damiance Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Ponieważ już dawno nie było spotkania w Warszawie, proponuję Wam niniejszy termin. Czwartek, 9 kwietnia. Warto przy okazji spotkania pochwalić się nowymi realizacjami (np. pewnymi zielonymi butami ), omówimy też najnowszy projekt forumowy (poszetka / krawat) Miejsce jeszcze do ustalenia, w zależności od ilości osób. (może będzie to Bier Halle, bo tam możemy mieć oddzielną salę do dyspozycji). Na pewno lokalizacja blisko centrum miasta, z łatwym dojazdem. Nie można wykluczyć niespodziewanych gości. Proszę o potwierdzenie obecności zainteresowane osoby. pozdrawiam! Damian 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 A dałoby się tydzień później? Jestem wtedy w Zakopanem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2015 Postaram się dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Spotkanie chętnie, ale również wnioskuję o kolejny tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Świetny pomysł. Dopisuję się do listy obecnych i czekam na szczegóły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Bede! Niestety tylko ten termin mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Świetny pomysł! Termin mi odpowiada. Wywołane do tablicy zielone buty zostaną w domu ze względu na godzinę spotkania, ale coś tam z nowych realizacji zabiorę ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Dobry pomysł. Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Jak Bier Halle to na pewno będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Nie za dobrze znam Warszawe, czy chodzi o ten BierHalle na Nowym Swiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 30 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 zobaczymy który BierHalle, w zależności od szacunku ilości osób Terminu nie zmieniamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Ja też się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2015 Miało mnie nie być, ale jednak będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Proponuję uregulować sprawę foto i wideorelacji ze spotkania - nie wszyscy chcą się załapać na karierę w Internecie i myślę, że ze względu na to frekwencja jest nie zawsze tak liczna, jak mogłaby być. Najlepiej zrobić sesję o ustalonej porze (np. 15 minut w 1/3 przewidywanego czasu spotkania) dla chętnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Wiadomo już coś o miejscu i dokładnej godzinie spotkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Proponuję uregulować sprawę foto i wideorelacji ze spotkania - nie wszyscy chcą się załapać na karierę w Internecie i myślę, że ze względu na to frekwencja jest nie zawsze tak liczna, jak mogłaby być. Najlepiej zrobić sesję o ustalonej porze (np. 15 minut w 1/3 przewidywanego czasu spotkania) dla chętnych.Najwyżej dodamy niektórym czarny pasek na oczy za pomocą Paint'a i podpiszemy np Marek K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 witajcie, spotkanie odbędzie się w Bierhalle na Marszałkowskiej 55/73, 19.00 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 informacyjnie - stolik jest zarezerwowany na hasło: but w butonierce do zobaczenia Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Posty dotyczące projektu forumowego krawata przeniosłem tu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3488-poszetka-krawat-forumowy-2015/?p=161631 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Dziękuję wszystkim za spotkanie. Jak zawsze było bardzo miło. Tradycyjnie kto nie był niech żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Ja również dziękuję za spotkanie, a miało ono większą frekwencję niż deklarowana w wątku, co cieszy. Wieczorem wrzucę zdjęcie ze spotkania - nikt nie będzie miał zasłoniętej twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Dzieki za spotkanie! Bylo bardzo milo moc swobodnie porozmawiac o 'sartorialnych' tematach. Fajnie tez w koncu osobiscie poznac Stylemana, Whitesnake, Waskiego i Damiana. Zdj wrzuce jak zedytuje ale nie bedzie to wczesniej niz przyszly tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Super. Czekam na kolejne. Mam nadzieję że tym razem będzie mi dane dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dignito.Michał Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Ja również dziękuję za miły wieczór i do następnego razu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Dołączam do podziękowań organizatorowi i pozdrawiam wszystkich uczestników. Bardzo miłe spotkanie, do zobaczenia na kolejnym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi