Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

@poszetka.com to jest Madison od SS z tego sezonu? Dzisiaj oddałem do poprawek ten sam model. Najpierw przegapiłem i mój rozmiar zniknął, ale w zeszłym tygodniu pojawił się z powrotem jeden egzemplarz :)

zgadza się :)

dobra jakościowo wełna, dodatki ok (np.: butelkowa zieleń podszewki), wykonanie ok (ocena mojego krawca)

Dzisiaj w pracy nosze klubówkę z flanelowymi spodniami w dość klasycznym połączeniu :D

post-210-0-36738400-1451565366_thumb.jpg

post-210-0-65476300-1451565402_thumb.jpg

Okrasiłem je cudnym 7foldem bez podszewki z ręcznie rolowanymi brzegami :D

post-210-0-21009200-1451565607_thumb.jpg

Oczywiście wieczorem się przebiorę :D Testuję kilka nowych pomysłów na koszule MILER i przystałem na prośbę małżonki, aby wieczorem na imprezie sylwestrowej nosić koszulę na środku poniższego zdjęcia :D

post-210-0-65069900-1451565666_thumb.jpg

A korzystając z okazji życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku 2016 z uśmiechem, ciągle rozwijającym się stylem i bez chybionych zakupów :D Na zdrowie :D !!! post-210-0-53208700-1451565690_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 5

Zdjęcia, z uwagi na mały dystans, mocno eksponują szerokość klap. Na żywo, ponieważ jestem dość wysoki i trudno mnie nazwać chucherkiem, są one wystarczajaco proporcjonalne względem sylwetki i całość wyglada dobrze. Dodatkowo taka stylistyka mi się bardzo podoba :)

Moim zdaniem, te klapy są dla Ciebie za szerokie.

Nieprawda! ;) Dobre są*

*Ze względu na przyjętą wczoraj ustawę medialną, jestem zobligowany do wskazania, że zarzucenie nieprawdy ma charakter żartobliwy i wcale nie deprecjonuje rozmówcy. Wyrażona opinia jest moją prywatną opinią i możliwie jest przedstawienie odmiennej opinii. W następnym poście, również zobligowany do tego, przedstawię streszczenie mojego posta, jak i wyjaśnienie wszystkich użytych żartów i ich kontekstu. 

• Oceniam pozytywnie 9

Nieprawda! ;) Dobre są*

*Ze względu na przyjętą wczoraj ustawę medialną, jestem zobligowany do wskazania, że zarzucenie nieprawdy ma charakter żartobliwy i wcale nie deprecjonuje rozmówcy. Wyrażona opinia jest moją prywatną opinią i możliwie jest przedstawienie odmiennej opinii. W następnym poście, również zobligowany do tego, przedstawię streszczenie mojego posta, jak i wyjaśnienie wszystkich użytych żartów i ich kontekstu.

Mistrz :D