Koval Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Krzysiek - pamiętając jak świetnie poradziłeś sobie z modelami Max Bill, wierzę że sobie poradzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 A takie mam marzenie zegarkowe Więcej na zaprzyjaźnionym portalu: https://ch24.pl/seiko-grand-seiko-spring-drive-eight-day-power-reserve-basel-2016-dostepnosc-video-cena/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Mam podobny 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Seiko Presage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Będę wdzięczny za info gdzie w warszawie można obejrzeć zegarki z linii Presage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 I z paskiem Hermesa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Dnia 10/3/2016 o 22:43, damiance napisał: Będę wdzięczny za info gdzie w warszawie można obejrzeć zegarki z linii Presage. Też chętnie bym się dowiedział. W szczególności jestem zainteresowany nowymi modelami chronografów. Nie koniecznie w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Nie w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 A mi się marzy taki. I to wszystko przez Filipa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Ten Pan jest źródłem wielu zakupowych rozterek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 No to pomyślcie ile ja mam codziennie problemów, bo sobie tych zegarków więcej podsyłam niż Wam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Biedny Ty! ...Ech, żeby to tylko o zegarki chodziło... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2016 Lange 1 widziałem w fabryce jak zegarmistrz składa to cudo. Przy okazji - okazuje się, że to A. Lange & Sohne zapoczątkowało właśnie tym modelem współczesny trend dużych datowników. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaryta Napisano 6 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2017 Chciałbym skompletować wielką (w mojej ocenie) trójkę - coś z modeli Patek, Breguet i Vacheron Constantin. Brakuje już tylko dwóch. Ten mi się bardzo podoba http://www.breguet.com/fr/garde-temps/classique-complications/5317#!922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 15 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2017 dzisiaj koledzy w pracy rozważali timesharing poniższego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidhe Napisano 18 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2017 Moje marzenie.. ehh, pozostanie tylko wspaniałym marzeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2017 dla fanów komplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2017 Dzisiaj go zobaczyłem.... nie chcę ktoś kupić jakiegoś zegarka odebrać mnie? Bo zbieram na niego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2017 Ja nie chcę, bo będziesz nosił brzydki zegarek 😁 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2017 Jeszcze poza budżetem.... Zzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2018 Baillot, zegarek piątkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi