Remy Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 Bardzo ładny garnitur. Ciekawe połączenie deseni- efekt i z bliska i z oddali super. Koszula uzupełnia całość. Wąskie spodnie dobrze wyglądają. Ciekawie dobrany krawat i poszetka. Ja bym takich dodatków nie założył, ale w galerii trzeba błysnąć fantazją. Pomysłowy i stonowany kontrast dla szarości i błękitów. Tylko uważaj aby Ciebie za "obiekt wystawienniczy" nie wzięli- wszystko tak dobrane i przemyślane, że mogą pytać.... Napisz co to za garnitur i buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 ja nie błyskam w galerii tylko po prostu tak się ubieram buty Moreshi , letni garnitur Daniele Alessandrini 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 Podoba mi się krój spodni. Chyba Twój najlepszy do tej pory, bardzo Ci służy. Jak wygoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 Constantin, jak wąskie sa nogawki? Jeśli nie masz nic przeciwko, zaniosę to zdjecie krawcowej, na dowód ze wąskie spodnie od garnituru mogą dobrze wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 Constantin - super zestaw, krawat rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 Wszystko już zostało powiedziane,wiec kolejne słowo to super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 Podoba mi się krój spodni. Chyba Twój najlepszy do tej pory, bardzo Ci służy. Jak wygoda? cały garnitur gniecie się niemiłosiernie, to typowe włoskie RTW bez szału...dobrze prezentuje się na zdjęciach i tyle...to potwierdza moją tezę, o "efektownym zdjęciu" mam o wiele szlachetniejsze marynarki, niestety zdjęcia tego nie oddają.. marynarka nosi sie dobrze, natomiast spodnie po kilku godzinach noszenia, uciekają w górę, nie przeszkadza mi to bo nogawka ma 18 cm, ale... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 Constantin-bardzo ładnie i elegancko,piękny zestaw.Poprzedni Twój prezentowany zestaw-"mięta",też bardzo ładnie wszystko dobrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 Wszystkim uprzejmie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 Bardzo podoba mi się krawat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 31 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2013 Constantin - brawo. To wygląda jak ekstremalne metamorfozy pamiętam Twoje fotki w rybaczkach na krawężniku. Teraz to klasa, tak trzymaj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 1 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2013 Constantin - brawo. To wygląda jak ekstremalne metamorfozy pamiętam Twoje fotki w rybaczkach na krawężniku. Teraz to klasa, tak trzymaj. W pełni się zgadzam. Zdecydowanie największy progres wizerunkowy na tym forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 1 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2013 Dawno mnie nie było, więc jestem: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2013 @ Constantin Ten ostatni zestaw naprawdę udany! Teraz do zdjęć trzeba tylko dodać uśmiech @ Phantom Tęskniliśmy Krawat kompletnie nie pasuje do spodni i butów, ale poza tym przyjemnie się na to patrzy. Oddaje też w Wasze ręce zdjęcie przyżyciowe pt. "Gdzie jest Wally?" Taki trochę MadMen po godzinach 60 lat później I proszę nie pytajcie mnie co na barze robi ksiądz z szampanem Obok mnie stał Przemek Bociąga - musielibyście zobaczyć nasze miny na wieść o tym, że za chwilę na marynarki spadnie nam szampan. Cieszyliśmy się mniej niż inni Fot. Zajarani.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2013 Phantom, podoba mi się . Miło Cię znów widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 1 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2013 Dzięki chłopaki:) @4inHand, dlaczego uważasz, że krawat nie pasuje? P.S. Szyję właśnie garnitur lniany u pana Basia w Łodzi. Jestem już po pierwszej miarze marynary - zaraz wrzucę zdjęcia do działu Bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 1 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2013 Świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 1 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2013 @Phantom Krawat mógłby łączyć górę i dół, a je dzieli. Można to poprawić, zmieniając jego kolor i fakturę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2013 D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 N 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Słoneczny poniedziałek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Fajny, taki słoneczny akcent te spodnie:) Stylman, czy Ty nosisz kastet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Dzień dobry Nie jest to kastet ,są to trzy jednakowe obrączki ,o rożnych rozmiarach . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 Dziś było tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 3 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2013 @4inHand, dzięki za sugestie, może gdybyś zobaczył ten krawat z bliska, zmieniłbyś zdanie. Buty to pojedyncze monki - przyjrzyj się dokładnie, bo jeśli nie masz takich samych, to bardzo podobne. P.S. Dziś garnitur trzyczęściowy od Jana Kubczaka (poprawki p. Taduesz Baś), na zdjęciach bez dwurzędowej kamizelki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi