proceleusmatyk Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Church's Diplomat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Church's Diplomat Widać, że bogacz Fajne buty, zdjęcia nie kłamią w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 12 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2012 Wczorajszy zestaw urlopowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 12 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2012 Chłodna sobota: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitch Napisano 12 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2012 Mr.V co to za butki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 12 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2012 Hudson: http://www.hudsonshoes.com/vasa-tan-suede.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2012 Chłodna sobota: Świetna kurtka, napisz proszę o niej coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 12 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2012 Chłodna sobota: Świetna kurtka, napisz proszę o niej coś więcej. Akurat na tym zdjęciu wyszła dość kiepsko. To Benetton. Tutaj więcej zdjęć tej kurtki: http://mr-vintage.blogspot.com/2010/08/ ... e-raz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 Witam, mój debiut w CMDNS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 IMHO bardzo udany debiut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 Naprawdę super. Jak już się do czegoś przyczepiać (bo zawsze coś się znajdzie ) to nie wiem czy to kwestia zdjęcia, ale do dwurzędówki w takim stylu lepsze byłby spodnie o ten 1 cm szersze, lepiej też by się wtedy na bucie układały. Ale po jednym zdjęciu trudno to ocenić, czy słuszna uwaga. Reszta bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 Ha ha, a ja spodnie specjalnie zwęziłem:)... cóż.. 1. garnitur Eudard Dressler ( projekt mientus) 2. koszula TM lewin ( spinki już przedstawiałem i wolę na ich temat się nie wypowiadać) 3. buty loake 1880 4. Armani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 4. krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 To nie miejsce na taki wpis, ale dodam, że byłem na komunii,i było kilkudziesięciu mężczyzn... i przykro, ale ani jeden nie był choć poprawnie ubrany... same koszmarki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 Dołączam się do pochlebnych głosów Jaki kolor krawata i poszetki? I czy coś jest w butonierce, czy to światło tak pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 krawat midnight blue plus bordowe okręgi a w nich grantatowe wypełnienie poszetka podobnie plus szary w butonierce but...z "but w butonierce":)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 To nie miejsce na taki wpis, ale dodam, że byłem na komunii,i było kilkudziesięciu mężczyzn... i przykro, ale ani jeden nie był choć poprawnie ubrany... same koszmarki.. To jest nasz moment zwycięstwa krawat midnight blue plus bordowe okręgi a w nich grantatowe wypełnienie poszetka podobnie plus szary w butonierce but...z "but w butonierce":)) Brawo za but! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 zbliżenie na krawat, poszetkę, butonierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 Gratulacje - świetny zestaw. Bardzo mi się podoba, jak marynarka leży w ramionach. Poza tym całość wygląda naturalnie i z klasą: brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 Dzisiaj na sobie, ale z małym pytaniem. Jak oceniacie taką koszulę? na drugiej fotce zbliżenie na wzór. Zapytawszy losową osobę na mieście wiadomo jaka będzie odpowiedź ale ciekawy jestem co Wy myślicie o takim motywie (koszula jest na "zatrzaski" - męska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 Constantine, wygladzasz świetnie. Prosimy o więcej zdjęć. Krzysiek, ja jestem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 Obawiam się, że ja też. Krawat (albo fular) w kwietne motywy jeszcze na niektóre okazje przejdzie, ale taka koszula to już byłoby dla mnie trochę za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 Jak oceniacie taką koszulę?W tym zestawie wygląda niezbyt ciekawie. Jeżeli masz możliwość - dorzuć do niej tweedową marynarkę + ewentualnie knit lub wełniany krawat. Myślę że będą tworzyć bardzo spójny, casualowy zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 13 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2012 A mi przeszkadza to w tej koszuli, że wzory są rozłożone symetrycznie, w stałych odstępach. W takiej koszuli przydałoby się więcej nieładu. Ale ogólnie...ciekawie, choć wzór kwiatowy mi się nie podoba zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi