WojKow Napisano 5 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2025 Godzinę temu, Wodzu napisał: Mam rękawiczki od Jamrozińskiego w wydaniu skóra licowa połączona z zamszem - zamsz na wierzchniej stronie dłoni, czyli tej mniej podatnej na zużycie. W takim wydaniu sprawdza się to bardzo dobrze, mam je już prawie 10 lat i wciąż wyglądają super (mam tylko 2 pary rękawiczek, te traktuję jako codzienne i w sezonie są używane codziennie). Jak znajdę chwilę, to zrobię aktualne zdjęcia. Generalnie, użyta przez Jamrozińskiego skóra jest świetnej jakości. Miałem na początku obawy o jej trwałość, bo wygląda w zasadzie identycznie jak wiele sklepowych par z różnych półek cenowych, ale różnicę widać po czasie. Znalazłem swój stary post, to te: Dzieki za odpowiedź! Pan Czesław bardzo mi odradzał zamsz i (niestety) go posłuchałem. Widzę, że to jak z jeleniem - trzeba go męczyć i męczyć aż się zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 5 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2025 W dniu 4.12.2025 o 08:28, WojKow napisał: Jak Ci się sprawują zamszowe rękawiczki? Kiedyś bardzo chciałem sobie takie sprawić, ale trochę się boję kwestii zużycia. Czy mógłbyś proszę podesłać zdjęcia newralgicznych punktów? Proszę, tak wyglądają po wielu latach dość regularnego używania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 7 Grudzień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2025 W dniu 5.12.2025 o 08:31, Wodzu napisał: Mam rękawiczki od Jamrozińskiego w wydaniu skóra licowa połączona z zamszem - zamsz na wierzchniej stronie dłoni, czyli tej mniej podatnej na zużycie. W takim wydaniu sprawdza się to bardzo dobrze, mam je już prawie 10 lat i wciąż wyglądają super (mam tylko 2 pary rękawiczek, te traktuję jako codzienne i w sezonie są używane codziennie). Jak znajdę chwilę, to zrobię aktualne zdjęcia. Generalnie, użyta przez Jamrozińskiego skóra jest świetnej jakości. Miałem na początku obawy o jej trwałość, bo wygląda w zasadzie identycznie jak wiele sklepowych par z różnych półek cenowych, ale różnicę widać po czasie. Znalazłem swój stary post, to te: Dorzucam zdjęcia, jak wyglądają po prawie 10 latach regularnego używania. Nigdy nie były czyszczone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń Dzisiaj odebrane od Mistrza. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi