poszetka od Poszetki, TLB Mallorca 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 27 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2021 Angelo Nardelli, Osovski, Patine, Polkap 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostryy111 Napisano 27 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2021 35 minut temu, MarcinJarosz napisał: Angelo Nardelli, Osovski, Patine, Polkap Świetna kompozycja, krawat to Angelo? Co to za materiał, wełna, drukowany jedwab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 27 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2021 Garnitur od Angelo. Krawat od Patine Drukowany jedwab 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi