Skocz do zawartości

Gdzie można kupić - szukam, poszukuję

mosze

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam spodni w takim luźnym kroju (mam szerokie uda i łydki) a zarazem z lekkim zwężeniem (carrot fit). Najlepiej byłyby takie "lejące" się tylko, że do tego to pewnie musiałyby być wykonane z wiskozy albo poliestru. Najlepiej ze zwykłym stanem, bez zakładek i mankietów - na sportowo do sneakersów.

Jeżeli chodzi o look to taki trochę "sprzedawca z zary" ;) lub Pana prezentera z reklamy SS https://www.instagram.com/suitsupply/reel/DDsDF0es3E9/?locale=pl ale z lekkim zwężeniem.

Jest szansa na coś takiego czy raczej tylko szycie na miarę?

• 2 months later...
6 godzin temu, MarianoItaliano napisał:

Szukam czegoś podobnego do poniższego rozpinanego polo/koszuli dzianinowej z jakimś fajnym wzorem, tylko a) pierwsze od góry BB wyprzedane, b) drugi od góry Percival trochę drogowy w pełnej cenie (140 funtów), więc fajnie jakby to było coś jednak nie za miliony monet. Ktoś/coś?

?preset=lg

PERCIVAL_MENSWEAR_3_c79be79a-f47c-43aa-9

Czyli coś takiego jak to?

1_132ecf91-05ab-4b2d-bcde-6e30ccf2a694.j

1_28711609-1cfa-48be-a407-e9d1d208fb17.j

Przejrzy sobie:

https://www.olderbest.com/collections/polo-shirt

https://www.olderbest.com/collections/short-sleeve-shirts

• Oceniam pozytywnie 1

8 godzin temu, Andells napisał:

Orlebar Brown ale zapewne poza budzetem.

No niestety tak, bo jeszcze droższe niż Percival - dla mnie za taką bawełnianą polówkę/ koszulę dzianinową okolica 400-450 to raczej granicą bólu, powyżej mi się to po prostu wydaje za dużo, nieważne jak dobrej jakości by była :)

• Like 2

Cześć,

Wełniane spodnie w szarym kolorze na sezon wiosenno-letni lub całoroczne. Do zestawów koordynowanych z granatową lub brązową marynarką.

Wysoki stan, nieco obszerniejszy krój, zakładki pojedyncze lub podwójne, boczne regulatory.

Idealnie pasują mi spodnie od Cavour w kroju Mod 3, ale w wyprzedażowych cenach 😉 Najlepiej do 800 PLN.

Znam jeszcze Benevento, Husbands.

Gdzie mogę znaleźć coś podobnego?

Czy ktoś wie gdzie kupię, lub pod jakim hasłem szukać, wewnętrznego pasa/podszewki do spodni jak z załączonego zdjęcia? Oczywiście jedyne wyniki jakie dostaję to zwykłe paski do spodni, albo zagraniczne sklepy jak wpisuje waistband lining.

IMG_6800.jpeg

2 godziny temu, Mamrot napisał:

Herse , tylko z cenami odlecieli.

Nie tak dawno kosztowały 800 a była promocja za 600.

Ja je za tyle kupiłem +80 za skrócenie.

Herse odleciało z cenami, mówisz?

Zrzut ekranu (7).png

Disclaimer - Abraham Moon to budżetowa (ale wciąż dobra, żeby nie było) fabryka tkanin. Na ebayu dokładnie ta tkanina jest za 26 GBP za m.