Pan Janusz Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 Taka koszula może wyglądać naprawdę fajnie, ale w zestawieniu z czymś "weselszym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 Jeszcze jedno, ( przepraszam za papierosa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 @constantin Super zestaw, prosto i z klasą. Zgadzam się, że spodnie raczej niepotrzebnie były zwężone, ale to szczegół. Ciekaw jestem, jak marynarka leży z przodu. @Krzysiek_W Kwiatki na koszuli i sztuczny kwiatek w butonierce... no nie. Koszula powoduje u mnie skojarzenia kuchenne (obrus). Edit: miało być "zwężone". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 marynarka nie jest szeroka, ale moim zdaniem mogłaby być bardziej wytaliowana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 Podczas ostatniej degustacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 Marynarka sklepowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 Marynarka sklepowa? Nie, zdjęcie od dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 Dziś taki zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 Constantin, rozpędzasz się ^^ Całokształt wygląda nieźle, natomiast wydaje mi się że makniet zsuwa ci się zbyt daleko na dłoń - za luźne makniety/długie rękawy? Druga sprawa - to może być kwestia oświetlenia - poszetka jest czarna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 mankiet rzeczywiście jest luźny ( za), poszetka ma odcienie brązu i beżu , marynarka beżowa, spodnie jakaś wariacja brązu w kratkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 Za długie (o dobre 5cm) rękawy marynarki psują wrażenie. Sprawdź czy jakiś krawiec je skróci. Przy takiej długości trzeba będzie raczej skracać od góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 Jaką szerokość mają spodnie dołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 koszula ma mankiety francuskie, a spodnie mają 21cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 Dsc, tu ten sam zestaw koszula + zwis męski już z węzłem o przykładnej wielkości (oraz w pełnym zwodzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 recte: "wzwodzie". Ludzie jesteście tacy sprośni, ja, Adam G., zarumieniłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 @constantin: Rękawy marynarki i koszuli na pewno za długie. Ogólnie zestawie mi się podoba a najbardziej buty. Co to za jedne śliczności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 recte: "wzwodzie". Ludzie jesteście tacy sprośni, ja, Adam G., zarumieniłem się. Słowo wzwód wywołuje rumieńce na Pana twarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2012 Church's Diplomat Widać, że bogacz Fajne buty, zdjęcia nie kłamią w tym przypadku. Raczej advanced ebay hunter Jak już będę dymplomatą, będę je nosił do bardziej poważnych zestawów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2012 Buty kupiłem 7 lat temu w Japonii, nie kojarzę już firmy, w owym czasie byłem innowiercą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Może nie dzisiaj, bo wczoraj, po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Może nie dzisiaj, bo wczoraj, po pracy. Pięknie! Do niczego nie byłbym w stanie się przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 za dobrze wyglądasz jak na Polaka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Często chodzę Szewską, ale kogoś tak dobrze ubranego jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykk Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2012 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi