4inHand Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 Ruszyłem w weekend na rajd na orientację w terenie wokół Wołowa. Przeszliśmy przez lasy, knieje i pola z ziemniakami około 45-50 km. Kamizelka Barboura grzała jak opętana, spodnie z grubej bawełny nie wpuściły ani jednego komara, ale buty ... przez tę podeszwę czułem każdy kamyczek, co po około 30 km zaczęło mieć wymiar tortury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 4inHand - widzę w Ciebie kandydata na pierwsze pumpy w historii forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 4inHand - widzę w Ciebie kandydata na pierwsze pumpy w historii forum Bez problemów bym w nich poszedł! Na razie moje turkusowe Burlingtony były już dużym szokiem dla tropicieli, wśród których polar dominował jako okrycie wierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 Ruszyłem w weekend na rajd na orientację w terenie wokół Wołowa. Przeszliśmy przez lasy, knieje i pola z ziemniakami około 45-50 km. Kamizelka Barboura grzała jak opętana, spodnie z grubej bawełny nie wpuściły ani jednego komara, ale buty ... przez tę podeszwę czułem każdy kamyczek, co po około 30 km zaczęło mieć wymiar tortury Fajny zestaw. Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 Szczerze mówiąc nie pamiętam...nic specjalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 To Aldeny prawie Fajny zestaw sportowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 Brakuje Ci strzelby O, ja też mam taki guzik w jednej parze skarpet - do czego to służy? Można to usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 Brakuje Ci strzelby O, ja też mam taki guzik w jednej parze skarpet - do czego to służy? Można to usunąć? Nie wiem, wydaje mi się, że to jest 'nit lansu' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 21 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2012 Zapasowy nabój do strzelby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Mój debiut w CMDNS . Ostatni weekend w Wiedniu. kaszkiet: marks and spencer (len) marynarka H&M (bawełna) krawat Polo RL (wełna) koszula Lambert poszetka Poszetka.com (jedwab) szelki Doleath spodnie Kruszewski buty Wittchen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Hump day. Tym razem spodnie jako jedyne nie są second hand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Buty też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Buty też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Ładny paisley. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Świetne loafersy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Strasznie podobają mi się spodnie, ostatnio właśnie takowych szukam. Jestem na tropie takich... jak na razie słabo idzie. Można wiedzieć skąd nabyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Heh też takich szukam od jakiegoś czasu. Są takie w cottonfield (320zł, trochę bardziej luzackie) i w HaMie (nie wiem za ile, ale wyglądały strasznie badziewnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 22 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2012 Panowie, wy o szmatkach a nikt nie zwrócił uwagi na wspaniały afrojazz (fryzurę)! Ruszyłem w weekend na rajd na orientację w terenie wokół Wołowa. 4inHand, koniecznie musisz obstalować pumpy! Tylko tego brakuje Mój debiut w CMDNS . Ostatni weekend w Wiedniu. Przyczepię się tylko do szerokości krawata, do takich klap tylko śledź. Hump day. Debiut świetny, jeśli chodzi o drugi zestaw, po 18:00 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Obeliks, pies mojej dziewczyny, to prawdziwa bestia. Wczoraj wdarł się na balkon i prawie zagryzł gołębia! Jestem z niego tak dumny, że postanowiłem zabrać go rano na spacer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Pożegnalne piwo w gorącym Wiedniu . kaszkiet: M&S (len) kamizelka: M&S (bawełna) koszula: Wólczanka spodnie: Kruszewski skarpety: Falk Shadow (zakupione dzień wcześniej) buty: Tommy Hilfiger (ze względu na wątpliwości, co do koloru: bordo z jaśniejszymi prześwitami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abishai Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 to prawdziwa bestia.:Pewnie odezwą się głosy że czarny nie pasuje do tej radosnej i jakże nieformalnej okazji, moim zdaniem jednak przy tak kontrastowej karnacji wygląda to kapitalnie, dodatkowo czerwony dodatek ładnie zamyka całość, chociaż podejrzewam że był kolorystycznie dobrany pod właścicielkę, co niektórzy mogą uznać za przejaw braku męskości. Co do Pana po lewej stronie, jest ok, od razu widać ciekawe dobranie krawata do koszuli, myślę że pod ten wzór było to pewnym wyzwaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Jeżeli skarpetki są dobrane pod kolor tej pięknej czerwieni, to jestem na tak . A tak na poważnie, świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Misza- fajnie na luzie. Spodnie są jakiego koloru bo zdjęcie u mnie jakoś przekłamuje (tak mi się wydaje). No i nie widzę zegarka czego mi w tym wypadku (podwinietych rękawów) bardzo brakuje. Rozumiem, że swojego "suba" zostawiłeś w domu obok swojego ulubionego IWC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Dzięki . Spodnie są w przepięknym słonecznym kolorze, także zdjęcia chyba nie przekłamują. Więcej fotek poniżej. Co do zegarka. PEŁNA ZGODA. Wstyd się przyznać, nie mam żadnego. Wcześniej nie dbałem o ten ważny element męskiej biżuterii, a teraz wynika to z tego, że jestem na etapie "szkoda kupować tani, nie stać mnie na wymarzony (ORIS)" . I tak się miotam. Może jakaś niskobudżetowa przyzwoita propozycja pierwszego zegarka? Co do koloru, więcej fotek: viewtopic.php?f=10&t=1893&start=30 viewtopic.php?f=10&t=1893&start=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi