pershing Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 On 19.07.2017 at 2:32 PM, eye_lip said: Desk diver. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka To jest ta limitowa reedycja 62MAS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2017 Tak.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 Piękny jest. Seiko potrafi robić reedycje. Szkoda, że ta wersja nielimitowana jest tak mało podobna do pierwowzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 To prawda, słabe wskazówki i rozmiar. Zobaczymy na żywo jak wyjdzie, może po założeniu wskazówek a la marinemaster zyska.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JBJ Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 V 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Santino Napisano 25 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 @JBJ Vulcain klasa! Możesz podać ref.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Dzisiaj odwiedziłem stare śmieci - była firma, a zegarki musiałem na koniec oddać Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 Dla wielu forumowiczów to pewnie nawet nie jest prawdziwy zegarek... ale nic nie poradzę na to że bardzo go lubię i bardzo często noszę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 Najważniejsze, że Tobie się podoba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 4 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2017 quasi nurek staruszek... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2017 Seiko Recraft Series Automatic #SNKM97 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2017 Takiego zegarka jeszcze nie miałem w kolekcji. Jak znajdujecie ten kolor tarczy? Na zdjęciu w pełnym słońcu, w innym oświetleniu wygląda na ciemnooliwkową, brązową, prawie czarną. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 Atlantic "trekingowy". Być może mój równolatek, ale jakoś tam funkcjonujemy na "wysokościach" : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 @Tanatos70 bez urazy, ale jak na takiego staruszka to wygląda świetnie W szufladzie wykopałeś tydzień temu? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 19 minut temu, Pepo napisał: @Tanatos70 bez urazy, ale jak na takiego staruszka to wygląda świetnie W szufladzie wykopałeś tydzień temu? ^^ Lata 70-te. NOS, przeleżał sobie gdzieś w magazynie. Po przeglądzie i smarowaniu i chodzi... jak szwajcarski zegarek. Ja niestety jestem w gorszym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 Jeśli koperta jest chromowana, to nie noś go latem, bo pot raz-dwa zeżre powłokę i tyle będzie z NOSa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 No, ale on właśnie na lato został nabyty. Jak zezre to trudno. Przynajmniej będzie lepiej korespondował z moją fizis, przez czas posuniętą 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 Z pozdrowieniami dla dobrego @Wujka. Mój pierwszy zegarek tej jakości -- w ręku jakbym trzymał jednolitą bryłę stali. Po ok. 10h testu trzyma czas co do sekundy (nie widziałem jeszcze takiej precyzji w mechanicznym zegarku). Pan Bill z MKII faktycznie robi dobrą robotę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2017 Favre-Leuba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 27 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2017 Dzisiaj SKX 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi