Misza Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Nie widziałem fotek, ale skrócenie może być bardzo dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacDermot Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Nie wiem czy to nie będzie zbyt kosztowne. Wytaliowanie i skrócenie może kosztować sporo a mnie zwyczajnie nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Zależy gdzie. Ja u swojej krawcowej zapłaciłem łącznie za przeróbki płaszcza 60 zł - w tym: skrócenie, wytaliowanie, wymianę podszewki w rękawach (materiał krawcowej - wiskoza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Kupiłem Budrysówkę z bardzo skromną podszewką. Do kogo się udać w Warszawie, żeby przygotować ją na mrozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Ma ktoś koszule z mango? Jak z jakością i rozmiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 Takie trochę specyficzne pytanie - brakuje mi zwykłych, czarnych wiedenek na najbardziej formalne okazje - wesela, uroczystości, bale itp. Mam możliwość kupienia (za ok. 1/3 ceny sklepowej) tych Sandersów z linii "Diplomat": http://www.sanders-uk.com/shop/product/lisbon-8469b I tu mam wątpliowści w kwestii tego ozdobnego ażurowania - czy takie wiedenki będą odpowiednie na w/w okazje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 Mieszczą się w kanonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacDermot Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Pytanie dotyczące rozmiaru. Czy buty o zaledwie 3mm krótszej od stopy wkładce mają sens czy będą za małe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Ciężko powiedzieć, bo ścianki buta są zaokrąglone (jest miejsce "poza" wkładką), jednak wydaje mi się, że wkładka powinna być dłuższa, zwłaszcza np. w butach z wydłużonym noskiem, czasami dość znacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacDermot Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Dzięki za rozwianie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Mieszczą się w kanonie A jaki to kanon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Moje wyczucie smaku, nie wolno kopiować, jest opatentowane i zastrzeżone w urzędzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 W lutym będę na 2-3 dni w Rzymie. Chciałbym zakupić jakieś poszetki, krawaty. Na większe rzeczy raczej nie będzie mnie stać. Gdzie najlepiej zajrzeć? Jakieś sugestie nazw miejsc/sklepów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Podbijam moje pytanie o Rzymie i dodaję następne. Czy ktoś z was posiada poszetkę/i Ganta? Czy mają ręcznie obszywane brzegi czy w sieciówce nie ma co na to liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Za kilka dni jadę "na roboty" do Indii (Kerala, Thrissur). Czy polecacie Panowie jakieś specjalne adresy, pomysły na zakupy? To południe, nie wiem jak będzie z kaszmirem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Czy ktoś byłby w stanie pomóc w zamówieniu z UK? Niestety Hackett nie wysyła do Polski, a ja w najbliższym czasie nie wybieram się do Anglii. Według strony niektóre sklepy stacjonarne realizują zamówienia międzynarodowe drogą mailową, jednak jak do tej pory nie udało mi się uzyskać odpowiedzi od żadnego z nich. Na tyle zauroczyłem się jedną marynarką z wyprzedaży, że nie mogę odpuścić Szukałem jej też w innych sklepach, ale bez rezultatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Chciałbym się Was zapytać o klapy marynarki - czy na studniówkę odpowiedniejsze będą klapy zamknięte - w szpic, czy otwarte? Czy do zamkniętych klap zakłada się kamizelkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Szarmant do bardziej formalnych garniturów poleca klapy w szpic. Myślę, że nie popełnisz błędu wybierając na studniówkę jedne bądź drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 A czy czasem za szpicem nie przemawia, podobnież, optyczne poszerzanie barków? Takie rozwiązanie to chyba spora zaleta dla każdego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Szpic to chyba wysmukla. Szerokość klap może mieć tu znaczenie. A to nie musi się wiązać z tym, czy są otwarte, czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Panowie, tak się zastanawiam, czy w szarych spodniach z wełny czesankowej z przeznaczeniem do zestawów z granatową marynarką (zarówno jedno- jak i dwurzędową) robić manszet czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Chciałbym się Was zapytać o klapy marynarki - czy na studniówkę odpowiedniejsze będą klapy zamknięte - w szpic, czy otwarte? Czy do zamkniętych klap zakłada się kamizelkę? Kamizelka ma zastosowanie do każdego rodzaju klap. A jakie będą odpowiednie, to zależy w dużej mierze od Ciebie, ale faktycznie zamknięte lepiej pasują do wieczorowych zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Panowie, tak się zastanawiam, czy w szarych spodniach z wełny czesankowej z przeznaczeniem do zestawów z granatową marynarką (zarówno jedno- jak i dwurzędową) robić manszet czy nie? Ja bym robił. Manszety rządzą! U mnie przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Czy kolorowe skarpetki to elegancja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi