marcelo Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Dzięki za pomoc ale szukam jednak czegoś z brustaszą :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 W koncu dotarla wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 świetna kompozycja. niezobowiązujący, stonowany casual. można poprosić marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Super ... zalozylbym jedynie skarpety w kolorze spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Witam, Parmigiano w końcu zdjęcia ubrań na kimś naprawdę dobra kompozycja, buty świetne, dopisuje ten kolor do listy zakupów. Bardzo lekko, naturalnie nawet i nic nie rzuca się w oczy, nawet to, że jest poszetka (nie, że to coś złego). Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 29 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2011 Bardzo ładny zestaw, uwagę zwracają przede wszystkim piękne buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Parmigiano zestaw rewelacyjny. Podłączam się do prośby m.z. Gdzie kupiłeś ta marynarkę, spodnie, buty? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luciano Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Zestaw bardzo mi sie podoba. Szkoda. że zdj nie jest zrobione jak stoisz, bo bardzo ciekawi mnie krój spodni. Parmigiano czy to zdj. jest zrobione teraz, ciekawią mnie liście, taka jesienna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Od poczatku, buty-Crockett Jones skarpety-Bresciani spodnie-RAFFAELE CARUSO SARTORIA PARMA kardigan-Cast koszula-Barba Napoli marynarka-Daniele Alessandrini Zdjecie bylo zrobione w ostatnia niedziele,pogoda tego dnia rzeczywiscie sie popsula na szczescie tylko na dwa dni,dzisiaj jest slonecznie i w okolicach 23st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 30 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2011 Od poczatku, buty-Crockett Jones skarpety-Bresciani spodnie-RAFFAELE CARUSO SARTORIA PARMA kardigan-Cast koszula-Barba Napoli marynarka-Daniele Alessandrini Zdjecie bylo zrobione w ostatnia niedziele,pogoda tego dnia rzeczywiscie sie popsula na szczescie tylko na dwa dni,dzisiaj jest slonecznie i w okolicach 23st. C&J Clifford albo Wigmore ... najprawdopodobniej jednak Clifford - bardzo ladne brogues! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antolll Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Pozwolę sobie wstawić 2 zdjęcia z bardzo niedawnej wizyty u przyjaciół we Włoszech. Krytykujcie śmiało! Wstawiam to głównie, żeby pokazać jaki strój wzbudza wielkie kontrowersje wśród polskich studentów "gdzie byłeś że taki elegancki, czy masz jakiś egzamin, czy idziesz na randke itd), natomiast we Włoszech czułem się jak w brudnym dresie (a, jeszcze co mam na zdjęciu: okulary - h&m - w Polsce nie noszę okularów raczej, tam musiałem, nie dało się inaczej, koszula - szwedzki lumpeks, noname, niebiesko-biała kratka, marynarka - zara, płaszcz - "international style", po dziadku, tak, wiem, ma za krótkie rękawy, ale nic się nie da zrobić, jeansy - szwedzki lumpeks, cheap monday, buty - zara) Kolejne zestawy (nie pozbędziecie się mnie za łatwo ) sfotografuję już "pod forum" a nie "antoś, uśmiechnij się, zrobię ci zdjęcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Chwilowo nie posiadam aparatu, więc proszę wybaczyć jakość zdjęć. Spodnie zostały delikatnie podciągnięte do zdjęcia, normalnie są około 1-1,5cm dłuższe aby lepiej ukazać dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Marynarka bardzo ładna ale dziwnie się układa. To twoja naturalna pozycja czy stanąłeś "na baczność" do zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 To nie jest drape cut ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Wszystko fajnie, ale spodnie sa za szerokie na dole, a marynarka wyglada troche na ciasnawą. To tylko moje zdanie, no i jest mozliwe ze to kwestia pozy. W kazdym razie kolory i materialy super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 To nie jest drape cut ? Nie wydaje mi się. Nie widać charakterystycznych fałdek przy wszyciu rękawów. Za to po naciągnięciu dolnej części marynarki, podniesieniu guzików, zniekształceniu kratki i załamaniach na klatce piersiowej (na lini zaprasowania klap) zgaduję że Immune stanął do zdjęcia bardziej wyprostowany niż normalnie przez co marynarka straciła prawidłowy balans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Jest to kwestia pozy, bo marynarka rzeczywiście podniosła się do góry. Musiałem za bardzo ściągnąć łopatki do zdjęcia, bo zdefasonowała się również w klatce i klapach powyżej pierwszego guzika. Cóż, chyba trzeba poprosić drugą połówkę o robienie zdjęć, bo takie latanie i ustawianie się na szybko żeby zdążyć przed samowyzwalaczem jest drogą na skróty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Druga możliwość to wyzwalanie pilotem . Efekt polepszy też odejście dalej od aparatu i użycie dłuższej ogniskowej, chociaż będziesz chyba musiał zmienić lokalizację (no chyba że masz pięciometrowy balkon) Tak czy inaczej zestaw bardzo udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Nie wiem, może to kwestia gustu, ale niezbyt podoba mi się zestaw. Marynarka jest bardzo wąska w talii , a spodnie bardzo szerokie - w dodatku nawet opuszczone o te 1,5 cm będą moim zdaniem za krótkie na taką szerokość nogawki. Przede wszystkim jednak zestaw jest dla mnie przeładowany. Gustuję ostatnio w raczej monochromatycznych zestawach, z ew. jednym elementem w kontrastowym kolorze. Tutaj każda rzecz wydaje się być z innej bajki. Szczególnie zaś nie pasują mi skarpetki - zielony gryzie się z czerwonymi spodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Nie wiem, może to kwestia gustu, ale niezbyt podoba mi się zestaw. Marynarka jest bardzo wąska w talii , a spodnie bardzo szerokie - w dodatku nawet opuszczone o te 1,5 cm będą moim zdaniem za krótkie na taką szerokość nogawki. Przede wszystkim jednak zestaw jest dla mnie przeładowany. Gustuję ostatnio w raczej monochromatycznych zestawach, z ew. jednym elementem w kontrastowym kolorze. Tutaj każda rzecz wydaje się być z innej bajki. Szczególnie zaś nie pasują mi skarpetki - zielony gryzie się z czerwonymi spodniami. Dziękuje za Twój komentarz. Co do spodni, to i tak miałem zamiar je zwęzić na 20 z 22 cm na dole. Tutaj wyszły nienaturalnie szeroko również przez pozę i wyciągnięcie jednej nogi przed siebie. Gdybym stanął na baczność z nogami prosto, wydawałyby się znacznie węższe. A kolorystyka? Miało być wiosennie i kolorowo, bo dzisiaj akurat pracowałem poza biurem. Być może przesadziłem, nie wiem - kwestia gustu. A skarpetki nie są zielone tylko kolorowe w kratkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Immune, tak jak to wygąda na zdjęciu to matynarka leży fatalnie. Za ciasna w klace piersiowej, rozchodzi się powyżej guzika. Myślę, że jest za krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Na pewno nie pomaga zdjęcie - faktury materiału, czy drobniejszych wzorów trzeba się domyślać - jak z tymi skarpetkami Podciągnięcie spodni i poza na pewno uwypukliły jeszcze znaczną szerokość nogawki, ale mimo wszystko zwęziłbym je do tych 20 cm. Z jakiego materiału są zrobione? EDIT - właśnie zauważyłem coś w butonierce To czarna supełkowa spinka? Nie sposób odgadnąć to ze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Wszystko pięknie, ale ja osobiście wolałbym brązowe buty. No i mam wrażenie, że tych kolorów trochę za dużo. Jak wiosennie to wiosennie, a może spróbować z innym jaśniejszym krawatem? PS. Ale każdy element z osobna - całkiem niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Reamon13, wiedz że czarne buty to najlepszy wybór do czerwonych spodni. Dobre by były jeszcze granatowe zamszaki. A jeśli chodzi o brązowe to tylko ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 31 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2011 Dzisiaj bylo deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi