proceleusmatyk Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 To się nazywa mieć wysokie MNIE manie Dziś trochę mały węzeł wyszedł, no ale groszki przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 To nie są groszki tylko ziarnka maku najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 To się nazywa mieć wysokie MNIE manie Dziś trochę mały węzeł wyszedł, no ale groszki przede wszystkim Fajny krawat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Fajny krawat ! Ciekawe skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 W zestawie brakuje zegarka ale jeszcze nie mam pomysłu na ciekawy pasek, więc póki co bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maliboo Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 @Karczmarz, bardzo podoba mi się kolor marynarki, czy można dowiedzieć się co to za materiał i gdzie został kupiony? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Karczmarzu, jakie środki stosujesz do twarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2012 Karczmarzu, jakie środki stosujesz do twarzy? Żadnych, to my przedawkowaliśmy borygo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 To się nazywa mieć wysokie MNIE manie Dziś trochę mały węzeł wyszedł, no ale groszki przede wszystkim Koszula to RTW czy bespoke? zauwazylem, ze dosc czesto stosujesz bardzo wysoki kolnierz w koszulach, co skraca szyje oraz mocno zaburza proporcje w przypadku krawatow z malym wezlem (jak na zdjeciach). Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Też mi się bardzo podoba marynarka. Czy to ta szyta u Pana Basia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 @Karczmarz, bardzo podoba mi się kolor marynarki, czy można dowiedzieć się co to za materiał i gdzie został kupiony? Pozdrawiam. Material to Zegna Australian costam, niestety nie pamietam co, a nie mam pod reka krajki z tego materialu. Kupiona na Orlej dawno temu. Też mi się bardzo podoba marynarka. Czy to ta szyta u Pana Basia? Tak to ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 To się nazywa mieć wysokie MNIE manie Dziś trochę mały węzeł wyszedł, no ale groszki przede wszystkim Koszula to RTW czy bespoke? zauwazylem, ze dosc czesto stosujesz bardzo wysoki kolnierz w koszulach, co skraca szyje oraz mocno zaburza proporcje w przypadku krawatow z malym wezlem (jak na zdjeciach). Pozdrawiam, dsc. Dzięki za komentarz. Wszystkie moje dotychczasowe koszule to RTW. Nie wydaje mi się, żeby kołnierz we wszystkich był bardzo wysoki, a koszule mam od różnych producentów. Może to kwestia perspektywy zdjęcia oraz ucięcia głowy? Zdjęcia robię na murku, który jest na wysokości ud. A akurat ta koszula ma bardzo szeroki i długi kołnierz. Tak jak pisałem - wiem, że węzeł wyszedł za mały, ale wychodząc z mieszkania nie przyjrzałem mu się w lustrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Bazowalem glownie na tym zdjeciu: wyglada jakby koszula miala dwa guziki na kolnierzu (jeden pod drugim). Jesli guzik jest jeden i znajduje sie na prazku koszuli to calosc wyglada tak jakby kolnierz byl wywiniety zbyt wysoko. Mozliwe oczywiscie, ze to zludzenie, szczegolnie z tym mniejszym wezlem krawata. Zignorowac prosze jesli gadam bzdury:) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Ok, chyba wiem, o co chodzi - jak robiłem to zdjęcie, opuściłem głowę w stronę aparatu, w ten sposób szyja przykleiła się do szyi i wygląda, jakbym nie miał miejsca pod podbródkiem Dziś dzień zupełnie bezrobotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 pochwal się butami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Tassele, ale nie ma się czym chwalić LLoyd shoes, takie kapcie do sklepu i z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Ok, chyba wiem, o co chodzi - jak robiłem to zdjęcie, opuściłem głowę w stronę aparatu, w ten sposób szyja przykleiła się do szyi i wygląda, jakbym nie miał miejsca pod podbródkiem Dziś dzień zupełnie bezrobotny Spoko, choć kolor skarpetek jakoś mi z niczym nie współgra. Sam zawsze mam problem z zegarkiem przy tak bardzo luźnym stroju, bo zwykle wygląda zbyt poważnie (szukam odpowiednio uniwersalnego parcianego paska ale znaleźć ciągle nie mogę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 A tzw. nato straps? No właśnie coś w tym stylu, najlepiej granatowo-czerwony (tylko stosunkowo subtelnie przeplecione kolory), akceptowalnej jakości i w przystępnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Problem lenistwa http://www.natostrap.com/Home/Home.html http://www.timefactors.com/nato.htm Zamawiałem kilka pasków z pierwszego linka, nie mogę narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 9 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2012 Kolor skarpetek współgra z kolorem nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Czwartek: Ostrość na tło Silvano Sassetti, podwójne monki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Mam dwie koszule winchester z Vistuli, z takim kołnierzem i odpowiedź na Twoje pytanie jest twierdząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Dzisiaj żagiel Sorry za brak zdjęcia całości. Jednak z fularem przerzucę się na button down. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Co to za buty? Ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Czy któryś z Was ćwiczył kołnierzyk "button under"? Czy kołnierz przy rozpiętej koszuli trzyma się tak samo na miejscu jak w przypadku button down?? Tak, ostatnio zacząłem wszystkie koszule zamawiać właśnie z button under, ponieważ bez krawata koszule dzięki temu dużo estetyczniej wyglądają i kołnierz nie przyklapuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi