mdm89 Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 No rzeczywiście jakoś tak za mocno podciągnąłem dzięki za uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 Przepraszam za post pod postem (proszę o odpowiednią moderację), ale dodałem jeszcze inne spodnie do oceny. Te granatowe trochę obniżyłem, ale ciągle mi tak za krótko wyglądają:1.http://zapodaj.net/384eb36e35ed0.jpg.html http://zapodaj.net/dcc236609d640.jpg.html 2.http://zapodaj.net/5983fb61a5dce.jpg.html http://zapodaj.net/ddb496f24dfb0.jpg.html3. http://zapodaj.net/5956d5096679e.jpg.htmlhttp://i65.tinypic.com/vd25hz.jpg Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 1. dobra długość 2. nie jestem pewien, ale chyba też dobra (drugie zdjęcie jakieś dziwne...) 3. za długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 1. Dobre 2. Dodałbym 1 cm 3. Minimalnie za długie - 1,5 do 2 cm. I skracałbym po skosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 16 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2016 z 2. to ja bym raczej odjął albo zostawił. Osobiście lubię dość krótkie spodnie (a raczej nie znoszę za długich), ale o 1 cm przy spodniach nie ma co kruszyć kopii, zwłaszcza jeśli to spodnie na pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Co myślicie o takim niskim umieszczeniem guzików? IMO wygląda to świetnie i wraz ze szerokimi klapami optycznie poszerza w barach. Źródło: gatsby_osaka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Moim zdaniem ten pan nie wygląda na "optycznie poszerzonego w barach", a po prostu ma świetną sylwetkę i te "bary" są faktycznie bardzo szerokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Ma świetną sylwetkę - to się zgadza. Ale krój i dopasowanie marynarki też robi swoje. Tu zdjęcia dla porównania: Widać jak zmienia się postrzeganie sylwetki. Na tych zdjęciach wygląda inaczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Tak jest, nisko umieszczony guzik to jedna z moich ulubionych "sztuczek" do poprawiania natury . Zawsze mówię, że guzik powinien wypadać w talii (przynajmniej mojej sylwetce z szerokimi ramionami, ale i szerokimi biodrami to służy). Przy dwurzędówkach (które rzedko noszę) miałem opory na początku, ale się przełamałem. Sprawdza się też przy płaszczach. Trudno coś z dobrze umiejscowionymi guzikami znaleźć z wieszaka. Kto lubi przygody, ten może poeksperymentować z kupowaniem okryć zbyt długich (w których guzik jest siłą rzeczy niżej umieszczony) i następnie ich skracaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Natomiast co do zdjęć tego pana, chciałem zapytać, czy nie uważacie, że rękawy jego koszuli są za długie? Ostatnio zauważyłem, że też takie mniej-więcej mam, a jak trochę pogestykuluję w ciągu dnia, to rękaw marynarki podjeżdża jeszcze wyżej i widać więcej niż pół mankietu. Irytuje mnie to. Może rękawy koszul mam za długie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipP Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Natomiast co do zdjęć tego pana, chciałem zapytać, czy nie uważacie, że rękawy jego koszuli są za długie? Ostatnio zauważyłem, że też takie mniej-więcej mam, a jak trochę pogestykuluję w ciągu dnia, to rękaw marynarki podjeżdża jeszcze wyżej i widać więcej niż pół mankietu. Irytuje mnie to. Może rękawy koszul mam za długie...Arm bands Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Może opaski by pomogły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Nawet się zastanawiałem; jak mi ktoś powie, gdzie dostać za rozsądną cenę, to bym kupił na próbę. Problem jest rzeczywisty, ponieważ jako nauczyciel stale gestykluję, piszę na tablicy itd. Rękaw marynarki podjeżdża wtedy siłą rzeczy do góry, a przy tym jeśli mankiet koszuli tak swobodnie osiada na podstawie dłoni jak u Pana Azjaty, robi się brzydko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Nawet się zastanawiałem; jak mi ktoś powie, gdzie dostać za rozsądną cenę, to bym kupił.Amazon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Szarmant ma w swoim sklepie za stówę. Można znaleźć takie za dwie dychy. Ja swoje kupiłem a Anglii za jakieś 12 funtów. Myślę, że znajdzie się coś w zagranicznych sklepach w cenie poniżej stówy z przesyłką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Kupiłem na amazonie za 10 EUR z przesyłką. Dzięki za rady. @lubo69, Ty nie masz tego problemu?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 @lubo69, Ty nie masz tego problemu?...Z wiekiem jakby coraz mniejszy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Problemem jest przede wszystkim luźny mankiet koszuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Na pewno też. Będę musiał zrewidować swój pogląd dotyczący szycia koszul na miarę (które zawsze uważałem za stratę pieniędzy). Przy szerokich ramionach mam wąskie nadgarstki... Ale armabndy się zawsze przydadzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Przecież zwężenie mankietu to banał, nie trzeba id razu z tego piwodu miarówki rozważać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Oj tam oj tam. Koszule na miarę są fajne, nie zniechęcaj kolegi Mam ich tylko kilka, ale każdą bardzo lubię i nie nazwałbym ich stratą pieniędzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Nighy nie przerabiałem koszul, nie wydawało mi się to warte świeczki (u mnie za najprostszą przeróbkę marynarki lub spodni krawiec bierze 15-20 EUR). Ale zapytam. I też mam ochotę na koszule na miarę od jakiegoś czasu . A najlepiej od razu siedem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartoszU Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Opaski na rękawy od Doleath - 39 zł Opaski na rękawy od Beastyler - 25-35 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Takie z gumy wzbudzają większe zaufanie niż te z metalu... Ktoś miał okazję porównać oba? Zastanawiam się, czy przy większym niż standardowo bicepsie w ogóle warto sobie zawracać głowę takimi metalowymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farloon Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Jak faktycznie masz rozbudowane bicepsy to metalowych raczej nie polecam. Z rozciągliwością nie powinno być problemu, ale takie mocniej rozciągnięte opaski przyjmują formę raczej sprężynki niż opaski i po paru godzinach zaczyna się robić nieprzyjemnie - mocno odczuwalnie wrzyna się to to w ciało. A i takie rozciągnięte opaski mocno tracą na stylowości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi