Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jaki % ludzkości zdobywa Himalaje...? za modą nie trzeba nadążać wystarczy mieć odpowiednie fundusze i ubiarać się w odzieżowych "IKEACH"

pozdrawiam.

Aby zdobywać Himalaje rownież potrzebne są fundusze i to bardzo duże .a jaki procent naszej męskiej populacji ,ja nie mówię modnie ale chociaż dobrze jest ubrany?

Pozdrawiam Miłego dnia .

to akademicka dysputa :) zgadzam się z tym co Pan napisał..:)

Belgia?

Poznałeś po piwie :P
Zarówno kamienice (bruksela) jak i piwo są w belgii unikatowe :mrgreen:

PS: może jakiś gościnny post na blogi dot piwa się pojawi? :)

Prawdę mówiąc to pojechałem nawet do browaru Stella Artois, ale wejście jest możliwe tylko po rezerwacji online kilka dni wcześniej. Może kiedyś opiszę kilka popularnych belgijskich marek bo to rzeczywiście ciekawe. Chociaż zrobię to tylko jeśli nie będę miał co robić na blogu, a na razie mam tyle materiału, że nie mam czasu pisać. Z rzeczy, które chcę opowiedzieć to wizyty tutaj i tutaj. Wypiłem kilkanaście wiekowych jeneverów i whisky i pewnie coś o tym będzie.

EndOT i sorry za niego!

Prawdę mówiąc to pojechałem nawet do browaru Stella Artois, ale wejście jest możliwe tylko po rezerwacji online kilka dni wcześniej.

A fuj ;) Trzeba było pójść tu: http://www.cantillon.be/

Hehe no tak, ale miałem go akurat pod domem. W Belgii takich miejsc są setki. Z najciekawszych byłem tutaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Westvleteren_Brewery

I to jest dopiero piwny bespoke :P

Za oknem piękne słonce wiec dzisiaj do pracy na motorze. Pozdrawiam ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Styleman, chyba jesteś fanem Easy Rider'a nakręconego w 69' :) Zazdroszcze maszyny, sam usiłuje od kilku lat coś odłożyć na pierwszy motocykl ale niestety wciąż bezskutecznie. Bardzo ciekawa koszula i świetne buty (szczególnie na motocykl :) )

Pozdrawiam

post-3504-13658922135892_thumb.jpg

Dzięki Luke!!

W latach 70-tych kiedy film wszedł na ekrany prawie w całej Europie po za Polska (cenzura zakazała) jechałem z moim kolega i jego dziewczyna 3 dni autostopem aby ten film zobaczyć ,wymarzylem sobie wtedy ze kiedyś będę miał taki motocykl jak P.Fonda,jeździłem różnymi HD a ten był wciąż w marzeniach ,dwa lata temu udało mi sie go ukończyć ,składany był w warsztacie mojego kolegi . Przyjechałem na innych HD prawie cała Europę a nawet Stany (na własnym wysłanym z Polski) ale to opowieści na inny dział .

Pozdrawiam