fan_dobrego_buta Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dulstein Napisano 27 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Wg mnie świetne zestawienie ale aż prosi sie o lepsze zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 I bez filtrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Brązowo i szeroko 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 @poszetka.com to jest Madison od SS z tego sezonu? Dzisiaj oddałem do poprawek ten sam model. Najpierw przegapiłem i mój rozmiar zniknął, ale w zeszłym tygodniu pojawił się z powrotem jeden egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 @poszetka.com to jest Madison od SS z tego sezonu? Dzisiaj oddałem do poprawek ten sam model. Najpierw przegapiłem i mój rozmiar zniknął, ale w zeszłym tygodniu pojawił się z powrotem jeden egzemplarz zgadza się dobra jakościowo wełna, dodatki ok (np.: butelkowa zieleń podszewki), wykonanie ok (ocena mojego krawca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 zgadza się dobra jakościowo wełna, dodatki ok (np.: butelkowa zieleń podszewki), wykonanie ok (ocena mojego krawca) Czyli typowe SS niech się dobrze nosi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Ile mają klapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Dzisiaj NYSE i ja na niebiesko 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 29 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Tweeding, bażanting i tattersalling --> Cutaways & Checks coming soon 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 30 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 Muuuuucha nie siada 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 Mucha rzeczywiście nie siada,ale poszetka trochę z innej bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2015 Oxford - herringbone - kratka Księcia Walii - szantung 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Dzisiaj trochę różu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Dzisiaj w pracy nosze klubówkę z flanelowymi spodniami w dość klasycznym połączeniu Okrasiłem je cudnym 7foldem bez podszewki z ręcznie rolowanymi brzegami Oczywiście wieczorem się przebiorę Testuję kilka nowych pomysłów na koszule MILER i przystałem na prośbę małżonki, aby wieczorem na imprezie sylwestrowej nosić koszulę na środku poniższego zdjęcia A korzystając z okazji życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku 2016 z uśmiechem, ciągle rozwijającym się stylem i bez chybionych zakupów Na zdrowie !!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 31 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Dzisiaj w ciągu dnia. * kaszmirowy kaszkiet od Tomka * płaszcz Henry Cottons * brązowy garnitur Madison od SS * koszula CT * krawat Dignito * poszetka od Poszetki 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Moim zdaniem, te klapy są dla Ciebie za szerokie. + za świetne dopasowanie kolorystyczne, i ładnie zawiązany krawat. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Zdjęcia, z uwagi na mały dystans, mocno eksponują szerokość klap. Na żywo, ponieważ jestem dość wysoki i trudno mnie nazwać chucherkiem, są one wystarczajaco proporcjonalne względem sylwetki i całość wyglada dobrze. Dodatkowo taka stylistyka mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Z "podoba mi się" nigdy nie ma argumentów. Dla mnie też dobrze to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 31 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 kapelusz - Polkap, model Duplex, filc włosowy okulary - Öga, model Glastra szal - Zara płaszcz - Stanisław Kokosiński poszetka - Feraud rękawiczki - jakieś RTW, kozaspodnie - Benevento, flanela VBC buty - Tadeusz Januszkiewicz, słonina 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Piękna słonina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Na pierwszy rzut oka pomyślałem Grzegorz Braun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Moim zdaniem, te klapy są dla Ciebie za szerokie. Nieprawda! Dobre są* *Ze względu na przyjętą wczoraj ustawę medialną, jestem zobligowany do wskazania, że zarzucenie nieprawdy ma charakter żartobliwy i wcale nie deprecjonuje rozmówcy. Wyrażona opinia jest moją prywatną opinią i możliwie jest przedstawienie odmiennej opinii. W następnym poście, również zobligowany do tego, przedstawię streszczenie mojego posta, jak i wyjaśnienie wszystkich użytych żartów i ich kontekstu. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Nieprawda! Dobre są* *Ze względu na przyjętą wczoraj ustawę medialną, jestem zobligowany do wskazania, że zarzucenie nieprawdy ma charakter żartobliwy i wcale nie deprecjonuje rozmówcy. Wyrażona opinia jest moją prywatną opinią i możliwie jest przedstawienie odmiennej opinii. W następnym poście, również zobligowany do tego, przedstawię streszczenie mojego posta, jak i wyjaśnienie wszystkich użytych żartów i ich kontekstu. Mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi