constantin Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Witam, jaki % ludzkości zdobywa Himalaje...? za modą nie trzeba nadążać wystarczy mieć odpowiednie fundusze i ubiarać się w odzieżowych "IKEACH" pozdrawiam. Aby zdobywać Himalaje rownież potrzebne są fundusze i to bardzo duże .a jaki procent naszej męskiej populacji ,ja nie mówię modnie ale chociaż dobrze jest ubrany? Pozdrawiam Miłego dnia . to akademicka dysputa zgadzam się z tym co Pan napisał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Belgia?Poznałeś po piwie Zarówno kamienice (bruksela) jak i piwo są w belgii unikatowe PS: może jakiś gościnny post na blogi dot piwa się pojawi? Prawdę mówiąc to pojechałem nawet do browaru Stella Artois, ale wejście jest możliwe tylko po rezerwacji online kilka dni wcześniej. Może kiedyś opiszę kilka popularnych belgijskich marek bo to rzeczywiście ciekawe. Chociaż zrobię to tylko jeśli nie będę miał co robić na blogu, a na razie mam tyle materiału, że nie mam czasu pisać. Z rzeczy, które chcę opowiedzieć to wizyty tutaj i tutaj. Wypiłem kilkanaście wiekowych jeneverów i whisky i pewnie coś o tym będzie. EndOT i sorry za niego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Prawdę mówiąc to pojechałem nawet do browaru Stella Artois, ale wejście jest możliwe tylko po rezerwacji online kilka dni wcześniej.A fuj Trzeba było pójść tu: http://www.cantillon.be/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Prawdę mówiąc to pojechałem nawet do browaru Stella Artois, ale wejście jest możliwe tylko po rezerwacji online kilka dni wcześniej.A fuj Trzeba było pójść tu: http://www.cantillon.be/ Hehe no tak, ale miałem go akurat pod domem. W Belgii takich miejsc są setki. Z najciekawszych byłem tutaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Westvleteren_Brewery I to jest dopiero piwny bespoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 W Belgii takich miejsc są setki.True. Biorąc pod uwagę słowa Charles de Gaulle'a: Jak chcecie rządzić krajem, który ma dwieście czterdzieści sześć gatunków sera? i zamieni 'ser' na 'piwo' to nie dziwota, że 'Belgowie' mają problem ze swoim krajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Za oknem piękne słonce wiec dzisiaj do pracy na motorze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Belgia?Poznałeś po piwie Albo po muzeum piwa za Tobą na pierwszym zdjęciu W Bekasie byłeś, na lambikach? Nie byłem Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Za oknem piękne słonce wiec dzisiaj do pracy na motorze. Pozdrawiam Buty to chyba nie moreschi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 \ Albo po muzeum piwa za Tobą na pierwszym zdjęciu W Bekasie byłeś, na lambikach? Nie byłem Przepraszam W sumie dociekając gdzie kto nie był łatwiej by było stworzyć piwną mapę Brukseli niż odwrotnie Zaznacz 80% budynków i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Za oknem piękne słonce wiec dzisiaj do pracy na motorze. Pozdrawiam ;) ;) ;) Styleman, chyba jesteś fanem Easy Rider'a nakręconego w 69' Zazdroszcze maszyny, sam usiłuje od kilku lat coś odłożyć na pierwszy motocykl ale niestety wciąż bezskutecznie. Bardzo ciekawa koszula i świetne buty (szczególnie na motocykl ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 4inHand, ale narobiłeś mi smaków na takie pyszne piwko pite pod niebem Belgii.... Ja bym znowu reflektował na wpis w twoim blogu o piwach trapistów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 No właśnie ... miałem już dziś odpuścić, ale ... no mecz ... i to zdjęcie ... no nie dam rady - zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Dzięki Luke!! W latach 70-tych kiedy film wszedł na ekrany prawie w całej Europie po za Polska (cenzura zakazała) jechałem z moim kolega i jego dziewczyna 3 dni autostopem aby ten film zobaczyć ,wymarzylem sobie wtedy ze kiedyś będę miał taki motocykl jak P.Fonda,jeździłem różnymi HD a ten był wciąż w marzeniach ,dwa lata temu udało mi sie go ukończyć ,składany był w warsztacie mojego kolegi . Przyjechałem na innych HD prawie cała Europę a nawet Stany (na własnym wysłanym z Polski) ale to opowieści na inny dział . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Przed dzisiejszym meczem. Przepraszam za jakość zdjęcia i brak pełnej sylwetki, ale zdjęcie "przypadkowe". Marynarka - Pierre Cardin (SH) Koszula lniana - Marks&Spencer Poszetka w kotwice - poszetka.com Spodne - Mac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 12 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2012 Świetny zestaw, jakie buty do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Świetny zestaw, jakie buty do tego? Zamszowe penny loafers w kolorze czekoladowym. Na gołą stopę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Bardzo korzystny rozkład guzików! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Też tak uważam. Zresztą jak na produkt z wieszaka, w dodatku z drugiej ręki i bez żadnych przeróbek, leży wyjątkowo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Dzień dobry Mr.V świetny zestaw ,przydało by sie coś pod szyja ,filar lub apaszka .Zamknelo by całość ,moim zdaniem marynarka trochę za długa . Pozdrawiam Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Miało być fular... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Fular stałby się filarem w takiej stylizacji Marynarka i zestaw wspaniałe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Dzień dobry Mr.V świetny zestaw ,przydało by sie coś pod szyja ,filar lub apaszka .Zamknelo by całość ,moim zdaniem marynarka trochę za długa . Pozdrawiam Miłego dnia. O apaszce powoli myślę, ale fular to nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Zestaw ciekawy , ale ja mam w sobie opór przed złotymi guzikami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Zestaw ciekawy , ale ja mam w sobie opór przed złotymi guzikami..Złote guziki juz nie zobowiązują tak jak kiedyś ,więc nie ma co sie przed nim bronić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2012 Zestaw ciekawy , ale ja mam w sobie opór przed złotymi guzikami..Złote guziki juz nie zobowiązują tak jak kiedyś ,więc nie ma co sie przed nim bronić. Pozdrawiam pozdrawiam miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi