Skocz do zawartości

Co mam dziś na sobie

Korneliuss

Rekomendowane odpowiedzi

Ruszyłem w weekend na rajd na orientację w terenie wokół Wołowa. Przeszliśmy przez lasy, knieje i pola z ziemniakami około 45-50 km. Kamizelka Barboura grzała jak opętana, spodnie z grubej bawełny nie wpuściły ani jednego komara, ale buty ... przez tę podeszwę czułem każdy kamyczek, co po około 30 km zaczęło mieć wymiar tortury :)

post-403-13658921901884_thumb.jpg

Ruszyłem w weekend na rajd na orientację w terenie wokół Wołowa. Przeszliśmy przez lasy, knieje i pola z ziemniakami około 45-50 km. Kamizelka Barboura grzała jak opętana, spodnie z grubej bawełny nie wpuściły ani jednego komara, ale buty ... przez tę podeszwę czułem każdy kamyczek, co po około 30 km zaczęło mieć wymiar tortury :)

Fajny zestaw. Co to za buty?

Dołączona grafika

Panowie, wy o szmatkach a nikt nie zwrócił uwagi na wspaniały afrojazz (fryzurę)!

Ruszyłem w weekend na rajd na orientację w terenie wokół Wołowa.

4inHand, koniecznie musisz obstalować pumpy! Tylko tego brakuje :-)

Mój debiut w CMDNS :). Ostatni weekend w Wiedniu.

Przyczepię się tylko do szerokości krawata, do takich klap tylko śledź.

Hump day.

Dołączona grafika

Debiut świetny, jeśli chodzi o drugi zestaw, po 18:00 ok :-)

Pożegnalne piwo w gorącym Wiedniu :).

kaszkiet: M&S (len)

kamizelka: M&S (bawełna)

koszula: Wólczanka

spodnie: Kruszewski

skarpety: Falk Shadow (zakupione dzień wcześniej)

buty: Tommy Hilfiger (ze względu na wątpliwości, co do koloru: bordo z jaśniejszymi prześwitami)

post-2604-13658921957341_thumb.jpg

to prawdziwa bestia.:

Pewnie odezwą się głosy że czarny nie pasuje do tej radosnej i jakże nieformalnej okazji, moim zdaniem jednak przy tak kontrastowej karnacji wygląda to kapitalnie, dodatkowo czerwony dodatek ładnie zamyka całość, chociaż podejrzewam że był kolorystycznie dobrany pod właścicielkę, co niektórzy mogą uznać za przejaw braku męskości.

Co do Pana po lewej stronie, jest ok, od razu widać ciekawe dobranie krawata do koszuli, myślę że pod ten wzór było to pewnym wyzwaniem.

Misza- fajnie na luzie. Spodnie są jakiego koloru bo zdjęcie u mnie jakoś przekłamuje (tak mi się wydaje). No i nie widzę zegarka czego mi w tym wypadku (podwinietych rękawów) bardzo brakuje. Rozumiem, że swojego "suba" zostawiłeś w domu obok swojego ulubionego IWC :P

Dzięki :).

Spodnie są w przepięknym słonecznym kolorze, także zdjęcia chyba nie przekłamują. Więcej fotek poniżej. Co do zegarka. PEŁNA ZGODA. Wstyd się przyznać, nie mam żadnego. Wcześniej nie dbałem o ten ważny element męskiej biżuterii, a teraz wynika to z tego, że jestem na etapie "szkoda kupować tani, nie stać mnie na wymarzony (ORIS)" ;). I tak się miotam.

Może jakaś niskobudżetowa przyzwoita propozycja pierwszego zegarka? :)

Co do koloru, więcej fotek:

viewtopic.php?f=10&t=1893&start=30

viewtopic.php?f=10&t=1893&start=20