Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam marynarki jedno- lub dwurzędowej w kolorze ciemnozieolnym / butelkowa zieleń / ciemna oliwka. Czy spotkaliście się gdzieś może z takim modelem z wieszaka? Czy pozostaje mi jedynie bespoke? Dzięki za pomoc :) 

Opublikowano

Czesc.

Dzisiaj poszukuje szarego lub stalowo niebieskiego sweterka w serek. Najchetniej z welny merynosa.

Problem jest taki, ze chcialbym aby pasowal na klatke 97 cm i 186 cm wzrostu. Wiec powinien byc w rozmiarze M (lub duze S), ale nieco dluzszy niz najczesciej spotykane 69 cm. 

Tak kolo 71 mysle ze byloby OK. Ktos zna firmy produkujace sweterki dla wysokich i chudych?

Opublikowano

Dzięki! Przeglądałem ofertę Vistuli i nie znalazłem tego modelu. Szkoda, że nie ma dwóch rozcięć z tyłu ;)

Nie wiem, czy może być w kratę. Tutaj, trochę szalony garnitur:

http://eu.suitsupply.com/en/suits/havana-green-check/P4729.html?cgid=Suits

Wow, faktycznie szalony ;) Raczej nie w moim stylu, ale dzięki za wskazówkę.

Opublikowano

To że ta marynarka Vistuli nie ma dwóch rozcięć z tyłu to - przy wąskich klapach, kwadratowych ramionach, długości damskiego żakietu, górnym guziku niebezpiecznie blisko gardła, 20% plastiku w składzie, udziwnieniach typu zaokrąglone patki i cenie tylko 150 zł niższej niż najtańsza Havana w SS - jest tzw. pikuś.

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Szukam parasola składanego o długości po złożeniu do max 40 cm tak by się do torby zmieścił. Namierzylem na znanym portalu aukcyjnym taki oto parasol http://allegro.pl/show_item.php?item=5730805576 . Generalnie w 90% jest to to czego szukałem ale wolałbym coś o podobnych parametrach tylko z drewnianą zakrzywiona rączka. Ktoś wie może gdzie taki znajdę ?

Mogę wydać trochę więcej niż na ten ale raczej nie więcej niż 150zł.