Ems Napisano 12 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2 hours ago, Velahrn said: Z tyłu jest ok, z przodu za ciasna. ja myślałam że luźna , chyba że zdjęcia nie oddają jak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 22 godziny temu, Ems napisał: ja myślałam że luźna , chyba że zdjęcia nie oddają jak jest . Co miałeś ubrane pod kurtką? Wygląda jakby to był tylko t-shirt, najlepiej przymierzyć z jakąś dodatkową warstwą. Chyba, że właśnie tak planujesz nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ems Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 12 minutes ago, suede said: Co miałeś ubrane pod kurtką? Wygląda jakby to był tylko t-shirt, najlepiej przymierzyć z jakąś dodatkową warstwą. Chyba, że właśnie tak planujesz nosić Tzn mieszkam w Anglii, tutaj zresztą podobnie jak w PL temperatura rzadko schodzi poniżej -3/-5 a ta kurtka śmiało zapięta utrzyma ciepło , ewentualnie cienka wełna . Gdybym tak planował nosić to nie wydaje się w brzuchu aż zbyt luźna ? Ta kwestia mnie najbardziej trapi a samemu trudno mnie ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 2 godziny temu, Ems napisał: Gdybym tak planował nosić to nie wydaje się w brzuchu aż zbyt luźna ? Ta kwestia mnie najbardziej trapi a samemu trudno mnie ocenić Patrząc po zdjęciach to moim zdaniem odstaje w okolicach brzucha. Nie wiem tylko czy to kwestia samego brzucha, czy nadmiaru materiału 🙂 Zakładam, że to jest ten model (mam na myśli krój, bo kolory są inne): https://blakehedley.com/products/the-regis-bournville Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ems Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 21 minutes ago, suede said: Patrząc po zdjęciach to moim zdaniem odstaje w okolicach brzucha. Nie wiem tylko czy to kwestia samego brzucha, czy nadmiaru materiału 🙂 Zakładam, że to jest ten model (mam na myśli krój, bo kolory są inne): https://blakehedley.com/products/the-regis-bournville raczej materiału, uważasz że może być czy wygląda zbyt źle i powinienem pójść o rozmiar w dół ? No ten , Regis tylko czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 9 godzin temu, Ems napisał: raczej materiału, uważasz że może być czy wygląda zbyt źle i powinienem pójść o rozmiar w dół ? W mniejszym rozmiarze może być problem z komfortem w górnej partii ciała. Natomiast w tym rozmiarze, na jednym zdjęciu wygląda jakbyś ręką ściskał nadmiar materiału na brzuchu oraz rękawy wydaja się być za długie. Jeżeli masz możliwość przymiarki i porównania obu rozmiarów, to sprawdziłbym mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Może się ktoś wypowiedzieć o kopycie GX Barkera? Ten model mi chodzi po głowie: https://eu.barkershoes.com/collections/christmas-sale/products/warrington-redline-rosewood-calf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ems Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 45 minutes ago, suede said: W mniejszym rozmiarze może być problem z komfortem w górnej partii ciała. Natomiast w tym rozmiarze, na jednym zdjęciu wygląda jakbyś ręką ściskał nadmiar materiału na brzuchu oraz rękawy wydaja się być za długie. Jeżeli masz możliwość przymiarki i porównania obu rozmiarów, to sprawdziłbym mniejszy. Dzięki za opinie , myślę że jednak powinienem zostać przy tym rozmiarze. Bo tak jak mówisz z mniejszym może być problem w górnej części ciała…. A ja ćwiczę i właśnie to jest mój ostatni tydzień kiedy tnę masę i od przyszlego znowu zacznę budować mięśnie, barki i klata pójdą stanowczo w górę( to odrobinę poprawi rękawy ) i w rozmiarze mniejszym pewnie bym nie czuł się dobrze. Mam nadzieję że tak jak jest wyglada trochę za duża ale nie śmiesznie Co do samej firmy Blake Hedley to zastanawiam sie jak udało im się utrzymać ceny tak nisko, sam wielkim znawcą nie jestem ale czytałem dużo opinii i recenzji i oni korzystają z materiałów najwyższej jakości, a kurtki są o połowę tańsze niż z tej samej półki . Może mniej materiału używają /kurtki są cieńsze to raz, dwa nie liczą za markę , i pod kurtką wykończenie można miejscami zauważyć ale za tą cenę i tak jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi