Placebo Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Jestem ciekaw jak to wygląda w dwie strony. Domyślam sie, że bez koszuli jest to jak najbardziej ok(?), a w tym 2 przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Odnośnie koszuli i swetra, to dzianina w serek zwyczajnie wygląda z koszulą estetyczniej i nie potrzeba tutaj żadnych zasad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Swetry w serek po prostu optycznie wydłużają twarz i szyję, bez niego ją skracają. Analogicznie do rodzajów kołnierzyka w koszuli. Od budowy zależy, który efekt chcesz osiągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Swetry w serek po prostu optycznie wydłużają twarz i szyję, bez niego ją skracają. Analogicznie do rodzajów kołnierzyka w koszuli. Od budowy zależy, który efekt chcesz osiągnąć. "+++" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placebo Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Dziękuję za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Jednym słowem "Teraz Polska!" Na moim monitorze krawat i brzegi poszetki są raczej pomarańczowe, a nie czerwone. Wg. mojego monitora, kolory zostały poprawnie odwzorowane przez aparat. Kolor krawata i krawędzi poszetki to "pastelowy pomarańczowy". Jednolity czerwony krawat jest, chyba, nie w moim guście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 trybek Co to za krawat? Z czego jest wykonany? Może mógłbyś zamieścić zbliżenie krawatu i poszetki bo nie widać faktury i szczegółów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 70% wełna / 30% jedwab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Tak mi się właśnie zdawało - bardzo ładny krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Zestaw monochromatyczny urozmaicony wzorami: Wstawiam, bo nie daje mi spokoju kwestia poszetki. Ma taki sam wzór jak krawat, ale różnią się fakturą (słabo widać na zdjęciu, poszetka jest matowa) i wielkością wzoru, co widać. Problem w tym, że kiedy spojrzałem na całość z większej odległości zauważyłem, że różnica w wielkości wzoru zanika. Ciekawi mnie, jak oceniacie taki przypadek graniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Zestaw monochromatyczny urozmaicony wzorami: Wstawiam, bo nie daje mi spokoju kwestia poszetki. Ma taki sam wzór jak krawat, ale różnią się fakturą (słabo widać na zdjęciu, poszetka jest matowa) i wielkością wzoru, co widać. Problem w tym, że kiedy spojrzałem na całość z większej odległości zauważyłem, że różnica w wielkości wzoru zanika. Ciekawi mnie, jak oceniacie taki przypadek graniczny. Sam zestaw robi na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Spróbowałbym z poszetką bez wzoru (grantową, nie kontrastową jak biała lub błękitna) lub z dużó mniejszym wzorem. Plus za kratę + grochy, lubię to! To jest aksamitna marynarka? Ona mnie razi bardziej niż wzory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 To jest aksamitna marynarka? Ona mnie razi bardziej niż wzory.Tak, to aksamit. Nie doszacowałem dzisiejszej temperatury wychodząc z domu . Na żywo nie odbija światła tak jak na zdjęciu. Zdjęcie jest przepalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexonariusz Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 zdecydowanie poszetka bez wzoru lub w innym wzorze niż krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Zestaw monochromatyczny urozmaicony wzorami: Wstawiam, bo nie daje mi spokoju kwestia poszetki. Ma taki sam wzór jak krawat, ale różnią się fakturą (słabo widać na zdjęciu, poszetka jest matowa) i wielkością wzoru, co widać. Problem w tym, że kiedy spojrzałem na całość z większej odległości zauważyłem, że różnica w wielkości wzoru zanika. Ciekawi mnie, jak oceniacie taki przypadek graniczny. Fajny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 12 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Bardzo dobry zestaw, mucha to wisienka na torcie. To mi się podoba, rzeczywiście kolory super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 EDIT: Zmiana zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walek Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Proszę sobie wyobrazić, że koszula i poszetka są śnieżnobiałe...drobna uwaga techniczna, odpalasz Picassę lub Gimpa --> balans bieli i już nikt nie musi nic sobie wyobrażać, zajmuje mniej czasu niż zawiązanie krawata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Jeżeli to w rzeczywistości wygląda bardziej jak na zdjęciu poniżej to podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Jeżeli to w rzeczywistości wygląda bardziej jak na zdjęciu poniżej to podoba mi się Dzięki, blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2011 @ trybek fenomenalny krawat! Zżera mnie zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2011 @ trybek fenomenalny krawat! Zżera mnie zazdrość Tomek, napisz kolegom w wątku o chinosach, czy to dobrze je uszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2011 @ trybek fenomenalny krawat! Zżera mnie zazdrość Mnie niestety też - świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2011 @ trybek fenomenalny krawat! Zżera mnie zazdrość Mnie niestety też - świetny http://www.thetiebar.com/order_page.asp ... nValueIds= http://www.thetiebar.com/order_page.asp ... nValueIds= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 14 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2011 Dzięki Immune. I cena nawet przyjazna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2011 Babie lato kolorowe. Czyli jesień-wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi