damiance Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Ponieważ już dawno nie było spotkania w Warszawie, proponuję Wam niniejszy termin. Czwartek, 9 kwietnia. Warto przy okazji spotkania pochwalić się nowymi realizacjami (np. pewnymi zielonymi butami ), omówimy też najnowszy projekt forumowy (poszetka / krawat) Miejsce jeszcze do ustalenia, w zależności od ilości osób. (może będzie to Bier Halle, bo tam możemy mieć oddzielną salę do dyspozycji). Na pewno lokalizacja blisko centrum miasta, z łatwym dojazdem. Nie można wykluczyć niespodziewanych gości. Proszę o potwierdzenie obecności zainteresowane osoby. pozdrawiam! Damian 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velahrn Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 A dałoby się tydzień później? Jestem wtedy w Zakopanem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparazzo Posted March 29, 2015 Report Share Posted March 29, 2015 Postaram się dołączyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michau Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Spotkanie chętnie, ale również wnioskuję o kolejny tydzień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dignito.Michał Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Świetny pomysł. Dopisuję się do listy obecnych i czekam na szczegóły . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueloafers Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Bede! Niestety tylko ten termin mi pasuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Świetny pomysł! Termin mi odpowiada. Wywołane do tablicy zielone buty zostaną w domu ze względu na godzinę spotkania, ale coś tam z nowych realizacji zabiorę ze sobą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Dobry pomysł. Będę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Janusz Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Jak Bier Halle to na pewno będę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueloafers Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Nie za dobrze znam Warszawe, czy chodzi o ten BierHalle na Nowym Swiecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted March 30, 2015 Author Report Share Posted March 30, 2015 zobaczymy który BierHalle, w zależności od szacunku ilości osób Terminu nie zmieniamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shenkt Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Ja też się pojawię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Miało mnie nie być, ale jednak będę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosze Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Proponuję uregulować sprawę foto i wideorelacji ze spotkania - nie wszyscy chcą się załapać na karierę w Internecie i myślę, że ze względu na to frekwencja jest nie zawsze tak liczna, jak mogłaby być. Najlepiej zrobić sesję o ustalonej porze (np. 15 minut w 1/3 przewidywanego czasu spotkania) dla chętnych. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dignito.Michał Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Wiadomo już coś o miejscu i dokładnej godzinie spotkania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michau Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Proponuję uregulować sprawę foto i wideorelacji ze spotkania - nie wszyscy chcą się załapać na karierę w Internecie i myślę, że ze względu na to frekwencja jest nie zawsze tak liczna, jak mogłaby być. Najlepiej zrobić sesję o ustalonej porze (np. 15 minut w 1/3 przewidywanego czasu spotkania) dla chętnych.Najwyżej dodamy niektórym czarny pasek na oczy za pomocą Paint'a i podpiszemy np Marek K. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted April 7, 2015 Author Report Share Posted April 7, 2015 witajcie, spotkanie odbędzie się w Bierhalle na Marszałkowskiej 55/73, 19.00 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted April 9, 2015 Author Report Share Posted April 9, 2015 informacyjnie - stolik jest zarezerwowany na hasło: but w butonierce do zobaczenia Damian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Posty dotyczące projektu forumowego krawata przeniosłem tu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3488-poszetka-krawat-forumowy-2015/?p=161631 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waski Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 Dziękuję wszystkim za spotkanie. Jak zawsze było bardzo miło. Tradycyjnie kto nie był niech żałuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted April 10, 2015 Author Report Share Posted April 10, 2015 Ja również dziękuję za spotkanie, a miało ono większą frekwencję niż deklarowana w wątku, co cieszy. Wieczorem wrzucę zdjęcie ze spotkania - nikt nie będzie miał zasłoniętej twarzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueloafers Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Dzieki za spotkanie! Bylo bardzo milo moc swobodnie porozmawiac o 'sartorialnych' tematach. Fajnie tez w koncu osobiscie poznac Stylemana, Whitesnake, Waskiego i Damiana. Zdj wrzuce jak zedytuje ale nie bedzie to wczesniej niz przyszly tydzien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michau Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Super. Czekam na kolejne. Mam nadzieję że tym razem będzie mi dane dotrzeć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dignito.Michał Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Ja również dziękuję za miły wieczór i do następnego razu . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitesnake Posted April 10, 2015 Report Share Posted April 10, 2015 Dołączam do podziękowań organizatorowi i pozdrawiam wszystkich uczestników. Bardzo miłe spotkanie, do zobaczenia na kolejnym! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts