djmakus Napisano 17 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2025 było lato, nima lata 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 20 Wrzesień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2025 Lustro w windzie jakby czystsze 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2025 Zaległe z piątku. 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2025 2 godziny temu, Kyle napisał: Zaległe z piątku. Piękny krawat i piękny węzeł. Gdzie kupiłeś, Tiestore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Październik 2025 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2025 Marinella 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 12 Październik 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2025 Zaległe z piątku. Krawat z czasów chwilowej dużej popularności szantungu (a to dodatkowo jest szantung grenadyna). 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 19 Październik 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2025 Kilka ostatnich zestawów: 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2025 Prawie miesięcznica ostatniego wpisu w wątku... U mnie dziś prawie wszystko amerykańskiej proweniencji - marynarka Ralph Lauren, spodnie Jos a Bank, koszula Proper Cloth, krawat theTieBar, loafersy Allen Edmonds. Tylko skarpetki tureckie, niewidoczna tu poszetka polska, niewidoczne szelki polskie, i bezrękawnik polsko-chiński. 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 14 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2025 1 godzinę temu, Kyle napisał: spodnie Jos a Bank chyba mam takie same, nadal czekają na przeróbkę 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2025 Moje mają ładnych kilka lat, fajna, nie bardzo gruba flanela. Teraz ta firma trochę zeszła na psy, coraz więcej polyestru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 15 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2025 Bezrękawnik, skąd, co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 15 Listopad 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2025 11 godzin temu, jaskokoz napisał: Bezrękawnik, skąd, co i jak? Wiem, że wygląd nieźle ;-), ale to tylko Reserved. Sprzed roku albo dwóch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 7 Grudzień 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2025 Dziś: 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 11 Grudzień 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2025 Krawat E. G. Cappelli w roli głównej. 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sivlefu Napisano 14 Grudzień 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2025 Pierwszy raz tutaj, pozdrawiam. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 30 Grudzień 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2025 Mam swoją marynarkę w kratkę gun club. Spier&Mackay, pasuje mi ich fit. Zaryzykowałem z rozmiarem na wzrost regular, a nie long, i przy sportowej marynarce bardziej mi to pasuje (przy garniturach się waham, chyba zostanę przy long, różnica w długości samych marynarek nie jest duża i przy sportowych wolę trochę krótsze, bo mają wizualnie lepszą dynamikę, no i mam od razu dobrą albo prawie dobrą długość rękawa; w przypadku garniturów jednak chyba zachowam konserwatywne podejście). 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2025 Wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 18 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń Wiem, że nie widać zbyt dużo, ale strasznie mnie cieszy ta marynarka, dobrze lezy, jest wygodna, fajnie się komponuje z koszulami a'la denim czy z oxfordy oraz z jeansami. Do tego stopnia mi się podoba, że na Style Forum dorwałem praktycznie nową za pół ceny z zieloną kratką. Tylko trzeba się czegoś pozbyć, żeby zrobić miejsce w szafie. 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 27 Styczeń Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń Wybaczcie kiepskie światło - zdjęcie robione po powrocie z imprezy, na którą ten zestaw był wybrany. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 1 Luty Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty W dniu 27.01.2026 o 21:52, Karol G. napisał: Wybaczcie kiepskie światło - zdjęcie robione po powrocie z imprezy, na którą ten zestaw był wybrany. Krawat od SuSu z Otrium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 2 Luty Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty Tak, cenowo rewelacja, jakościowo średnio (dość sztywny), ale sumarycznie jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi