Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj w pracy nosze klubówkę z flanelowymi spodniami w dość klasycznym połączeniu :D

post-210-0-36738400-1451565366_thumb.jpg

post-210-0-65476300-1451565402_thumb.jpg

Okrasiłem je cudnym 7foldem bez podszewki z ręcznie rolowanymi brzegami :D

post-210-0-21009200-1451565607_thumb.jpg

Oczywiście wieczorem się przebiorę :D Testuję kilka nowych pomysłów na koszule MILER i przystałem na prośbę małżonki, aby wieczorem na imprezie sylwestrowej nosić koszulę na środku poniższego zdjęcia :D

post-210-0-65069900-1451565666_thumb.jpg

A korzystając z okazji życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku 2016 z uśmiechem, ciągle rozwijającym się stylem i bez chybionych zakupów :D Na zdrowie :D !!! post-210-0-53208700-1451565690_thumb.jpg

• Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano

Zdjęcia, z uwagi na mały dystans, mocno eksponują szerokość klap. Na żywo, ponieważ jestem dość wysoki i trudno mnie nazwać chucherkiem, są one wystarczajaco proporcjonalne względem sylwetki i całość wyglada dobrze. Dodatkowo taka stylistyka mi się bardzo podoba :)

Opublikowano

Moim zdaniem, te klapy są dla Ciebie za szerokie.

Nieprawda! ;) Dobre są*

*Ze względu na przyjętą wczoraj ustawę medialną, jestem zobligowany do wskazania, że zarzucenie nieprawdy ma charakter żartobliwy i wcale nie deprecjonuje rozmówcy. Wyrażona opinia jest moją prywatną opinią i możliwie jest przedstawienie odmiennej opinii. W następnym poście, również zobligowany do tego, przedstawię streszczenie mojego posta, jak i wyjaśnienie wszystkich użytych żartów i ich kontekstu. 

• Oceniam pozytywnie 9
Opublikowano

Nieprawda! ;) Dobre są*

*Ze względu na przyjętą wczoraj ustawę medialną, jestem zobligowany do wskazania, że zarzucenie nieprawdy ma charakter żartobliwy i wcale nie deprecjonuje rozmówcy. Wyrażona opinia jest moją prywatną opinią i możliwie jest przedstawienie odmiennej opinii. W następnym poście, również zobligowany do tego, przedstawię streszczenie mojego posta, jak i wyjaśnienie wszystkich użytych żartów i ich kontekstu.

Mistrz :D
Opublikowano

Szczęśliwego Nowego Roku 2016 dla wszystkich użytkowników BwB od Benego23 z Nowego Yorku! Żeby spełniły się wszystkie marzenia i zamierzenia, a kolejny rok był owocny i pełen męskiej elegancji na najwyższym poziomie.

CMDNS wersja z balu o północy.

b58e4bcd0c22764d037600fa46094bf7.jpg

• Oceniam pozytywnie 8