Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 31 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Stacja Grochy 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 31 Sierpień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Garnitur: Próchnik Koszula: Reserved Krawat: Savile Row Poszetka: Poszetka - Polska Buty Massimo Dutti 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 @Ataman moim zdaniem trochę za dużo wzorów. Przy tak wyraźnej kracie garnituru reszta powinna być maksymalnie prosta moim zdaniem - jednolity krawat, biała poszetka i całość według mnie wyglądałaby dużo lepiej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 A ja mam wrażenie, że to jeden z lepiej trafionych "@Atamanów", jeśli chodzi o połączenie marynarki, koszuli i krawata Poszetka mogłaby być inna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 @poszetka.com Świetna jest ta marynarka @Ataman Dla mnie również trochę za dużo wzorów i niezbyt podoba mi się ta koszula, głównie przez kołnierzyk. Za to trafił Ci się bardzo fajny krawat (domyślam się, że z TK Maxx). Mam też taką samą poszetkę, jedna z moich ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Też uważam, że zestaw Atamana fajny, tylko poszetka raczej powinna być jednolita. A te krawaty Saville Row z serii luxury czy jakoś tak ostatnimi dniami pojawiają się po kilka sztuk w TXMaxxie (przynajmniej na Marszałkowskiej w Warszawie), na pierwszy rzut oka wyglądają całkiem przyzwoicie i sądząc po zdjęciu ładnie się wiążą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Dziękuję Panowie. Wzorowałem się na stylizacji z internetu. Tam była koszula w prążki i krawat w kropki Tak krawat z TKMaxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 31 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2016 Dziękuję Panowie. Wzorowałem się na stylizacji z internetu. Tam była koszula w prążki i krawat w kropki Tak krawat z TKMaxx. Koszula lniana bo garnitur w dużej części lniany. A inspiracja z Pinteresta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horalbet Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 18 godzin temu, Ataman napisał: Dziękuję Panowie. Wzorowałem się na stylizacji z internetu. Tam była koszula w prążki i krawat w kropki Tak krawat z TKMaxx. Koszula lniana bo garnitur w dużej części lniany. A inspiracja z Pinteresta To odnosząc się do głosów kolegów, w Twojej inspiracji również za dużo się dzieje jak na mój gust 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cristofe Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Dużo się tu dzieje. Tylko że takie połączenie wzorów i kolorów to istny majstersztyk Pozdrawiam wszystkich. Wysłane z mojego MediaPad T1 8.0 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 2 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Dzisiaj. * garnitur Havana od SS * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 2 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2016 Garnitur Havana SS Koszula Jake's, źle wygląda z 4inhand, stąd pół Windsor, choć węzeł wyszedł tak sobie, krawat szantung od poszetki, poszetka też od nich, niestety jedwab, nie miałem nic matowego. Buty Yanko. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2016 Pomarańczowoczerwonokoralowy 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 4 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Niedzielnie Sent from my iPhone using Tapatalk 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Pogoda w kratkę to i garnitur w kratę. * Suitsupply * koszula CT * krawat Miler Menswear * poszetka od Poszetki * Yanko 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Po@blekit każda "stylówa" wygląda słabo. Ale trudno, ja dzisiaj tak. Garnitur NN ma z 12 lat, albo lepiej, kupiony gdzieś z wieszaka, jedno z jego ostatnich wyjść. Koszula TM Lewin Krawat NN Poszetka Poszetka Polska Buty CS Coimbra 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ell Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 @poszetka.com Marynarka z Massimo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 3 minuty temu, ell napisał: @poszetka.com Marynarka z Massimo? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Marynarka Massimo Dutti Krawat Massimo Dutti Koszula TM Lewin Poszetka Poszetka len Buty CJ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 7 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 SuSu Lazio, len Koszula CT Poszetka z poszetki Krawat Montego, muszę jeszcze znaleźć coś do kompletu, przy drobnej pepitce garnituru i grubszej kracie koszuli możliwości wyboru krawata miałem znikome Buty Yanko 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. p_b Napisano 7 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Asymetria 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. p_b Napisano 7 Wrzesień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 W związku z tym, że poprzednie zdjęcie było z wczoraj, a temat ostatnio nie kwitnie to wrzucę kolejne 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 p_b najlepsze zdjęcie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Trzeba jakoś temat rozruszać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi