pawlik Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2016 Jeśli nikomu to nie przeszkadza to przesuńmy spotkanie o tydzień - to jest, na 12 lutego. Jak ostatnio ustalaliśmy to zapomniałem, że 05.02 mnie nie ma w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 25 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2016 Ze swojej strony nie widzę najmniejszego problemu. Jeżeli nikt się do 3 lutego nie wypowie lub nie zgłosi sprzeciwu to uznaję, że spotkanie przekładamy za tydzień na 12 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Mi termin jest obojętny, postaram się być. A jaka była ostatnio frekwencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Tym razem też mam nadzieję że uda mi się z Wami zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 26 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2016 Ostatnio były 4 osoby - Tomek, Kacper, Michał i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 27 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 Ok, oficjalnie potwierdzam przełożenie daty następnego spotkania na 12 lutego o godz. 19.00. Co do miejsca to wstępnie w Piwnicy Kany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 27 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2016 ok, ja powinienem być do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Przypominam, że spotkanie dzisiaj o 19:00 w Piwnicy Kany. Do zobaczenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 14 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Ok Koledzy! Następne spotkanie będzie miało miejsce w środę 16 marca 2016 r. o godz. 18.00 w Hospudce. Obecność obowiązkowa Przekładamy wszystkie kina, spotkania w innych stowarzyszeniach, naukę na koła, a w razie choroby akceptowalne jest zwolnienie tylko od lekarza sądowego! Stałym bywalcom przypomnę jeszcze smsami w marcu. Widzimy się zatem wszyscy tłumnie za miesiąc! Zapraszamy również osoby, które nigdy się jeszcze nie pojawiły P.S. Wiem, że truję tyłek, ale dla chętnych - 27 lutego o 8:25 jest pociąg do Berlina. Na miejscu jesteśmy ok. 10.30. Planowany powrót pociągiem o 17.21 z Berlin Gesundbrunnen lub awaryjnie późniejszym o 18.38. Planujemy tradycyjnie zajść do Shoepassion (można tylko poprzymierzać, nikt nie będzie z tego powodu krzywo patrzał ), również na pewno Aleksanderplatz. Co do innych miejsc dalej jeszcze planuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 25 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Dla chętnych (tych co jeszcze się wahają itd). W tę sobotę pomiędzy 8.00 a 8.10 zbieramy się przy dworcu PKP - tam przy górnej kasie od strony ul. Ogrodowej i przystanku linii 87. Kupujemy bilety i robimy całodzienny Drang nach Westen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 29 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Taki Offtopic: czy ktoś z Was chce zamówić jakieś rzeczy z multirenowacji? Ja będę niedługo zamawiał także zapraszam, żeby się podczepić. Jakiś rabat też będzie. Jeżeli jesteście zainteresowani to piszcie PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Jak tam wycieczka nach Berlin, doszła do skutku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Jak tam wycieczka nach Berlin, doszła do skutku?Jak najbardziej, całe Shoepassion przymierzone A oprócz tego bardzo przyjemny dzień, porządne niemieckie wursty zjedzone i czym należy popite. A gdyby ktoś się zastanawiał czy warto kupować w Shoepassion powiem tylko, że pierwszy raz w życiu buty mierzone w sklepie były wygodniejsze niż te w których do sklepu wszedłem. Czuje, że marzec finansowo będzie ciężki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 29 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Wycieczka była bardzo udana. Cały dzień z przygodami. Niestety obawiam się, że żadne ze zrobionych zdjęć nie nadaje się tutaj do publikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Wycieczka zaczęła się od opóźnienia pociągu przez starszego pana ale złe miłego początki Co do Shoepassion, to po pierwszej przymiarce ma się ochotę przymierzyć wszystkie buty które są wystawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 9 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Muszę mniej więcej zbierać liczbę obecności: kto będzie w przyszłą środę o 18.00 w Hospudce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Dojadę ok 19:10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Ja raczej nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdm89 Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2016 Ja się spóźnię, koło 18:30 powinienem być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 22 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Trochę z opóźnieniem, ale ogłaszam że następne spotkanie będzie miało miejsce w czwartek 14 kwietnia 2016 r. w The Office Craft Beer Pub (Rynek Sienny) o godz. 19.00. Kto wie jakie tym razem czekają nas niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 A ja melduję, że miejsce zostało dziś sprawdzone, jest przyjemne, oferuje niezły wybór kraftów. Nie wiem jak będzie z hałasem w czwartek wieczorem, zobaczymy. We wtorek o 16 było pusto, chyba niewiele osób (jak na razie) wie o tym miejscu. Rezerwacja przyklepana, także do zobaczenia w The Office! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Jeżeli można, to 14 kwietnia chętnie się spotkam z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 31 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2016 Zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 10 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Tylko standardowo przypominam o przyszłotygodniowym spotkaniu w czwartek ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi