tryhp3 Napisano 2 Luty Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty Pokaż chociaż jak one się łamią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fermiol Napisano 2 Luty Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 6 godzin temu, tryhp3 napisał: Pokaż chociaż jak one się łamią. Dodatkowe zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 2 Luty Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty Masz dwa różne rozmiary i kopyta. W uproszczeniu jeśli masz dwa takie same kopyta ale o różnej tęgości to kopyto F o rozmiarze np. 10 będzie miało szerokość mniej więcej jak 9G. Tutaj 7G jest symbolicznie szersze od 7,5F, co dobrze widać po zgięciu. W G masz nieco więcej miejsca i inaczej pracuje na zgięciu ale jeszcze akceptowalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter25 Napisano 3 Luty Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty Brąz wygląda bardziej charakterystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 3 Luty Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty Moim zdaniem Goya ładniej się łamie i wygląda na lepiej dopasowany but do stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiezdny durszlak Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu Proszę o informacje czy marynarki Vistuli mają równie duże wypełnienie ramion co Bytomia. Myślałem nad tym modelem https://vistula.pl/szara-marynarka-set-vistula-54648-1 Też czy rozmiarówka firm jest zbliżona? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 5 godzin temu Nie wiem. Wiem natomiast, że źle w nich wyglądam, właśnie ze względu na wypełnienia. Od wielu lat nawet nie mierzę ich marynarek, bo nie ma to sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi