Denior Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2017 Dnia 9.08.2017 o 07:46, Skalpel napisał: Cześć, to jest właściwie projekt @fan_dobrego_buta i skóra też jest jego. Ja jestem tylko wykonawcą projektu. Jeżeli FDB się zgodzi, to mogą jeszcze inni do projektu dołączyć. Skóra jeszcze do mnie nie dotarła, ale będę się dowiadywał dlaczego. Jeśli ilość miejsc zostanie rozszerzona lub ktoś zrezygnuje, to piszę się na jeden pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2017 Skóra dotarła. Jutro wysyłam towar do Skalpela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2017 "Wysyłam towar do skalpela" Cieszę się niezmiernie z powodu zbytnio przedłużającej się abstynencji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2017 To stąd te białe ślady na bridle leather Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 Skóra jest już u mnie. Wszystkich zainteresowanych proszę o prywatną wiadomość odnośnie długości paska. Proszę o wymiar licząc od środkowej dziurki do końca paska (razem z klamerką) albo podanie po prostu obwodu w pasie. Podanie szerokości użytej klamry: 30, 27, 25 mm W wiadomości zwrotnej otrzymacie numer konta na który należy wpłacić zaliczkę w wysokości 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 (edytowane) Jeżeli ktoś wyraża zainteresowanie, to dwóch spadochroniarzy może się jeszcze dołączyć na pasek z burgundu. Większość pasków jest już gotowych, jutro powinienem wszystko wysłać. Edyta: @Denior , bo wcześniej nie zauważyłem Twojego postu, wchodzisz? Edytowane 24 Sierpień 2017 przez Skalpel niedopatrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 Jest możliwość wykonania paska o szerokości 4cm z klamrą mosiężną (taką jak podana wcześniej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 Jeżeli kupisz sobie np. na jibeju i podeślesz do mnie, to nie widzę problemu. Niestety tak szerokich mosiężnych klamer na stanie nie mam. Są ale ze ZnAl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 Zatem zaczynam poszukiwania klamry mosiężnej w rozmiarze dużym. Jest jakaś konkretna firma produkująca dobrej jakości klamry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 @rumcajs43 W Polsce ciężko, wysyłka z zagranicy przekroczy pewnie kilkukrotnie koszt klamry Zapytaj w mikasklep.eu mailowo, ew. jak 3.8mm byłoby ok to mogę Ci sprzedać mosiężną klamrę, tylko złapała trochę rysek. Jutro mogę podesłać jej zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 Rozumiem, że chodzi o 38mm - podeślij. Co do eBaya, to faktycznie koszt wysyłki jest wyższy od kosztu klamry - jednak tyłka nie urywa. Niestety jakość jest mocno średnia. Łatwiej kupić pasek z ładną klamrą, niż klamrę osobno http://www.ebay.pl/itm/HEAVY-DUTY-SOLID-CAST-BRASS-D-SHAPE-SINGLE-BELT-BUCKLE-12-mm-38-mm-/191985609475?var=&hash=item2cb33beb03:m:m_QzMuAEPE9pKbZvYt8rvBg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 24 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2017 Tak, 38mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 Wszystkie paski zostały dziś wysłane tylko nie wieszajcie się wszyscy jednocześnie ;P 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 25 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2017 Mam nadzieję że cosik widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2017 Dnia 24.08.2017 o 09:22, Skalpel napisał: Edyta: @Denior , bo wcześniej nie zauważyłem Twojego postu, wchodzisz? All in! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2017 13 godzin temu, Pepo napisał: Mam nadzieję że cosik widać Dobrze widzę, że powlekana jest? Wtedy faktycznie spod rysek przebija inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2017 Nie, to jest odlewany mosiądz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2017 Na tą chwilę wstrzymam się. Trochę design mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2017 Spoko, to tak jak mówiłem, spróbuj zapytać w mikasklep.eu, albo zagadaj ze Skalpelem czy nie zamontuje Ci tego na nity skręcane i prześle bez klamry, wtedy jak gdzieś sobie znajdziesz to zamontujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2017 Pasek skręcany to słuszna koncepcja, jednak wolę tiptop od @Skalpela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2017 3 godziny temu, rumcajs43 napisał: Na tą chwilę wstrzymam się. Trochę design mi nie pasuje. @Pepo jak klamra wolna to chętnie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2017 Wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2017 Skalpel- jak postępy z paskami w kolorze navy oraz conker? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2017 Już som gynał ferig... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 29 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2017 Ciekawe czy ktos spoza naszego regionu zrozumial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi