victordeleco2 Napisano 1 Luty Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty Szukam spodni w takim luźnym kroju (mam szerokie uda i łydki) a zarazem z lekkim zwężeniem (carrot fit). Najlepiej byłyby takie "lejące" się tylko, że do tego to pewnie musiałyby być wykonane z wiskozy albo poliestru. Najlepiej ze zwykłym stanem, bez zakładek i mankietów - na sportowo do sneakersów. Jeżeli chodzi o look to taki trochę "sprzedawca z zary" lub Pana prezentera z reklamy SS https://www.instagram.com/suitsupply/reel/DDsDF0es3E9/?locale=pl ale z lekkim zwężeniem. Jest szansa na coś takiego czy raczej tylko szycie na miarę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień Szukam czegoś podobnego do poniższego rozpinanego polo/koszuli dzianinowej z jakimś fajnym wzorem, tylko a) pierwsze od góry BB wyprzedane, b) drugi od góry Percival trochę drogowy w pełnej cenie (140 funtów), więc fajnie jakby to było coś jednak nie za miliony monet. Ktoś/coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 6 godzin temu, MarianoItaliano napisał: Szukam czegoś podobnego do poniższego rozpinanego polo/koszuli dzianinowej z jakimś fajnym wzorem, tylko a) pierwsze od góry BB wyprzedane, b) drugi od góry Percival trochę drogowy w pełnej cenie (140 funtów), więc fajnie jakby to było coś jednak nie za miliony monet. Ktoś/coś? Czyli coś takiego jak to? Przejrzy sobie: https://www.olderbest.com/collections/polo-shirt https://www.olderbest.com/collections/short-sleeve-shirts 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień @Velahrn, dzięki, fajne propozycje - rozważę, natomiast kluczem dla mnie są guziki na całej długości, spodobał mi się ten styl 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 1 godzinę temu, MarianoItaliano napisał: @Velahrn, dzięki, fajne propozycje - rozważę, natomiast kluczem dla mnie są guziki na całej długości, spodobał mi się ten styl 😎 To ten drugi link to właśnie "guziki na całej długości". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień Godzinę temu, Velahrn napisał: To ten drugi link to właśnie "guziki na całej długości". Tak, tylko to są z tego co widzę zwykle koszule z krótkim rękawem w rozmaitych składach materiałowych (niektóre całkiem fajne, ale nie wpasowują się w moją zachciankę 😁) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andells Napisano 5 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień Orlebar Brown ale zapewne poza budzetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 8 godzin temu, Andells napisał: Orlebar Brown ale zapewne poza budzetem. No niestety tak, bo jeszcze droższe niż Percival - dla mnie za taką bawełnianą polówkę/ koszulę dzianinową okolica 400-450 to raczej granicą bólu, powyżej mi się to po prostu wydaje za dużo, nieważne jak dobrej jakości by była 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ws22 Napisano 6 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień Cześć, Wełniane spodnie w szarym kolorze na sezon wiosenno-letni lub całoroczne. Do zestawów koordynowanych z granatową lub brązową marynarką. Wysoki stan, nieco obszerniejszy krój, zakładki pojedyncze lub podwójne, boczne regulatory. Idealnie pasują mi spodnie od Cavour w kroju Mod 3, ale w wyprzedażowych cenach 😉 Najlepiej do 800 PLN. Znam jeszcze Benevento, Husbands. Gdzie mogę znaleźć coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszy Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień Czy ktoś wie gdzie kupię, lub pod jakim hasłem szukać, wewnętrznego pasa/podszewki do spodni jak z załączonego zdjęcia? Oczywiście jedyne wyniki jakie dostaję to zwykłe paski do spodni, albo zagraniczne sklepy jak wpisuje waistband lining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień Gurt spodniowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszy Napisano 9 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 4 godziny temu, lubo69 napisał: Gurt spodniowy Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 17 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 17 godzin temu https://pewienpan.pl/product-pol-4129-Spodnie-z-wysokim-stanem-z-jasnoszarej-welny.html Gdzie jeszcze szukać takich spodni? Omijam Benevento szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, eduardo napisał: https://pewienpan.pl/product-pol-4129-Spodnie-z-wysokim-stanem-z-jasnoszarej-welny.html Gdzie jeszcze szukać takich spodni? Omijam Benevento szerokim łukiem Chodzi o wełniane czy bawełniane? Swoją drogą, tutaj stan jest najwyżej średni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 13 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, eduardo napisał: Gdzie jeszcze szukać takich spodni? Herse , tylko z cenami odlecieli. Nie tak dawno kosztowały 800 a była promocja za 600. Ja je za tyle kupiłem +80 za skrócenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Mamrot napisał: Herse , tylko z cenami odlecieli. Nie tak dawno kosztowały 800 a była promocja za 600. Ja je za tyle kupiłem +80 za skrócenie. Herse odleciało z cenami, mówisz? Disclaimer - Abraham Moon to budżetowa (ale wciąż dobra, żeby nie było) fabryka tkanin. Na ebayu dokładnie ta tkanina jest za 26 GBP za m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu Łojacie Zamawiam od pewienpan wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Velahrn napisał: Chodzi o wełniane czy bawełniane? Swoją drogą, tutaj stan jest najwyżej średni... Myślałem o wełnianych, ale w sumie bawełniane też będą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, eduardo napisał: Myślałem o wełnianych, ale w sumie bawełniane też będą ok. Bardziej budżetowa opcja https://bronsonshop.com/collections/pants-trousers/products/1944-usmc-officer-trousers-khaki https://bronsonshop.com/collections/pants-trousers/products/non-stock-12-5oz-mens-british-army-model-gurkha-bermuda-pants Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, Velahrn napisał: Bronson ma fajne rzeczy, ale niestety ich spodnie ni hu hu do zestawów koordynowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi